Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Nevím, jestli to sem patří (není to Aukro), ale když jsem to četl, slušně jsem se pobavil, takže "Pro zasmání" by to být mohlo.

Tady jsou hodinky, které jsou, cituji "Exkluzivní sběratelský kousek nejen pro fanoušky. Originální nápad na dárek pro Vaše nejbližší. Jednotlivě očíslované, limitované vydání."

No limitka za 1500,- Kc, to se hned tak nevidi... :)

No a na Baselu kolegu se stejnými na ruce také nepotkáš:)

ale to je asi tak vše - pokud by se udělovala na fóru cena "prudič roku" - tohle by získal vítěz :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

odkaz

"nevhodný dárek"

na dotaz ohledně fotek a signování a výrobních čísel:

"Dobrý den

Rád bych vám zaslal detailnější fotografie, ale nemám fotoaparát s lepším rozlišením a ani časový prostor to někde řešit, s pozdravem cajonerod"

pokud to sem ty hodinky nepatří, tak mě opravte.

Odkaz ke komentáři

odkaz

"nevhodný dárek"

na dotaz ohledně fotek a signování a výrobních čísel:

"Dobrý den

Rád bych vám zaslal detailnější fotografie, ale nemám fotoaparát s lepším rozlišením a ani časový prostor to někde řešit, s pozdravem cajonerod"

pokud to sem ty hodinky nepatří, tak mě opravte.

tohle je asi marnej boj, porad nekoho hlasit predpokladam. ja bych zakazal u urcitych slov drazby od urcitych castek :) treba by to pomohlo

Odkaz ke komentáři

Teď sem se fakt u Aukra opět "pobavil". Mám aktuálně přeplatek 0,02 Kč a ono to po mě chce tuhle částku doplatit. To jsou fakt kkti. :)

Já mám na Aukru už asi 2-3 měsíce stav účtu -3kč a nic po mě nechtěj....žádný upomínky nic...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...