hejkal Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 jak jsem tak prohlize toto forom: sakra kde na ty hodinky berete ? Ne ted vazne rad bych si koupil hodinky a vybral jsem si tito, nejsou drahe a me se libi jsou celkem male a nejsou vysoke. Co na ne rikate ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
BrotHell Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 sice mě tydle hodinky vzhledově nezaujali, ale jedny Timex Expedition jsem měl. Musim uznat, že jsem jim dával neskutečně do těla a stále šlapou parádně,... Pak sem našel chronomag a víc mě zaujali mechaniky.
Filipes Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 mně osobně silně vadí, že všechny Timexy WR100M mají jen naklapávací dýnko
Dantechno Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ja mel dvoje expeditiony v dobe predchronomagem a kvalita z nynejsiho pohledu nic moc. At uz provedeni pouzdra, tahu ...a mely i dost mekky sklicko - hodne se skrabalo. Ale podsviceni bylo super a byly levny
BrotHell Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Ja mel dvoje expeditiony v dobe predchronomagem a kvalita z nynejsiho pohledu nic moc. At uz provedeni pouzdra, tahu ...a mely i dost mekky sklicko - hodne se skrabalo. Ale podsviceni bylo super a byly levny je pravda ze to nebyl ani hardlex ani safir =/ indiglo je paradní obcas mi chybí=D
Leviathan Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 nastupy novych clenov na toto forum su cim dalej tym viac podobne vstupu do kravina. Aspon elementarna slusnost by bola vitana....
hejkal Odesláno 12. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Vsem dekuji za nazor pomohlo nakonec si je asi koupim Velevazeny pane Leviathane Vam se hluboce omlouvam ze jsem Vam nenapsal dobre rano a opomnel dalsi stripky slusnosti. Snad jsem Vam moc nezkazil den a nebojte radsi sem uz neprispeji abych Vas nahodou neurazel mou hrubosti a neslusnosti
Dantechno Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Velevazeny pane Leviathane Vam se hluboce omlouvam ze jsem Vam nenapsal dobre rano a opomnel dalsi stripky slusnosti. Snad jsem Vam moc nezkazil den a nebojte radsi sem uz neprispeji abych Vas nahodou neurazel mou hrubosti a neslusnosti Mozna jste si mel jit po prvnim prispevku lehnout.....
BrotHell Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Velevazeny pane Leviathane Vam se hluboce omlouvam ze jsem Vam nenapsal dobre rano a opomnel dalsi stripky slusnosti. Snad jsem Vam moc nezkazil den a nebojte radsi sem uz neprispeji abych Vas nahodou neurazel mou hrubosti a neslusnosti Ach jo ta pravá česká povaha...
Gilius Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 šmarjá, vám z toho sluníčka hrabe, nebo co???? 4 hejkal - Leviathan reagoval na ten blbej vtípek s dotazem, kde na ty hodinky berou. To se tady fakt moc nenosí . Takže, všechny prosím, nenechte cloumat svými majestáty, ne kvůli prkotinám
grga_pitic Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 jak jsem tak prohlize toto forom: sakra kde na ty hodinky berete ? ... co ti budu povidat .....krademe, nekdo vice, nekdo mene, podle toho jak ma kdo odvahu...jsou tady clenove co kradou tak ze maji dokonce i ROLEXY (predstav si to) ale ti uz brzo skonci v base si myslim
bandicoot Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 jsou tady clenove co kradou tak ze maji dokonce i ROLEXY (predstav si to) ale ti uz brzo skonci v base si myslim nebo už z ní píšou... ale z tý vyvoněný basy... fitko, telka, pinčes...
gougy Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 jak jsem tak prohlize toto forom: sakra kde na ty hodinky berete ? ... co ti budu povidat .....krademe, nekdo vice, nekdo mene, podle toho jak ma kdo odvahu...jsou tady clenove co kradou tak ze maji dokonce i ROLEXY (predstav si to) ale ti uz brzo skonci v base si myslim Sice dnes Rolády nemám, ale jdu si s Omegama pro půl basy piv, počítá se to? A k tématu - ty ana-digi Timex se mi dost líbí. Myslím, že na určitou dobu to mohou být prima odolné unverzálky (a do obleku radši nic) na každou příležitost
jumpmans Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 ahoj, ja mam uz asi 12 let tyhle http://www.comparestoreprices.co.uk/mens-watches/timex-expedition-combo.asp posledni 2 roky sice lezely v supliku, ale ted jsem je oprasil, koupil novy reminek a obcas je vezmu. vydrzely neskutecne zachazeni, jsou uz cele osoupane ale porad funguji. Mam k nim takove jtrosku nostalgickej vztah, byly to prvni hodinky, ktere jsem si koupil sam takze za mne - dobra volba na zacatek, kdyz se ti libi, ber je.
Cyril Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 sakra kde na ty hodinky berete ? Ne ted vazne rad bych si koupil hodinky a vybral jsem si tito...Rada, jak sehnat na lepší hodinky, nebo se dočkat lepší odpovědi....Bacha na pravopis!! "Tito" byl nechvalně známý rumunský politik (krvavý pes). Kdybych psal "tito", namísto "tyto", asi bych si na pořádný hodinky hned tak nevydělal... . Takže....začal bych návratem do ZDŠ...
bohush Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Rada, jak sehnat na lepší hodinky, nebo se dočkat lepší odpovědi....Bacha na pravopis!! "Tito" byl nechvalně známý rumunský politik (krvavý pes). Kdybych psal "tito", namísto "tyto", asi bych si na pořádný hodinky hned tak nevydělal... . Takže....začal bych návratem do ZDŠ... Až na toho Rumuna... Upraveno 12. července 2011 uživatelem bohush
Cyril Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Jasně... To byla další perla, jestli ta naše mladá a úderná generace ví, co to bylo "Jugoška" .... O Ceausesca moc nešlo....Jde o "i" a "y"..
Cyril Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 (upraveno) Jasně... To byla další perla, jestli ta naše mladá a úderná generace ví, co to bylo "Jugoška" .... O Ceausesca moc nešlo....Jde o "i" a "y".. Edit: Sorry, smolím tady něco o návštěvě v Gerniku (Banát) tak trochu blbnu.... Ale Timex dobrý.... Upraveno 12. července 2011 uživatelem Cyril
ggrand Odesláno 13. července 2011 Nahlásit Odesláno 13. července 2011 Filipes: nesmysl, naklapávací dýnko mají snad jenom kovové Timexy, tyhle mají normálně na 4 šroubky. K hodinkám- volil bych spíš nebrat. Dám boty za to, že digi není spřažené s analogem a tak časem se ti můžou rozejít,řešilo to tu už pár lidí a výsledek byl, že stím nejde nic moc dělat... Pokud jde o tuhle černou verzi, tak ta je ok, ale jiné barvy jsou často jenom na povrchu a ošoupou se(vlastní zkušenost)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se