Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na zivo se nechlubim, ale tady se to ztrati...

Po precteni celeho chronomagu a strasne dlouhem vyberu, jsem se pro moje prvni automaty rozhodla pro Stowy.

Ale abych to nemela tak jednoduche, tak se mi zadne ze soucasne produkce nelibily na 100%. Chtela jsem hodinky predevsim bez datumu, nejlepe cerny dial (Antea KS?), ale automaty (Antea KS :sad01_anim:).

No a nahodou jsem narazila na prehled vsech moznych variant Antea, co kdy Stowa vyrobila a bylo vybrano.

Horsi bylo je sehnat, ale podarilo se a jsem hrdou majitelkou nejkrasnejsich cernych Stowa Antea na svete :king:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak to teda blahopřeju :clap: !! Určitě nebylo jednoduchý se rozhodnout pro značku, a pak ještě shánět konkrétní model. Taky sem se stal příznivcem stowy, a až nastane čas, zase od nich něco pořídím.

Odesláno

Moc pěkné, gratuluji. Měl jsem Antea Museum a v ranném stádiu chronománie mě velice uspokojovaly.

Co mě však překvapilo byly nepříliš kvalitně zpracované ručičky, tedy nános barvy na ně.

Jako další, vyšší level v podobném duchu bych pro tvou něžnou ručku viděl 2 kousky německé provenience,

co mi prošly pazourama, a to Nomos Orion v černé nebo Nomos Tangente Anthrazit Gangreserve, obojí však manuály.

V automatu pak Nomos Zürich. Ale Stowa je taky špica :) Moc bab se Stowama neznám..Vlastně žádnou...

Odesláno (upraveno)

Gratulace k výběru, v jednoduchosti je síla :smile_anim: , momentálně nosím Stowa Flieger date s logem, ale zase C.O.S.C, každý den. Prostě to datum nějak potřebuji, protože si nepamatuji, co je za den :sad01_anim: .

Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? :oneeyed02:

EDIT: chybka se vloudila...

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

Tak já už se těším,až je na té ručce uvidím(naživo).

Victorie: nečekal jsem,že je budeš mít tak rychle.Dvěma slovy - hodně dobrý.

Odesláno

Pánové, ještě jste neviděli hodinky na dámském zápěstí? :oneeyed02:

viděli, ale myslím, že v tý záplavě lovečáků a gothajů, by dámský zápěstí se Stowama, byla příjemná změna :D
  • po měsících...
Odesláno

Trochu jsem tohle vlákno zaspala, ale i ten čtvrtrok zpátky chci říct, že to je opravdu dobrá volba. Hoď se pak tu fotku na ruce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...