Hans Gruber Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Dobový řemínek je součástí aukce, to je skvělá zpráva! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Emcom: dobrá fotomontáž. Jen mi uniká její smysl: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://aukro.cz/panske-hodinky-audemars-piguet-ocel-zlato-brilianty-krabicka-6956908409 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emcom Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Malda: Právě že to fotomontáž není, já tu aukci sledoval a celkem mě to překvapilo. Každopádně teď už se na Aukru aukce nedá najít, ale shoda je to zajímavá. Emcom: dobrá fotomontáž. Jen mi uniká její smysl: Snímek obrazovky 2019-11-15 v 17.51.24.png https://aukro.cz/panske-hodinky-audemars-piguet-ocel-zlato-brilianty-krabicka-6956908409 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Emcom: Jako že stejný uživatel koupil za stejnou cenu a ve stejný okamžik ve stejné aukci (stejné číslo) při stejném počtu přihazujících různé zboží? Navíc, v Tvém podání věc, která se tam běžně prodává v řádu tisícovek za víc jak 70 papírů? Jen pro srovnání Tvůj screenshot a můj screenshot včetně odkazu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://aukro.cz/panske-hodinky-audemars-piguet-ocel-zlato-brilianty-krabicka-6956908409 Na tom Tvém screenshotu zkrátka něco (nebo spíš všechno) nehraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 IMG_20191121_184317.jpg IMG_20191121_184345.jpg Objem 41mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 No objem je vtipnej:-) ale jinak bych řekl že jsou až na lunetu origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Řekl bych, že opět pootočené vlnky na dýnku v protisměru. Už se to tu řešilo u modelu SRPA (padi). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Ta luneta je poznávací znamení, že nejsou v pořádku a je to stejnej případ jako želvy. Tipuju, že je pouští o litr víc, ale nemusí jestli si sám nabehl. Jdou už od 1.300,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dobrá zpráva,že všechna tlačítka jsou funkční ! https://obleceni.bazos.cz/inzerat/110362826/hublot-bigbang-silver-edition-automat.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2019 Konečně Hubloti za cenu kerá jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 https://www.cas.sk/clanok/915664/hodinky-ktore-ziskali-silnejsie-pohlavie/?AT=wgt.article_clanok-podclankom.c.x...A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axel07 Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 https://www.cas.sk/clanok/915664/hodinky-ktore-ziskali-silnejsie-pohlavie/?AT=wgt.article_clanok-podclankom.c.x...A. mocne! dobre, ze je tam to vyrazne tlacidlo na boku, ktore zvyraznuje ich jedinecnost. bez toho by to nebolo ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 (upraveno) mocne! dobre, ze je tam to vyrazne tlacidlo na boku, ktore zvyraznuje ich jedinecnost. bez toho by to nebolo ono... už jsem četli hodně PR článků, ale tento ve mne vyvolal jako jeden z mála pocit, že to těm kdo si to koupí to musím určitě přát. proč vlastně ne, budou to jistě silné osobnosti, které dokáží skloubit tyto skvělé dokonalé hodinky i s módním oblečením. Skoro bych autora tohoto článku požádal aby popsal mou hroznou tchýni do nějakého seznamovacího portálu abych se ji zbavil . Upraveno 2. prosince 2019 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Autor tohohle článku by ji možná i dobře prodal.... hodně daleko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Autor tohohle článku by ji možná i dobře prodal.... hodně daleko :-)o to mi jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axel07 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Skoro bych autora tohoto článku požádal aby popsal mou hroznou tchýni do nějakého seznamovacího portálu abych se ji zbavil . Podla mna by to dal do 5min a dodal by mocnu, sebavedomu a silnu osobnost s jedinecnym stylom a... hectorkami na ruke! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 já bych jí na cestu i ty hectorky i koupil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Hectorky jsou pěkné, ale mě to nedá, a musím se podělit opět o legitimní nabídku, krásných Hublotů,a opět z Bazoše ... Link:https://ostatni.bazos.cz/inzerat/112871211/hodinky-hublot-big-bang-edition.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se