Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 12. 7. 2011 v 18:49, 'Princ Milis' napsal:

Akvatimery na zeleze sou taky dost universal.

To jo. Jen mě velice zarazila cena tahu a celkem nepříjemně překvapila luminiscence.

V 12. 7. 2011 v 18:51, 'Princ Milis' napsal:

Anebo toto. To mam jako universal ja.

Ball fajn, proti těm nemám výhrad.

Kolik že to má průměr?

Upraveno uživatelem Horhe
  • Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 19:01, 'Horhe' napsal:

To jo. Jen mě velice zarazila cena tahu a celkem nepříjemně překvapila luminiscence.

Ball fajn, proti těm nemám výhrad.

Kolik že to má průměr?

Ctyricettri.
Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 19:14, 'Horhe' napsal:

Aha, limitka Skylab, 43, už jsem našel.. Hezký, téměř nesehnatelný.

Tezko rict, za slusny penize se budou shanet asi dost tezko. Uz ani nevim, na kolik me tehda vysly - tusim dvatisicesedumset dolaru a neplatil sem DPH... Nebo dvatisicedveste a platil sem DPH...? Ani sem si vlastne nikdy neuvedomil, jak sou universalni...
Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 19:25, 'Princ Milis' napsal:

Tezko rict, za slusny penize se budou shanet asi dost tezko. Uz ani nevim, na kolik me tehda vysly - tusim dvatisicesedumset dolaru a neplatil sem DPH... Nebo dvatisicedveste a platil sem DPH...? Ani sem si vlastne nikdy neuvedomil, jak sou universalni...

Našel jsem je na nějakym foru asi za 2300 USD, ale už jsem to ztratil a nemůžu to najít. Ale to je buřt.

Stejně si "jenom rozšiřuju obzory"

Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 20:07, 'lib' napsal:

Aha! :eek: Tak dobře, tak tedy polomrtvý :)

Po cem v zivote nejvic touzim, sou chrona bez sekundovky. Zazil sem to u Autavii a je to bomba. Sem chvili doufal, ze ty mnou postovany modry chrona ji nemaj ale voni ji maj. Skoda, pak by to bylo dokonaly - pro me, of cos.
Odesláno
  V 12. 7. 2011 v 20:55, 'Tada' napsal:

Sice tuhle značku fakt nemusím, ale tenhle kus je fakt nádhera.

Fakt Tado tyhle hodinky už fakt Roman dával na minulý stránce.

Zdrž se prosím dalších příspěvků v tomto vlákně.

Děkuji

Odesláno
  V 13. 7. 2011 v 5:59, 'Alda' napsal:

Tah by se k nim ani moc nehodil. Ale vypadají paradně. BellRoss jsem strašně chtěl, to když sem je kdysi dááávno viděl na ruce Jacka Nicholsona ve vynikajícím filmu Přísaha.

Docela si je na tahu dokážu představit. Nemyslim teda ty PVD.

Ještě jedná boží Alpina. Škoda že jsou tak velký.

post-8501-035121400 1310537122.jpg

Odesláno

Ty tmave B&R jsou bajecne. A v Tesine bys byl asi jediny, kluci, jako Kus a Sznapka maji spise Breitle, nebo neco podobneho, maji malo predstavivosti. Jejich duchovni nasledovnici pak maji fejky Breitli. :-)

Odesláno

Mně se hrozně líbí ta krémová chrona, bohužel jsou ale už mimo můj rozpočet :sad01_anim: asi jsem zrovna zjistil, že potřebuju chrona s krémovým ciferníkem (sinn 917, bell&ross 126). ale to už se dostávám trochu do OT, omlouvám se.

Odesláno
  V 13. 7. 2011 v 10:09, 'adamjursa' napsal:

Mně se hrozně líbí ta krémová chrona, bohužel jsou ale už mimo můj rozpočet :sad01_anim: asi jsem zrovna zjistil, že potřebuju chrona s krémovým ciferníkem (sinn 917, bell&ross 126). ale to už se dostávám trochu do OT, omlouvám se.

Hlavně, že to vlákno je ještě pro někoho přínosem. (nebo prokletím?) :)

Odesláno

Už si tady odpovídám teda skoro sám, ale co vy na tyhle Eposy?

Jsou celkem zajímavý, ale maj teda o 1mm navíc a ještě nemaj lunetu, takže na ruce to bude o to větší.

post-8501-078660400 1310565091.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...