Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

No tak nebuď na nás jako na cizí chcem se taky poučit která z těch aukcí je ta kde jsi levně koupila a pak draho prodáš:

1) Staré příbory (Číslo aukce 214890898)

2) Clinique Trio stíny (Číslo aukce 213684178)

3) Clinique mýdlo 28g (Číslo aukce 216056369)

4) Clinique Impossibly Glossy lesk 15ml (Číslo aukce 216058892)

5) SUPR ORIG. KALHOTY - FREEMAN T. PORTER/SUR VEL.28 (Číslo aukce 211663090)

6) S. OLIVER-super letní košile na zip vel.M (S) (Číslo aukce 215627521)

7) SUPER lodičky - ZKOUKNĚTE I MÉ DALŠÍ AUKCE! (Číslo aukce 214813838)

8) RIFLOVÝ TOP - zkoukněte i mé další aukce (Číslo aukce 216177955)

Prostě čistě profesionálně.. taky bych to nakoupil a zkusil potom střelit. Sice třeba ne už tak výhodně, ale pár tisíc bych snad vydělal, ne?

promin, ale jsi vedle. nemuzu si pomoci, ale ta zast a blby rejpaci kecy co tu nekteri z Vas produkujete vykresluje Vas profil bez jakychkoli pochyb. abych reagovala stejne hnusne jako ty ted, to co te zere je, ze proste nemas na to, aby jsi daval prachy za picoviny. jo a abych predesla dalsim Tvym predvidatelnym urazejicim poznamkam, vedle vyhazovani penez za picoviny jeste rocne zaplatim okolo 150.000 na psich utulcich, detskych nemocnicich a domovu pro ompustene matky.

Mam Vas tady dost, je mi z Vas smutno.

Padim. Pa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne opravdu nemám a nikdy nebudu mít dost na to abych vyhazoval prachy za nesmysly. Pokud můžu koupit něco za 100,- nevím proč bych to kupoval za 10x 100,- na to tedy opravdu nemám :thumbsdown_anim: . Je velmi chvályhodné, že myslíš nejen na sebe, ale i na ostatní. Ještě chvályhodnější by bylo kdybys nevyhazovala peníze, ale s rozumem je utrácela zbylo by ti víc na tvoje dobročinné akce. My socky, holt budeme vždy v pozadí těchto mecenášů podporujících svojí charitou mimo jiné podvodníky. A pokud něco někomu dáme nebudeme mít asi potřebu to ukazovat před ostatními.

A teď vážně děvče, od toho že máš z ostudy kabát ti nepomůže napadání ostatních ani oslovování zdrobnělinami ani kecy o charitě a o tom jak jsi světa znalá a můžeš si dovolit vyhazovat prachy. To jestli chceš utrácet za něco násobek toho než to má hodnotu je jen tvoje věc. Jen se prosím nesnaž nikoho přesvědčit, že to má nějakou logiku :)

Odkaz ke komentáři

Ne opravdu nemám a nikdy nebudu mít dost na to abych vyhazoval prachy za nesmysly. Pokud můžu koupit něco za 100,- nevím proč bych to kupoval za 10x 100,- na to tedy opravdu nemám :thumbsdown_anim: . Je velmi chvályhodné, že myslíš nejen na sebe, ale i na ostatní. Ještě chvályhodnější by bylo kdybys nevyhazovala peníze, ale s rozumem je utrácela zbylo by ti víc na tvoje dobročinné akce. My socky, holt budeme vždy v pozadí těchto mecenášů podporujících svojí charitou mimo jiné podvodníky. A pokud něco někomu dáme nebudeme mít asi potřebu to ukazovat před ostatními.

A teď vážně děvče, od toho že máš z ostudy kabát ti nepomůže napadání ostatních ani oslovování zdrobnělinami ani kecy o charitě a o tom jak jsi světa znalá a můžeš si dovolit vyhazovat prachy. To jestli chceš utrácet za něco násobek toho než to má hodnotu je jen tvoje věc. Jen se prosím nesnaž nikoho přesvědčit, že to má nějakou logiku :)

chlapče nikdy jsem nikoho nepřesvědčovala o logice něčeho o čem sem sama psala s pochyby. asi Ti uteklo, že dané peníze jsem za to nezaplatila a nezaplatim, a že za to dam ano třeba deset pokud jsou to stejne dobry fejky jako rolex v honkongu kde az po bedlivem probadani po nalezeni male odchylky v polozeni a umesteni baterie ( a samo kvalita byla rapidne odlisna jen v te baterii tak jako je zde rozdil v motoru ) rozpoznali fejk od originalu to neni vyhazovani penez ale takle je to proste nastaveny. to ze podporuju podvodniky? ach boze, asi z toho budu fakt blejt, a ze sem si udelala ostudu? zlato, ostuda je neustale kritizovat ostatni a pritom sem si jista, ze ty jsi uz taky podvadel, lhal, predstiral a nemluvil pravdu. a to ze reknu ze pomaham jinde? to ti vadi? nechlubim se tim, povazuju to za normalni, ale predpokladam ze i to povazujes za picovinu, ze! a to zda jsi socka nebo uspesny podnikatel je u pomahani druhym zcela jedno. mozna kdyby jsi prestal venovat cas kritizovani a urazeni zatimco pro nikoho jinyho nic nedelas a radeji sel sousedce pro mleko a karton vod citil by ses lepe. a fakt, ze svych par minut venuju psanim tehle sracek s tebou me sere, neboj, je to ztrata casu bavit se se zasklym blbcem a ja to vim a taky si vynadam, ze jsem ho ztracela. ale proste se mi z tebe udelalo spatne a tak sem se tady musela vyblejt. sorry. pokud budes mit nejaky dalsi moudra prosim zasli mi je na chilliofczech@seznam budu se moc tesit co tak moudreho mi zas napises

pusinku bohanku

Upraveno uživatelem chilli
Odkaz ke komentáři

chlapče nikdy jsem nikoho nepřesvědčovala o logice něčeho o čem sem sama psala s pochyby. asi Ti uteklo, že dané peníze jsem za to nezaplatila a nezaplatim, a že za to dam ano třeba deset pokud jsou to stejne dobry fejky jako rolex v honkongu kde az po bedlivem probadani po nalezeni male odchylky v polozeni a umesteni baterie ( a samo kvalita byla rapidne odlisna jen v te baterii tak jako je zde rozdil v motoru ) rozpoznali fejk od originalu to neni vyhazovani penez ale takle je to proste nastaveny. to ze podporuju podvodniky? ach boze, asi z toho budu fakt blejt, a ze sem si udelala ostudu? zlato, ostuda je neustale kritizovat ostatni a pritom sem si jista, ze ty jsi uz taky podvadel, lhal, predstiral a nemluvil pravdu. a to ze reknu ze pomaham jinde? to ti vadi? nechlubim se tim, povazuju to za normalni, ale predpokladam ze i to povazujes za picovinu, ze! a to zda jsi socka nebo uspesny podnikatel je u pomahani druhym zcela jedno. mozna kdyby jsi prestal venovat cas kritizovani a urazeni zatimco pro nikoho jinyho nic nedelas a radeji sel sousedce pro mleko a karton vod citil by ses lepe. a fakt, ze svych par minut venuju psanim tehle sracek s tebou me sere, neboj, je to ztrata casu bavit se se zasklym blbcem a ja to vim a taky si vynadam, ze jsem ho ztracela. ale proste se mi z tebe udelalo spatne a tak sem se tady musela vyblejt. sorry. pokud budes mit nejaky dalsi moudra prosim zasli mi je na chilliofczech@seznam budu se moc tesit co tak moudreho mi zas napises

pusinku bohanku

"milá dámo", chronomág je místo pro nadšence, příznivce a další co hledají radu či inspiraci. Nenajdeš tu vlákno kde by někdo někoho uráže, tak si své vulgární výjevy odpust !!!

Jak sama píšeš o ztrátě času sem psát, naprosto souhlasím, nepiš !!!

A jestli vykrmuješ psí útulek, tak jiste mají svůj kinologický server.

Odkaz ke komentáři

To, že je někdo hloupej chápu ale todle ? :D Milá chilly my tady nejsme blbci rozumíš my tady ty hodinky skutečně vlastníme a daly za ně ty desetitisíce korun a proto nám prosím odpusť že se nám zdá poněkud divné kupovat vod ňákýho veksláka kterej navíc u inzerátu uvádí naprosto prokazatelné fotky fejku... Kup si je a běž snima do toho útulku machrovat na ty čoklíky ti fake nepoznaj ;-) na nás tu touhle hlouposti dojem opravdu neuděláš... A jak psal Pingy radši už nepiš my se tu nehádáme neurážíme nenapadáme... :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

pusinku bohanku

Tadááá :toot: máme novou perličku: "důkladné probádání toho jak je umístěná baterie" :thumbsup_anim: no tak šup sem další, nedělej, že už se nekoukáš.

PS: Oslovení chlapče mě velmi mile překvapilo, děkuju :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Tadááá :toot: máme novou perličku: "důkladné probádání toho jak je umístěná baterie" :thumbsup_anim: no tak šup sem další, nedělej, že už se nekoukáš.

PS: Oslovení chlapče mě velmi mile překvapilo, děkuju :notworthy:

nedělej že ti je 69 :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Sranda je, jak se vždycky kdejaký nemajetný mladistvý obchodník s fejky z Aukra snaží přesvědčit ostatní, že je těžký pracháč... Ta podle mě dosud 150 litrů pohromadě neviděla. :)

Nevím proč mi to připomnělo to jak jsem kupoval motorku. Dlouho jsem jezdil na svých milých Jawuškách. Pak jsem se zpronevěřil vybral prachy a šel za svým klukovským snem ( Bandit 1200 ), když jsem vysázel prachy na pult syn se rozbrečel a až po chvilce vzlykání z něho vypadla věta - "tatíku proč jste mi s maminkou nikdy neřekli že jsme bohatí". :speak_cool: To mě od 12-ti letýho kluka prostě dostalo. Ještě že chudák nebyl u nákupu auta, asi by měl doživotní trauma... No pak mi ztropil ještě jednu scénu, když jsem to nastartoval a chystal se na zkušební jízdu. Teď už se pro změnu třese kdy zase vyrazíme.....

A na závěr chvilka poezie:

Milá Chilli ať se čílí

baví nás tím drahnou chvíli

stará se nám o zpestření

za to patří ocenění

Nebuďme k ní tolik přísní

devče totiž není místní

časem zmoudří, zklidní sebe

zůstane jen modré z nebe

Odkaz ke komentáři

Soudě dle užitého slohu jest Chilli stejného ražení jako výše uvedený taškář s Braitlingy. Nechme stranou tvrdé a měké i a soustřeďme se na užití malých a velkých písmen a dále na nesmyslně ustavená, chybějící, či z kontextu vytržená slova. Možná by mohl slovutný moderátor toto téma uzamknouti, neb větší zábavy nám již snad na téma aukro ani není třeba. :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...