Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nebyt toho "skladaneho" cifernika tak uplna pochvala. takto len pochvala s vyhradou :)

aj tvar puzdra je normalne civilizovany. chce to este peknu oranzadu a modradu a leto moze zacat

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Datum :( Ale jinak dobrý, i ta modrá je super, čert vem oranžovou. Důstojný následovník lahůdkových jewelfish chronografů.

Yeoman dal konečně na web i slibovanou recenzi mnou oblíbených "Sardines", jak se jim začalo přezdívat.

http://yeomanseiko.wordpress.com/2012/01/17/seiko-4r36-limited-edition-divers-srp233k-srp234k-and-srp236k/

to se mi taky libi,design ala Tuna Seiko, ale ma to neco do sebe

Odesláno

ze ci tusis ze tie hodinky su cervene :) a tie druhe maju hnedy remen a red gold zlatenie.. len rypem :)

Aha :) Myslel jsem, že je jasné, že první část příspěvku patří k chronografům. Ale v pohodě, někdy mi překlad z cizího jazyka taky dělá problém :)
Odesláno

Tak jsem si stáhl návod na SSC01xP1 a jsem trošku zklamaný. Stopky se automaticky vypnou po 1h. Škoda, čekal bych, když jsou hodinky svým způsobem nezávislé na energii baterky, že mohou jet jak dlouho chci. Už jsem se viděl, jak bych lunetu natočil na hodinovou ručičku a pustil stopky a díky lunetě bych odečítal uběhnuté hodiny a pomocí stopek minuty a vteřiny :-( Kurňáá

Odesláno

Když jsem ve vlákně přání napsal "GS solar", netušil jsem, že první hezké vlaštovky budou v normální řadě, paráda!

(no ale 60minut a navíc nutnost odšroubovat tlačítka stopek před použitím!! z toho bohužel dělá jen čekání na nějaké GS..)

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...