Victorie Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Na zivo se nechlubim, ale tady se to ztrati...Po precteni celeho chronomagu a strasne dlouhem vyberu, jsem se pro moje prvni automaty rozhodla pro Stowy. Ale abych to nemela tak jednoduche, tak se mi zadne ze soucasne produkce nelibily na 100%. Chtela jsem hodinky predevsim bez datumu, nejlepe cerny dial (Antea KS?), ale automaty (Antea KS ). No a nahodou jsem narazila na prehled vsech moznych variant Antea, co kdy Stowa vyrobila a bylo vybrano. Horsi bylo je sehnat, ale podarilo se a jsem hrdou majitelkou nejkrasnejsich cernych Stowa Antea na svete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
algy Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Tak to teda blahopřeju !! Určitě nebylo jednoduchý se rozhodnout pro značku, a pak ještě shánět konkrétní model. Taky sem se stal příznivcem stowy, a až nastane čas, zase od nich něco pořídím.
Chorche Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Gratulace! A přeju, ať jim brzy seženeš i pěkný mesh
bedja Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 ...čistá jednoduchost..moc pěkné..zkus fotečku na zápěstí..
Churchill Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Dobrej rozjezd. Ať dělají radost
Bert Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 V jednoduchosti je krása. Dovoluji si Tvůj výběr pochválit. Jen tak dál.
ava Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Také se přimlouvám za fotku na zápěstí.
organic Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Moc pěkné, gratuluji. Měl jsem Antea Museum a v ranném stádiu chronománie mě velice uspokojovaly. Co mě však překvapilo byly nepříliš kvalitně zpracované ručičky, tedy nános barvy na ně. Jako další, vyšší level v podobném duchu bych pro tvou něžnou ručku viděl 2 kousky německé provenience, co mi prošly pazourama, a to Nomos Orion v černé nebo Nomos Tangente Anthrazit Gangreserve, obojí však manuály. V automatu pak Nomos Zürich. Ale Stowa je taky špica Moc bab se Stowama neznám..Vlastně žádnou...
quequeek Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 pěkný výběr, fotku na ruce by to doopravdy chtělo
sery.vlk Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Toto zwirze se také staví do fronty gratulantů
funf5 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 (upraveno) Gratulace k výběru, v jednoduchosti je síla , momentálně nosím Stowa Flieger date s logem, ale zase C.O.S.C, každý den. Prostě to datum nějak potřebuji, protože si nepamatuji, co je za den . Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? EDIT: chybka se vloudila... Upraveno 21. července 2011 uživatelem funf5
Victorie Odesláno 21. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Dekuji Vam panove Tesi me to, moc
obchodnik-o3 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 poprosim chrono na rucke,samozrejme vyber chvalim
bedja Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Odesláno 21. července 2011 Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? nee.ee...
ava Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? nee.ee... Stowy teda ne.
HB63 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Tak já už se těším,až je na té ručce uvidím(naživo).Victorie: nečekal jsem,že je budeš mít tak rychle.Dvěma slovy - hodně dobrý.
octaviakk007 Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Elegantná voľba. Nech Ti dlho robia radosť.
quequeek Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Odesláno 22. července 2011 Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? viděli, ale myslím, že v tý záplavě lovečáků a gothajů, by dámský zápěstí se Stowama, byla příjemná změna
Alina Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Trochu jsem tohle vlákno zaspala, ale i ten čtvrtrok zpátky chci říct, že to je opravdu dobrá volba. Hoď se pak tu fotku na ruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se