Chumpus Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) Ale chtěl jsem se zeptat, co je to za seika na tom posledním obrázku od instanta? Líbí se mi to. Vygoogli si Seiko Moving Design. Výborná kolekce. http://www.seiko-watch.co.jp/moving/top.html Upraveno 3. října 2011 uživatelem Chumpus
onney Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Vygoogli si Seiko Moving Design. Výborná kolekce. http://www.seiko-watch.co.jp/moving/top.html Našel jsem si je. Vážně paráda.
onney Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Našel jsem si je. Vážně paráda. Dají se vůbec někde sehnat? A kde se pohybuje cena? Hledám, ale všechny odkazy jsou v japonštině...
instant Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Na ebayi som videl all black, cena cca 1000usd. cifernik je z jedneho kuska vystruhany, fakt pekna vec. ked pridem k pc dam dajake linky
instant Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Dají se vůbec někde sehnat? A kde se pohybuje cena? Hledám, ale všechny odkazy jsou v japonštině... Model na mojom obrazku je SCBS001. Nickname "Mecha Burger". Znamejsie asi su Seiko Discus Burger, tie su tusim SCBS 007 hodinky su takmer nezohnatelne. tie na ebayi co som spominal uz neviem najst, ergo nie su. je to kolekcia tak spred troch-styroch rokov. Enjoy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Kolekce je z roku 2007 a pokud se nemýlím, tak v té době to stálo asi jako dnešní sarb modely. Těch instantových 1000 usd odpovídá tomu, že to byly buď limitované edice nebo bylo vyrobeno velmi omezené množství. To už je taková tradice u JDM modelů. Najdeš něco dva roky starého a už to neseženeš. Zrovna u moving design je to škoda, jsou to krásný hodinky. Já bych chtěl ty růžový
onney Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Je to nádherný kousek, který bych nosil moc rád. Cifr, ručky, pouzdro - prostě vše dokonalé. Instant: díky z info
onney Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Jeden discusburger je na ebay. 3333 krásná cena :-)
instant Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 no to čumim zaregistroval som waffle strap k 6105, v podstate len čakám ked mi vyjde krok a zakupim, ale toto je čistá úchylnosť
Chumpus Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 Jaká úchylnost? Oranžová je dobrá První věc, co budu objednávat
instant Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Odesláno 5. října 2011 (upraveno) oranzovu este znesiem, dodnes si trepem hlavu ze som nezobral glyciny cosc oranzady za sedem kil, taku oranzovu uz nikto nevyrobi ja som raz sedel s flasikom v jednej miestnosti a mal na cernej chlpatej ruke zrejme nejaké úlisné oranžády a odvtedy mám blok jak sviňa. teda jako na remene, hodinky prezijem. Upraveno 5. října 2011 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Zas nejsem takovej pošuk, abych to bral všude, ale někam k vodě je to skoro nejlepší volba A co se týče hodinek samotných, tak rozumně umístěná oranžová nebo zelená budou vždy srdcovky... Naopak celooranžový hodinky moc nemusim.
BrotHell Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 Sakra moc elegantní hodinky nemusim, ale todle je prostě paráda, ta vteřinovka je perfektní.
Sedmispáč Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Model na mojom obrazku je SCBS001. Nickname "Mecha Burger". Znamejsie asi su Seiko Discus Burger, tie su tusim SCBS 007 hodinky su takmer nezohnatelne. tie na ebayi co som spominal uz neviem najst, ergo nie su. je to kolekcia tak spred troch-styroch rokov. Enjoy: velmi, velmi pěkné!
Chumpus Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Živé foto open heart 4Rxx, nevypadá to úplně blbě (400$)
Jezevcik2 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Chumpus,něco takového tu nedávno někdo sháněl.Chtěl specielně s tímto průhledem na kalibr,ale myslím,že měl limit tak okolo pěti tisíc,což snad kromě Orientek asi bude problém(nepočítám Graf Von Monte Wehro).
Chumpus Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Potápky s 4R36. Akorát je to limitka... chumpus se zlobí... Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Chumpus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se