Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Otazka je jestli by si tohle Popshop lajznul :( kdyby to byla jeho skladacka....

Joo, to nevim, moc tomu nerozumim, ale Omega si pouzdra signuje uz nejakej ten patek, myslim, ze tenhle kousek by podle veku uz signovanej bejt mohl...

Co se strojku tyka, to je asi trochu jiny, to fakt nevim...

• po 3 týdnech...
Návštěvník milosklikar
Odesláno
uf! tak to mi vyrazilo dech, že bych si pořídil své první Rolexky? :)

ty už vážně víc vyšperkovat snad ani nejdou :sick01:

nějak se mi udělalo špatně

Odesláno
No o tech celochromovych Breitling vazne uvazuji :D

To chápu, navíc horním tlačítkem si můžeš kterejkoliv den ráno navolit neděli a můžeš zůstat doma.... dolním pouštíš NOS do turba....

Odesláno

tohle mě zaujalo: ...pánské CITIZEN hodinky, japonský strojek(21kamenů), vodotěsné, minutová ručička má čistící funkci, datumovka, pohybem ruky je dobíjena baterie

pominu "dobíjení baterie", ale čistící fce minutové ručky - to slyším poprvé, co čistí? sklíčko z vnitřní strany nebo ciferník? poraďíte?

http://aukro.cz/item285495087_citizen_nh38...ke_hodinky.html

Odesláno
tohle mě zaujalo: ...pánské CITIZEN hodinky, japonský strojek(21kamenů), vodotěsné, minutová ručička má čistící funkci, datumovka, pohybem ruky je dobíjena baterie

pominu "dobíjení baterie", ale čistící fce minutové ručky - to slyším poprvé, co čistí? sklíčko z vnitřní strany nebo ciferník? poraďíte?

Pokud ji budeš upřeně sledovat minimálně hodinu, tak ti vyčistí všechny mozkové závity a ty budeš mít neodolatelnou chuť je někomu, samozřejmě s patřičně květnatým popisem, prodat. :thumbsup_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno
Pokud ji budeš upřeně sledovat minimálně hodinu, tak ti vyčistí všechny mozkové závity a ty budeš mít neodolatelnou chuť je někomu, samozřejmě s patřičně květnatým popisem, prodat. :thumbsup_anim:

Popis nepopis, už to tam je. Budou se hodit na novoroční úklid.

Odesláno

Jasně dře vo sklo a to se nějak prodat musí :thumbsup_anim: . Jinak mám tyhle kousky v bílé a jsou to slušný hodinky.

Odesláno
Hergot Pateky ještě v sbírce nemám... :thumbsup_anim:

ted me tak napada nedopousti se pri takovyhle aukci (krom svatokradeze) i trestnyho cinu?

Hodinky prodava pod znackou to ze jsou fake pozna kazdej, nebo by mu musel nekdo dokazat ze on to vedel ze nejsou pravy ??? Je tu nejakej pravnik? :boxing: :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...