gougy Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Nevím, jestli to sem patří (není to Aukro), ale když jsem to četl, slušně jsem se pobavil, takže "Pro zasmání" by to být mohlo. Tady jsou hodinky, které jsou, cituji "Exkluzivní sběratelský kousek nejen pro fanoušky. Originální nápad na dárek pro Vaše nejbližší. Jednotlivě očíslované, limitované vydání." No limitka za 1500,- Kc, to se hned tak nevidi... No a na Baselu kolegu se stejnými na ruce také nepotkáš ale to je asi tak vše - pokud by se udělovala na fóru cena "prudič roku" - tohle by získal vítěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 (upraveno) SEKUNDOVKA TYPU NONSPOP (asi 24/7) CHRONOMER HIP HOP vraj http://aukro.sk/item652757770-rolex-hodiny.html Upraveno 6. června 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Moře času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 odkaz "nevhodný dárek" na dotaz ohledně fotek a signování a výrobních čísel: "Dobrý den Rád bych vám zaslal detailnější fotografie, ale nemám fotoaparát s lepším rozlišením a ani časový prostor to někde řešit, s pozdravem cajonerod" pokud to sem ty hodinky nepatří, tak mě opravte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 odkaz "nevhodný dárek" na dotaz ohledně fotek a signování a výrobních čísel: "Dobrý den Rád bych vám zaslal detailnější fotografie, ale nemám fotoaparát s lepším rozlišením a ani časový prostor to někde řešit, s pozdravem cajonerod" pokud to sem ty hodinky nepatří, tak mě opravte. tohle je asi marnej boj, porad nekoho hlasit predpokladam. ja bych zakazal u urcitych slov drazby od urcitych castek treba by to pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 Přemýšlím, přemýšlím. Na aukru se povalují asi troje Breitlingy, to že je to kopie,je ale napsáno až v popisu (nahlásil jsem je jako plagiát), docela mě přístup aukra začíná štvát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 http://aukro.cz/item656372404_hodinky_breitling.html BRIDETING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2009 To jsou jedny z nich a další odkaz;odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 To jsou jedny z nich a další odkaz;odkaz Uz jsou vsechny smaznute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Všiml jsem si, že zmizely:D. ještě se mi nepozdávají tyto [odkaz] možná se pletu, ale určitě bych jednou chtěl mít dost peněz abych mohl prodávat "úplně nové Breitling Navitimer Heritage" od 5000Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 aaaa jasne ze fake, breitling pouziva v tomto modeli rozdelenie subcifrov 6 9 12 ...ta rucicka na sestke je jedina cervena to hned smrdi cínou.... a toto by bol skor model montbrillant datora (triple date) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Tak tohle je fakt už trochu moc. Co komu ty Primky udělaly. http://www.aukro.cz/item652494473_jedinecn...od_korunky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Prý hodinky SS, mě omejou. Ten nápis SS vypadá vyrytý,mrzačení hodinek jako pokus jak zvednout cenu, ach jo. Upraveno 8. června 2009 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 krom to prim je od roku 1949 takze fakt tam nieco nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Teď sem se fakt u Aukra opět "pobavil". Mám aktuálně přeplatek 0,02 Kč a ono to po mě chce tuhle částku doplatit. To jsou fakt kkti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Snad bys toho po nich nechtěl moc, jsou to jen Poláci. Co se mě týče tak pokud jsem v minusu(což není tvůj případ), tak je, tak pravidelně až do druhé upomínky ignoruju, ta lenost je hrozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 hele....jukněte na ty fotky a pak na popis...nebo obráceně. Jsem slepej,nebo vidím hodně nošené hodinky???? http://www.aukro.cz/item652309584_hodinky_...ina_f16222.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenda Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Teď sem se fakt u Aukra opět "pobavil". Mám aktuálně přeplatek 0,02 Kč a ono to po mě chce tuhle částku doplatit. To jsou fakt kkti. Já mám na Aukru už asi 2-3 měsíce stav účtu -3kč a nic po mě nechtěj....žádný upomínky nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Já mám na Aukru už asi 2-3 měsíce stav účtu -3kč a nic po mě nechtěj....žádný upomínky nic... njn ale já jsem v plusu a oni ho po mě chtěj znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Sice to nejni Aukro, ale taky dobrý: http://umelecke-predmety.sbazar.cz/prodam-...v-o2727523.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se