Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A pak, ze uz nic noveho u hodinek vymyslet nejde, pche!

Co takhle naramkove hodinky s chronografem o rozlisovaci schopnosti jedne vteriny, maximalni delkou mereni 10 minut a jako bonus 24h registr merici 'dopoledne/odpoledne'.  :lol2:

https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-edifice-efv-540d-1a9vuef

Jestli me uz z toho vedra preskocilo, tak se vsem omlouvam za plevel, ale me to proste prijde jako naprosta silenost. :)

PS: Koukal jsem, ze se na trhu primo roztrhl pytel s quartz tri-compax chronografy, ktere maji vyse zmineny 24h registr. To je naka nova moda, nebo jenom levne implementovatelna komplikace budici dojem hodnotnejsiho vyrobku (coz predpokladam)?

Odesláno

Nechce Chronomag vytvořit nějaký "dozorový orgán" pro aukční/prodejní servery a pročistit to? 

Sbazar po nahlášení fake: Děkujeme, že pomáháte zlepšovat Sbazar! Čteme všechny zprávy a v případě potřeby si Vás dovolíme zpětně kontaktovat. S pozdravem tým Sbazar.cz

Odesláno

Je to jasný. Nahlašuji, jak to jen jde, neozval se nikdo, fejky Omega za 3,5k CZK a řemínky za 600 se vesele prodávají dál. Asi by se tomu trochu muselo jít (aktivně) naproti. Ale na to zas musí být čas :) jinak je to boj proti větrným mlýnům, jak tu už někde padlo.

Odesláno (upraveno)

Kde je kupec, tam se prodejce vzdycky najde.

Driv to byly teplakovky Adidos nebo tenisky NIKF v 'asijske trznici', dneska jsou to hodinky 'z pozustalosti' na internetu.

Usekneme sedmihlave sani hlavu a naroste ji dalsi.

Myslim si, ze je mene energeticky narocne, sirit mezi lidmi osvetu.

EDIT: preklep

Upraveno uživatelem Slick
Odesláno

Asi tak. Ale treba ich otravovat, snad to raz prinesie nejake ovocie.

otravuju je, píšu jim ohledně pravosti, nahlašel jsem na letgo - jedině tam občas inzerát fakt správci smazali a někdy dokonce i prodejce bloknuli  :eek: bohužel už se ani tam padělkama nezabývaj... a na bazosi a sbazaru je to nahlašování vyloženě k ničemu... ale občas se mi povede, že si s nějakym vykukem chvíli píšu a on pak inzerát stáhne ;)

je to sice boj s větrnými mlýny, ale každej smazanej inzerát na prodej padělků má pro mě smysl  :gunsmilie:

Odesláno

Neresi to ani na ebayi.. Tam je ale koncentrace fejku daleko vetsi a narozdil od bazose a sbazaru tam neprodavaji becka z pozustalosti za 3 500 kc,ale cinske fejky novych hodinek ve full baleni za 3 000 Eur. Hlasil jsem takto tudory, na ktere byla aukce asi 7 dnu (dokonce nekolikrat behem te doby), a prisel mi jen automaticky email ve smyslu "dekujeme, proverime to". Nikdo s tim nic neudelal a nakonec se vydrazily za vic nez 2000 ecek. Takze na ebayi je to uplne ztrata casu.

Odesláno

Na bazosi a s-bazaru s tím nic dělat stejně nebudou. I když se jedná o fejky, tak pro ně je to pořád jen inzerát a inzeráty jim tam táhnou lidi. Pán tam prodával mosazné kapsáče údajne z pozůstalosti 90 let staré za 1800kč a když jsem ho upozornil, že se jedná pouze o kopie prodávané běžně na internetu za cca 350kč, tak tvrdil, že to netušil a sníží cenu(stejně nesnížil). Přitom měl v inzerátu fotky použité přímo z vebu i s vodoznakem e-shopu. Pak si jednu nedej :)

Odesláno

Mal by sa poobzeratv sprche,ci nema niekde zavrtaneho kliesta,lebo ten elaborat vyzera na tretie stadium rynskej boreliozy....

• po 3 týdnech...
Odesláno

To se zase povedlo: https://auto.bazos.cz/inzerat/107281274/prodamzbirka-obrazu-Hodinky-luxusninove.php

"ATRAKTIVNE PRESTYZNI, ROLEX, BREITLING, OMEGA, jsou EXKLUZIVNE MODNI 100% k nerozeznaní za 200- 300,tis.//jen za 1,800,kč/kus..nebudete nikdy litovat.."

speciálně ty druhé omegy jsou megastrašný fekál.

Ty vole, že k "nerozeznaní" a že "nebudete nikdy litovat"  :clap:  :clap:  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...