Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Čím víc o tom přemýšlím, tím víc váhám. Co byste si vybrali vy jako hodinky na každý den a proč?

1. Nomos Club

Posted Image

2. Nomos Club dunkel

Posted Image

3. Nomos Tangente

Posted Image

Menší rozměr by neměl být problém, mám zápěstí cca 15,5cm.

Upraveno uživatelem adamjursa
Odesláno

Tezke rozhodovani, kazde maji neco do sebe, ale ja bych urcite zvolil svetlou variantu. A zbytek je otazka, zda zvolit klasictejsi a u Nomosu kultovni design Tangente, nebo vetsi robustnost a odolnost pro everyday use v podobe Club... oboji je lahoda.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Mně na Nomosech (Club, Orion...) nesedí ty dlouhé nožky... takže bych asi nevybral. Je to na tobě ;)

Odesláno

Za mě taky fekete. Ale stejně si nějak ani nechci představovat koženej řemínek v takovym vedru jak dneska..

Jiný nenosím a v pohodě :)

A pokud jde o volbu z uvažovaných modelů tak jednoznačně č. 2 :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Za mě NOMOS Club Dunkel, protože to jsou moje hodinky na každý den a za jiné bych je nevyměnil. Když Tangenty, tak připlatit za model Sport.

Odesláno

Děkuji všem za názory.

Původně jsem chtěl datumovku, ale došel jsem k závěru, že 400? za ni připlácet nechci. Tangente sport mi zase přijde tak nějak ani ryba ani rak. To už raději cluby.

Jinak jak to vidím:

1. club světlý - chtělo by vidět na živo jakou barvu má přesně ciferník. Nevím jestli mi nebude chybět lumi, jinak jsou perfektní, světlý ciferník mi přijde elegantnější.

2. club dunkel - nejuniverzálnější z uvedených a asi i nejlíp splní funkci každodenních hodinek. Snad jediné mínus je, že hodinky s černým cífrem mám a chtěl jsem raději světlý.

3. tangente - skvělý jednoduchý design a krásné modřené ručky, ale zase si je nedokážu úplně představit ke každému oblečení

nebo žeby přece jenom ty sporty?

Posted Image

Já se z toho zblázním... musím si udělat výlet do Vídně a prohlédnout si je na živo. Jenom kdyby na to byl čas :(

Každopádně pokud tady jsou majitelé některých z uvedených hodinek, budu moc rád za jakékoliv živé fotky + fotky na zápěstí. Pokud by se našel dokonce majitel z Brna nebo ze severní moravy, zvu ho na kafe.

Návštěvník Tada
Odesláno

Klub světlé nemají naživo šanci obstát v přímém porovnání s tmavými, taky jsem byl nerozhodný...

Tangente mají trošku vymakanější pouzdro, přecejenom stojí v hierarchii značky lehce nad modelem Cluby. Obojí jsou ale výborné hodinky.

Četls na tmavé Cluby recenzi?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...