adamo Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) Čím víc o tom přemýšlím, tím víc váhám. Co byste si vybrali vy jako hodinky na každý den a proč? 1. Nomos Club 2. Nomos Club dunkel 3. Nomos Tangente Menší rozměr by neměl být problém, mám zápěstí cca 15,5cm. Upraveno 7. července 2011 uživatelem adamjursa
sonny.c Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 2. černej cifr bych řek je univerzálnější + ten jedinej má lumi
skalis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tezke rozhodovani, kazde maji neco do sebe, ale ja bych urcite zvolil svetlou variantu. A zbytek je otazka, zda zvolit klasictejsi a u Nomosu kultovni design Tangente, nebo vetsi robustnost a odolnost pro everyday use v podobe Club... oboji je lahoda.
Návštěvník Ondra Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Mně na Nomosech (Club, Orion...) nesedí ty dlouhé nožky... takže bych asi nevybral. Je to na tobě
Slim_brno Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Za mě Tangenty. To jsou neskutečně krásný hodinky
honza71 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Jednoduchá volba (tedy pro mě ). 2 je správně.
Horhe Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Za mě taky fekete. Ale stejně si nějak ani nechci představovat koženej řemínek v takovym vedru jak dneska..
Onisau Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Za mě taky fekete. Ale stejně si nějak ani nechci představovat koženej řemínek v takovym vedru jak dneska.. Jiný nenosím a v pohodě A pokud jde o volbu z uvažovaných modelů tak jednoznačně č. 2
gougy Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Věru nelehká volba, ale na každý den Club v tmavé verzi
GentlemanT Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Z výše uvedených bych pro každodenní nošení asi zvolil Nomos Club dunkel (čili tmavou verzi)...
Návštěvník Tada Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Za mě NOMOS Club Dunkel, protože to jsou moje hodinky na každý den a za jiné bych je nevyměnil. Když Tangenty, tak připlatit za model Sport.
jankoxxx Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 za mna club v bielej verzii. su neskutocne svieze. do tyzdna ich budem mat tak potom postnem nejake fotky
obchodnik-o3 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 za mna tangente,elegantne a tie modrene rucky...
knihomol Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Mám Nomos Club černé. Nosím je pravidelně a maximální spokojenost. Pokud budeš chtít můžu je o víkendu nafotit.
Darek73 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Je to těžké rozhodování, ale já bych vybral Club černé, nejlépe s datumkou.
adamo Odesláno 7. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Děkuji všem za názory. Původně jsem chtěl datumovku, ale došel jsem k závěru, že 400? za ni připlácet nechci. Tangente sport mi zase přijde tak nějak ani ryba ani rak. To už raději cluby. Jinak jak to vidím: 1. club světlý - chtělo by vidět na živo jakou barvu má přesně ciferník. Nevím jestli mi nebude chybět lumi, jinak jsou perfektní, světlý ciferník mi přijde elegantnější. 2. club dunkel - nejuniverzálnější z uvedených a asi i nejlíp splní funkci každodenních hodinek. Snad jediné mínus je, že hodinky s černým cífrem mám a chtěl jsem raději světlý. 3. tangente - skvělý jednoduchý design a krásné modřené ručky, ale zase si je nedokážu úplně představit ke každému oblečení nebo žeby přece jenom ty sporty? Já se z toho zblázním... musím si udělat výlet do Vídně a prohlédnout si je na živo. Jenom kdyby na to byl čas Každopádně pokud tady jsou majitelé některých z uvedených hodinek, budu moc rád za jakékoliv živé fotky + fotky na zápěstí. Pokud by se našel dokonce majitel z Brna nebo ze severní moravy, zvu ho na kafe.
Návštěvník Tada Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Klub světlé nemají naživo šanci obstát v přímém porovnání s tmavými, taky jsem byl nerozhodný... Tangente mají trošku vymakanější pouzdro, přecejenom stojí v hierarchii značky lehce nad modelem Cluby. Obojí jsou ale výborné hodinky. Četls na tmavé Cluby recenzi?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se