Kasprik Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 (upraveno) Dobrý večer Dámy a Pánové. Rád bych Vás tímto požádal zda bych mohl přes někoho kdo má více než 50 příspěvků nabídnout k prodeji mé hodinky, kterré jsem cca před půl rokem vybíral na zdejším fóru. Bližší informace a fota bych zaslal na email někomu, který by to zde zveřejnil. Jestli by byl někdo tak hodný a ozval by se mi na email Kasprik75@seznam. cz. Po dohodě bych mu zaslal inzerát. Děkuji Tomáš Kasper, Tanvald. Upraveno 12. července 2011 uživatelem Gilius Oslí můstek k obejití pravidel.
Kasprik Odesláno 11. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Nikdo se nenajde, kdo by mi tu vložil inzerát ?
Karlos Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Dobrou fintou sis sem vložil inzerát. Krásně jsi oběšel pravidla
pevo Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 To máš těžký, v pravidlech je, že prodávající za věc ručí, to znamená, že by Tě měl osobně znát a mít hodinky nejlépe u sebe nebo aspoň pružně po ruce. Takhle se do toho nikomu chtít nebude, nediv se...
Gilius Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Trošku jsem Ti vyeditoval původní příspěvek, takhle opravdu ne. A, jak tu padlo, aby za Tebe hodinky mohl někdo nabídnout, bylo by vhodné, abys je dotyčnému zaslal a ten dotyčný je měl v ruce. Jinak riskuje postih.
sashator Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jak už zde bylo napsáno- zásadní problém je, že prodávající by měl mít hodinky u sebe, a jelikož ty je asi cizímu člověku nepošleš, tak je to docela problém. Já osobně jsem teď taky nabízel kamarádovi Longines- měl jsem je ale neustále u sebe a i fotky jsem dělal já. Jak psal Gilius- s hlavou na špalek jde prodávající a když je poté nějaký problém, odnese to jenom a jenom on.
martinek27 Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Mámtaky dvoje na prodej, ale poctivě si počkám, protožč na to nespěchám. Můseš zkusit štěstí na aukru...
Klokan Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jak jsem pochopil, hodinky jsi koupil cca před půl rokem zde na foru. Možná by nebylo od věci kontaktovat přes SZ původního prodejce, třeba by byl ochotnější, hodinky zná a pro tebe by nemusel být problém mu je předem poslat s instrukcemi k prodeji.
Kasprik Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Klokane, hodinky jsem kupoval jako nové v Praze. Zde jsem chodil jen pro rady. No nic Trasery Jungmann půjdou za hubičku na Aukro nebo na jinej portál. Díky.
Návštěvník ?po Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 (upraveno) možná by stálo za to upgrejdovat zkostnatělé pravidlo 50+ jak jsem bez odezvy někam psal, že na XXXX to funguje tak, aby dotyčný nemusel psát hovadiny a plnit svůj počet příspěvků, že mu prodejní vlákno založí moderátor a dál to jede v režii prodávajícího = nikdo nemusí za nic ručit ani dávat hlavu na špalek - vzhledm k tomu, že je tu kasprik třičtvrtě roku, tak nevidím důvod proč by to nešlo - jenom trochu chtít v zásadě, když budu chtít někoho ojebat, tak to mohu udělat i s 5t příspěvky a nic mi v tom nezabrání ** jo a taky tam mají pravidlo, že nováček může založit vlákno až po 30 příspěvcích a to si myslím, že je velice užitečná věc NAZDAR Upraveno 13. července 2011 uživatelem ?po
Návštěvník ?po Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 A zase ta reklama OK už sem zeditoval = autocenzůra
Dantechno Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 OK už sem zeditoval = autocenzůra To nebylo na tebe Ale chvalim te kudlicko.
Kasprik Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Tak už jsou za 3 tisíce pryč. Nikdo je zde nechtěl. Jinak špinit toto fórum 50 ti nesmyslnejma příspěvkama " jé ty jsou parádní " "blablabla" atd. jsem nechtěl. Mějte se.
jjpetross Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 možná by stálo za to upgrejdovat zkostnatělé pravidlo 50+ jak jsem bez odezvy někam psal, že na XXXX to funguje tak, aby dotyčný nemusel psát hovadiny a plnit svůj počet příspěvků, že mu prodejní vlákno založí moderátor a dál to jede v režii prodávajícího = nikdo nemusí za nic ručit ani dávat hlavu na špalek - vzhledm k tomu, že je tu kasprik třičtvrtě roku, tak nevidím důvod proč by to nešlo - jenom trochu chtít v zásadě, když budu chtít někoho ojebat, tak to mohu udělat i s 5t příspěvky a nic mi v tom nezabrání ** jo a taky tam mají pravidlo, že nováček může založit vlákno až po 30 příspěvcích a to si myslím, že je velice užitečná věc NAZDAR Jako bych to už někde slyšel :-)))
Návštěvník ?po Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Jako bych to už někde slyšel :-))) no vidíš a máš další příspěvek
Kasprik Odesláno 13. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Ještě se chci omluvit chlapcovi s nickem Dantechno, že jsem zde na hodinářském fóru provedl skrytou reklamu na prodej ,tuším, že to byly hodinky a né čínskej brak z aukra.
jjpetross Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 no vidíš a máš další příspěvek nj...ale je pravda, že jak si to tu všechno pročítám...hodinky nosím celý život...je fakt , že mám jen Festina ("jen" ve vašich zkušených očích) ale je fakt, že některé co tu dáváte? Bože chtěl bych takové!!! Ani jsem nevěděl , že existuje tolik značek a že jsou v tomhle Japonci tak dobří ( pročítám si teď ty Japonské)...Celý život žiju v tom ,že nejlepší jsou švýcaři...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se