Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Fotky sice stojej za prd, ale kdyby tam byl inzerovaný chronograf, tak bych ho snad viděl. Co mě ale dostalo je první slovo v popisu - VÝTEJTE. To bych blil.

ne ne, to bis blyl, je zpravne

Odesláno
A bude to stát naše daně?! Nic. Zametat ulice,....

ja bych jednorazove klidne zasponzoroval jednu obri veznici, kde by nemeli na pokoji tv, nevaleli si sunky a museli makat. a nebyl bych sam. ale to jsme OT a debata by se stocila jinym smerem. takze bez reakce nebo nekam jinam

Odesláno (upraveno)

Kurva, já jsem to nevydržel a za ten originál jsem tam nasadil 50 000! Asi to vyhraju :axehead: LUKSUS, ŠVÍCARSKO, 6500 usd= 162 000... ORIGINÁL, CHRONOGRAF,.... Já mu dám !

Upraveno uživatelem Pekos
Odesláno

Docela by mě zajímalo, jak se takové negramotné hovado dostane k účtu na aukru a internetu vůbec. To to obsluhuje z terminálu na vyhledávání pracovních míst na úřadě práce ? :gun_bandana:

Odesláno
Teď mi došel mail z Aukra, že aukce, které jsem se účastnil, byla zrušena. Já mám celej život takovou smůlu! :suicide_anim:

Nechtel jsem aby jsi dostal negativ, tak jsem ho naprasil :lol2:

Odesláno

Napsal mi, že to přetahuje na "odklepnuto.cz" . Napsal jsem mu svůj názor na něho a jeho hodinky. Odepsal mi, že ten mail dá dnes na policii. :crying_anim: Asi půjdu sedět! :D

Odesláno
Napsal mi, že to přetahuje na "odklepnuto.cz" . Napsal jsem mu svůj názor na něho a jeho hodinky. Odepsal mi, že ten mail dá dnes na policii. :crying_anim: Asi půjdu sedět! :D

Takovej člověk má dnes a denně co k dočinění s policií, nediv se, že to tam bude druhý den. :)

Odesláno

to je vrchol drzosti. ty lidi jsou fakt na ranu.asi se k vam pridam jako fejkobijec

Návštěvník Tada
Odesláno

Prd do vězení, do uranovejch dolů, ať máme nějaký to rádium na svítící indexy na ručkách

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...