Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

A dalsi IWC na Aukru. Sice tenhle model neznam, ale nezda se mi.

http://www.aukro.cz/item545536864_iwc_porsche_design.html

Asi budou OK - tady se resi ty same, akorat v inverznich barvach. Proporce a detaily odpovidaji, nakolik to jde posoudit z te fotky z aukra...

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=99075

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

Dnes jsem se po ránu pobavil, protože jsem dostal prostřednictvím aukčního serveru nabídku, která se neodmítá. Podotýkám, že aukce jede od koruny a ve chvíli nabídky byla aktuální cena ze včerejška pod devíti stovkami a osm dní do konce.

Eventuální kupec: Nabídl bych za Vaše hodinky 500kč odběr poštou . Děkuji ......

Já: A nechcete je za stovku? Protřete si zrak a podívejte se, kolik je jejich aktuální cena ....

Eventuální kupec: To je dobře ,že jsem Vás po ránu rozesmám ,zrak mám zatím dobrý jedna věc je nabídka a druhá poptávka tak prodávejte v

klidu dál. Úspěšný prodej.......

Závěr? Pán je asi opoziční ekonomický expert a potvrzuje domněnku, že dnes už má účet na Aukru kdekdo :lol:

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se po ránu pobavil, protože jsem dostal prostřednictvím aukčního serveru nabídku, která se neodmítá. Podotýkám, že aukce jede od koruny a ve chvíli nabídky byla aktuální cena ze včerejška pod devíti stovkami a osm dní do konce.

Eventuální kupec: Nabídl bych za Vaše hodinky 500kč odběr poštou . Děkuji ......

Já: A nechcete je za stovku? Protřete si zrak a podívejte se, kolik je jejich aktuální cena ....

Eventuální kupec: To je dobře ,že jsem Vás po ránu rozesmám ,zrak mám zatím dobrý jedna věc je nabídka a druhá poptávka tak prodávejte v

klidu dál. Úspěšný prodej.......

Závěr? Pán je asi opoziční ekonomický expert a potvrzuje domněnku, že dnes už má účet na Aukru kdekdo :lol:

TO je normálka, buď rád, že neprodáváš díly na kolo :D

Odkaz ke komentáři

Co dodat..... :smile_anim:

http://www.aukro.cz/item547586210_luxusni_...s_diamanty.html

A hlavně super popis:

Jedna se o nejkvalitnejsi kopii co existuje........

Jo, jo, jeden můj známý si je koupil (už je to asi 10 let) za tyhle prachy s vědomím, že jde o falza. Ono je to fakt celý zlatý, se safírem a swiss strojkem.

Odkaz ke komentáři

Jo, jo, jeden můj známý si je koupil (už je to asi 10 let) za tyhle prachy s vědomím, že jde o falza. Ono je to fakt celý zlatý, se safírem a swiss strojkem.

ted sem zrovna chtel napsat, ze tohle si nemuze nikdo koupit. a vida, mylil jsem se. muzes mi, ciste ze zvedavosti, rict, co je zac ten tvuj znamy? tohle prece neni mozny

Odkaz ke komentáři

ted sem zrovna chtel napsat, ze tohle si nemuze nikdo koupit. a vida, mylil jsem se. muzes mi, ciste ze zvedavosti, rict, co je zac ten tvuj znamy? tohle prece neni mozny

To je jednoduchý. Je stejný jako každý, kdo si kupuje falza - lakýrka za málo peněz.

Odkaz ke komentáři

To je jednoduchý. Je stejný jako každý, kdo si kupuje falza - lakýrka za málo peněz.

za 120k si muze koupit original a udela s tim stejnou paradu. nemyslim original techto hodinek, ale rolexy treba nebo bicolor becka. no kazdy jsme jiny.

Odkaz ke komentáři

za 120k si muze koupit original a udela s tim stejnou paradu. nemyslim original techto hodinek, ale rolexy treba nebo bicolor becka. no kazdy jsme jiny.

Mám pocit, že tehdy originály stály miloše a takhle můžeš dělat libovce za pouhých 120.000,- . Někteří tomu prostě neodolají.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

David B: Potápěčské jo? Dneska mi vysvětlovali v antkivarijátů, že potápěčské mají datum na 6 :P TAk jsem jen říkal: "Ahá, no jó... Tyhlety Primky." :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...