Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Samo, ze vychodni bratri zvladnou vse a s usmevem na tvari, ale temi doklady jsem myslel i doklad o koupi a orazenou warranty card. Netvrdim tady, ze existuje 100% navod, jak nenaletet, to nemas asi nikdy, krom prime koupe u auth. dealera.
není problém si od renomovaného prodejce ve Státech (Misterwatch nebo jiný na Amazonu) koupit nějaké cibuje a ten doklad o koupi si už pak naskenovat a namnožit, je to jen papír

Odesláno
Muj poznatek je, ze ten clovek chce prodat hodinky za 80 litru ale ani se nenamaha udelat poradne fotky. Mozna proto aby nebyly videt detaily? :thumbsdown_anim:

To jsem taky zaznamenal,ale není divný že nemá ani papíry a tak?Nenašel jsem ani tento model v nabídce maurice...ale možná jsem jen přehlédl-nevím...

Odesláno
To jsem taky zaznamenal,ale není divný že nemá ani papíry a tak?Nenašel jsem ani tento model v nabídce maurice...ale možná jsem jen přehlédl-nevím...

Na te aukci je divne a podezrele naprosto vsechno. Ja si nedovedu predstavit mit tak drahe hodinky a takhle je prezentovat k prodeji. Rozmazane fotky, zadne udaje o hodinkach - Stari? Stav? Kalibr? Puvod? Doklady? Rozdil mezi "Kup ted" a pocatecni cenou je psychologicky trik, kdy si pripadny zajemce mne ruce ze ma moznost koupit hodinky za 29k, ktere maji cenu 85k, nebo vic.

Kdyz opomenu to, ze se mi hodinky nelibi, nesel bych do toho ani nahodou. I kdyz prodavajici nabizi osobni prevzeti.

MHO

Odesláno
Nechápu k čemu by byly pořádné fotky - myslím, že všechno podstatné je vidět na první pohled i na tak mizerných.... jen těžko bych uvěřil, že by do toho někdo šel....

Myslíš jako že je to fake?nebo že nejsou pěkné?

Odesláno
Myslíš jako že je to fake?nebo že nejsou pěkné?

No pěkné tedy opravdu nejsou. Vypadají otřesně a co se týče originality tak taky silně pochybuji - slité nápisy, podivná datumovka, orig pásek s logem, ale o mm užší... třeba se pletu ....

Odesláno
No pěkné tedy opravdu nejsou. Vypadají otřesně a co se týče originality tak taky silně pochybuji - slité nápisy, podivná datumovka, orig pásek s logem, ale o mm užší... třeba se pletu ....

No taky se mi to moc nezdá...proto jsem se tady zeptal a dostávám celkem za pravdu...jestli je ještě nějaký názor ohledně originality apod-budu jen rád.

Odesláno

Dovolím si také reagovat,nejsem znalec,ale slova "vykládané perletí" jsou opravdu perla.Nebo to o tom,že jsou plně funkční.Podobné modely jsem zahlédl v Kosovu u místních za 20-30eur..

Návštěvník YPO
Odesláno

tohle vlákno by se spíše mělo jmenovat hodinky k pláči = 90% hodinek prodávaných na Aukru Švýcarsko vůbec nevidělo a je smutné, že Aukro nijak na tyhle zmetky nereaguje

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...