Radim01 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Poraďte prosím začátečníkovi: toužím po automatech s ukazatelem měsíční fáze, na Brequet nemám... Je investice do Ingersoll http://eshop.ingersollcz.cz/katalog/spolecenske-hodinky-46/hodinky-patterson-81/hodinky-spolecenske-in7805wh-patterson-56.html označitelná jako vyhozené peníze?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Samozřejmě by tu platilo, že za ty prachy seženeš odolný, prověřený a spolehlivý Seika a skoro i švýcary.Jen bez těch fíčur. Mám slabost pro měsíční fázi, snažím se vžít do tvých tužeb a proto jsem protentokrát k číně tolerantní.I když neumím odhadnout kvalitu a výdrž strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Je to asi tak Čína jako všechno ostatní. Navíc tahle značka se v Rajchu normálně prodává v kamenných obchodech. Předevčírem jí nabízeli v letadle s tradiční Festinou a Skagenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Je to asi tak Čína jako všechno ostatní. Navíc tahle značka se v Rajchu normálně prodává v kamenných obchodech. Předevčírem jí nabízeli v letadle s tradiční Festinou a Skagenem. No jakou "ostatní čínu" máš na mysli. Seiko a Švýcary žádná čína nejsou. To že se Ingersoll prodává v kamennych obchodech nic neznamena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tak všeobecně. Že v Číně se dneska kompletuje skoro všechno. Koupím si do auta poměrně drahou Alpinu a na ní je rusky napsáno vyrobeno v Číně. Jinak v tom minulém příspěvku jsem reagoval spíš na to, že Čína byla psána s malým č. Což ve mně evokovalo myšlenku čína=fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 No ale je spousta hodinek, ktere se v Číně nekompletuji a nemají s Cinou nic společného. Tak proc nehledat mezi nima? Lepší nez Ingersoll, kterej sm.dí cinanama na sto honu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Ingersoll považuji za vyhozené peníze, jak již zaznělo, je to Čína. Dělají i modely s Etou, ale to už pak vyjde nastejno si koupit něco mnohem renomovanějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Kamennej krám, nabídka v letadle, to je jen o marketingu. Nikoliv o kvalitě. No a když jsme u toho fejku, malým č jsem myslel čínský produkt obecně. Ale skoro to, Pryingu, vnímáš dobře, minimálně ta značka jako taková trochu fejk je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Kamennej krám, nabídka v letadle, to je jen o marketingu. Nikoliv o kvalitě. No a když jsme u toho fejku, malým č jsem myslel čínský produkt obecně. Ale skoro to, Pryingu, vnímáš dobře, minimálně ta značka jako taková trochu fejk je. No, pak je to tedy v pořádku. Musí ti ale být jasný, že odmítat něco jen proto, že je to z Číny je trochu OT. Resp. tý Číně se stejně nelze vyhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 já bych do toho nešel - podle PDFka letos žádnej měsíček, kromě těch doma nebude - to bych si rači za devítku koupil nějakej nůž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 já bych do toho nešel - podle PDFka letos žádnej měsíček, kromě těch doma nebude - to bych si rači za devítku koupil nějakej nůž Nebo si za devítku koupit nějakou devítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 odmítat něco jen proto, že je to z Číny je trochu OTTohle zrovna v mým příspěvku nebylo, mně ty hodinky nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tak trochu přitlač, a zkus třeba ORIS: http://cgi.ebay.com/Auth-ORlS-Classic-Day-Date-Moon-SS-Mens-Auto-Watch-/170659511966?pt=Wristwatches&hash=item27bc197e9e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tohle zrovna v mým příspěvku nebylo, mně ty hodinky nevadí V pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Nebo si za devítku koupit nějakou devítku. radši čtrnáctku, ta to aspoň nevykecá rodičům Ingersoll je sračka na úrovni Prim MPM... když tolik toužíš po měsíční fázi a nemáš na Longines nebo něco podobnýho, tak si kup něco za pár desítek dollarů z Hong Kongu na eBay, kvalita bude totožná a aspoň to dostaneš za férovou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prying Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 devítku luger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Tak já si pořídil tyto úplně nové, zrovna dnes dorazily. Jsou naprosto božský a cena byla více než příznivá, ale to byla fakt velká náhoda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozhodně bych si našetřil na něco pořádného co ti bude dělat radost. I zde na fóru tyto bally párkrát byly v prodejní sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 OK, tak to vypadá, že vydržím a pak připlatím... Díky moc za tipy BTW v jaké sumě se tak asi budou pohybovat automaty s měsíční fází, aby to nebyly vyhozené peníze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 14. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 trochu jsem tu lezl po fóru a tohle mě zaujalo: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39571-hamilton-railroad-petite-seconde/ vím...nemají měsíční fázi, ale jinak se mi líbí. Bylo by to šlápnutí vedle?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Ty Bally jsou jedny z nejlevnějších a ty byly zde na foru prodávány za cca 16.000 Kč nejlevněji. ALe už si tu cenu přesně nepamatuji, dá se to najít. Mimochodem mají i další model s moonphase za podobný peníz, viz. třeba TADY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se