Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslel som to tak ze v obchode ich v takej verzii s tou gumou nenajdes, neponukaju taku alternativu ale samozrejme objednat sa da.

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Náhoda tomu dala, že jsem si pořídil SOH 46, černé, 3x kaučuk (s dírou, hladké, nápis Breitling), 1x origo černá kůže bíle prošití, ten je hrozně tvrdý, mesh, tak tomu jsem, jak to tu někdo psal nepřišel na chuť. Ale to bude asi věkem.

Dneska poprvé, zatím si zvykám. Alespoň si ukrátím čekání na Omegy.

post-14379-0-73415700-1421771031_thumb.jpg

Odesláno

Dobry nastroj  :thumbsup_anim: a moze sa stat ze ked dorazia Omegy tak ich hned posles dalej  :whistle:

Tah sa asi paci vacsine ale vazne je to len otazka vkusu. Gratulacia!

Odesláno

Tak byla to náhoda díky srazu. Jeden čas jsem po nich i koukal, ale zrovna žádný prodej neprobíhal a do new se mě nechtělo jít. Tohle byla příležitost, tak jsem si je vzal.

Musím se teď zbavit toho co neunosím a prostě mě zůstanou jen definitivní hodinky. Možná mě něco časem osloví, ale takhle jsem spokojený.

Jinak děkuji.

Odesláno

Původně guma bez nápisu a s trnovkou, překlápěčka se mi nějak nelíbila. Teď na kůži a tak se mi líbí nejvíc. Mám origo kůži a musím říct, že vypadá dobře a po cca roce nošení stále v perfektním stavu. Takže kvalita a spokojenost. 

Odesláno

Mozem potvrdit ze origo koza je tvrdsia no az taku dobu ju este nemam aby som mohol posudit kolko vydrzi.

Odesláno

Tvrdší je, to můžu potvrdit, ale zase si myslím, že naopak hodně vydrží. Jak sem psal, nosím ji cca rok a pořád je jak nová. Zatím vůbec nepozoruji známky jakéhokoliv opotřebení, ani prošití se nijak netrhá...

Odesláno

Já si pořád zvykám, ale určitě to nemám tak, jako že když je nandám, už nesundám. Pořád se nějak nemůžeme sladit.

post-14379-0-85498000-1421923025_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno

Díky  :clap:

Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... 

Odesláno (upraveno)
  V 9. 3. 2015 v 19:22, ADIkov napsal:

Vitaj v klube a gratulujem :D

Pises ze zatial na kozi, planujes kupovat mesh ci gumu?

presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk.  dik za odpoved

Upraveno uživatelem milanz
Odesláno
  V 9. 3. 2015 v 19:26, Slim_brno napsal:

Díky  :clap:

Mesh mi hrozně nesedí, takže ten určitě ne. Ale už vlastním military strap (ten látkovej podšitej kaučukem) a výhledově asi přijde černá guma, pravděpodobně černý ocean racer. A pořád mě trošku láká zelený krokodýl, ale ta cena je zběsilá... 

Gumu sice nemam, kozu som skusal ale naj mi pride mesh, ale su tu majitelia ktory kaucuk velmi chvalia tak urcite by som kupil k nim OR alebo Pro Diver III. No a zeleny krokodil by som asi nemal odvahu davat :D

Odesláno
  V 9. 3. 2015 v 19:28, milanz napsal:

presne tento remienok mam co ma slim_brno na mojich SA II a neviem, mozno blba otazka ale mozem sa s tym v lete napr. kupat? nerad by som ich niekde nechaval v aute alebo tak nieco ak by som ich nahodou mal v ten den. Pre väcsi kontakt s vodou sa mi zda dojmovo vhodnejsi kaucuk.  dik za odpoved

Neskusal som este nikdy kozu davat do vody ale podla mna bezna koza urcite nie je vhodne aby si v nich sa kupal. Na to radsej guma ale urcite prispeje aj niekto kto to uz skusal a nemusim mat pravdu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...