Přejít na obsah

20 hlasů

1. 1. Dnes odesláno z Hannoveru - budu je mít do pátku 15.7. doma?

• ANO
      15
    • NE
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska by mi z Hannoveru posílají moje dovolenková Seika. Myslíte, že je budu mít do dalšího pátku (15.7.) doma? Schálně, jak moc věříte poště? :-) Posíláno jako "Standard Int'l Versand".

Odesláno

Řeším obdobný problém a napjatě aktualizuji stav dodání. Také to jsou dovolenkový Seika. Od soboty, kdy byl balík podán na poště ve Frýdku-Místku se stav nezměnil. Snad to do pondělí stihnou, není to tak daleko.

Odesláno

Za sebe dávám ano, tohle pondělí mi brácha poslal balík z Anglie a před chvilkou jsem ho už rozbalil, přišel rychle i přes ty dva dny volna, tak přeju hodně štěstí, ať se ti taky zadaří!

Odesláno (upraveno)

stihne. v pondeli sem si koupil krabici na hodinky na ebay.de, zaplatil paypalem a neska v 11 sem ji mel na stole..

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

No nechci ti kazit radost, ale na druhou stranu rád chodím proti proudu Dal by jsem ti tak 20%, tak, že si myslím, že spíše ne. :crying_anim:

Pošta je jeden veliký problém a specielně přes dovolené.

Ale třeba Brno funguje lépe než Praha ?

Pro tebe hraje snad jen to že hned za poštou jsou na ban celníci ,ale ty se jim vyhneš tím odkud jsi hodinky koupil.

Zásilky z Usa i přes Fedex někdy (často) leží na celnici i 3 týdny !!!!

A pozor tím myslím oběma směry, kolega totiž posílal dárek vnučce do Usa a náušničky s cubic zircon leželi ještě 2 týdny v Čechách na celnici a řešilo se cože se to vlastně posílá ven o kolik to stojí a proč to posílá tak jak to posílá?!!!

Odesláno

Přál bych ti, ať dojdou, ale vzhledem ke svejm zkušenostem s ČP nevěřím, bohužel ( špatné zkušenosti z poštou i při poslání v rámci Prahy -příště to dovezu osobně ), ale i v rámci republiky.

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...