Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,

musím se teda pochlubit..protože tohle je pro mě velmi významná událost...ani ve snu mne ještě před rokem nenapadlo, že někdy budu mít jakékoliv prďácké hodinky a že Breitlingy..tak o tom mě ani nenapadlo uvažovat.. :)

pár měsíců zde na foru mě doslova změnilo život a hlavně mě uskutečnilo se vžít do hodinkového snu, který jsem v minulosti sníval..a hlavně vidět věci v životě i jiným způsobem a nebát se..si ten byť "Seikový" sen splnit..

mám jeden z lepších týdnů a stal jsem se hrdým majitele Steelfishů od zdejšího váženého člena Secta..doplnil jsem je Ocean Racer kauček s nádhernou překlápěcí sponou a už nemusím koukat na Googlu na jejich fotky, protože je mám na zápěstí a mám z nich opravdovou nefalšovanou radost.. :smile_anim:

Hodinky jsou notoricky známé, tam myslím netřeba blíže představovat..přidávám pár amaterských fotek..snad se budou líbit.. :rolleyes:

post-13651-023613300 1311707447.jpg

post-13651-082304700 1311707454.jpg

post-13651-057229800 1311707462.jpg

post-13651-015555800 1311707470.jpg

post-13651-094085400 1311707477.jpg

post-13651-056789500 1311707486.jpg

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

...jsou fakt krásnéé...ve skutečnosti hezčí než na fotce.. :D a mám pocit, že jsem vstoupil do Clubu...který nemá východ..ani nouzový..:clap:

post-13651-063637400 1311708440.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak konečne foto, teším sa s Tebou, vyzerajú fakt nádherne, tu nestačia slová. :jawdrop: Klobúk dolu, GRATULUJEM a ten racer je perfektný, lepšie si už vybrať nemohol. :notworthy:

P.S. Fotenie Ti tiež celkom ide :whistle:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno (upraveno)

Asi si ma presvedčil. Toto budú ďalšie moje hodinky , spona a antireflex sú neskutočné.:smile_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Tak konečne foto, teším sa s Tebou, vyzerajú fakt nádherne, tu nestačia slová. :jawdrop: Klobúk dolu, GRATULUJEM a ten racer je perfektný, lepšie si už vybrať nemohol. :notworthy:

P.S. Fotenie Ti tiež celkom ide :whistle:

...:rolleyes:...díky..

Odesláno

Ty "B"-čka jsou zajímavý hodinky. Tolik emocí snad nevzbuzuje žádná jiná značka. Buď se ti líbí, nebo je uplně zavrhneš. Já se odhodlal k Coltům a vím, že z domu nepůjdou. Na tomhle cifru mi trochu vadí ta přílišná posypanost indexy, na můj vkus je jich tam mocmoc, trochu mi to evokuje Seiko.

Nicméně jsou pěkné, velikostně akorát, je zajímavý tady sledovat, jak se zráním člověk vrací k velikosti +-40mm.

Kde jsi kupoval gumu? České ceny jsou (mírně řečeno) brutální..

Odesláno (upraveno)

Ty "B"-čka jsou zajímavý hodinky. Tolik emocí snad nevzbuzuje žádná jiná značka. Buď se ti líbí, nebo je uplně zavrhneš. Já se odhodlal k Coltům a vím, že z domu nepůjdou. Na tomhle cifru mi trochu vadí ta přílišná posypanost indexy, na můj vkus je jich tam mocmoc, trochu mi to evokuje Seiko.

Nicméně jsou pěkné, velikostně akorát, je zajímavý tady sledovat, jak se zráním člověk vrací k velikosti +-40mm.

Kde jsi kupoval gumu? České ceny jsou (mírně řečeno) brutální..

jj Seiko puntíky...ten nádech to má.. :) ale mě se Seika moc líbí..mám Monstra a určitě ještě nějaká Seika pořídím..a s tou velikostí ti musím dát za pravdu, chtěl jsem vždycky od Breitlingu dle fotek Superavengery, do té doby než jsem si je v obchodě dal na ruku..tak tam to skončilo..

..jinak gumu jsem kupoval v amoku u Dušáka... :) se vší grácií.. :rolleyes:

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

..jinak gumu jsem kupoval v amoku u Dušáka... :) se vší grácií.. :rolleyes:

:frusty: jojo, když musíš, tak musíš... já dal za trnovou sponu 15 stovek, taktéž v euforii...

Guma je na řadě .. :frusty: :frusty:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...