bedja Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Ahoj všichni, musím se teda pochlubit..protože tohle je pro mě velmi významná událost...ani ve snu mne ještě před rokem nenapadlo, že někdy budu mít jakékoliv prďácké hodinky a že Breitlingy..tak o tom mě ani nenapadlo uvažovat.. pár měsíců zde na foru mě doslova změnilo život a hlavně mě uskutečnilo se vžít do hodinkového snu, který jsem v minulosti sníval..a hlavně vidět věci v životě i jiným způsobem a nebát se..si ten byť "Seikový" sen splnit.. mám jeden z lepších týdnů a stal jsem se hrdým majitele Steelfishů od zdejšího váženého člena Secta..doplnil jsem je Ocean Racer kauček s nádhernou překlápěcí sponou a už nemusím koukat na Googlu na jejich fotky, protože je mám na zápěstí a mám z nich opravdovou nefalšovanou radost.. Hodinky jsou notoricky známé, tam myslím netřeba blíže představovat..přidávám pár amaterských fotek..snad se budou líbit..
Jakubisko Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Mocná gratulace! Nádherné fotky mimochodem! Povedlo se Ti zachytit tu masitost těch hodinek
bedja Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Mocná gratulace! Nádherné fotky mimochodem! Povedlo se Ti zachytit tu masitost těch hodinek ...děkuji...
GentlemanT Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Gratulace! "prďácké hodinky" je opravdu trefné označení
gougy Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Rybičky jsou moc fajn hodinky a spona je famózní!Gratuluji, ať se Ti dobře nosí
igor261069 Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Gratuluji, hezké Béčka. Tak vítej do klubu :-).
bedja Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 ...jsou fakt krásnéé...ve skutečnosti hezčí než na fotce.. a mám pocit, že jsem vstoupil do Clubu...který nemá východ..ani nouzový..
robo Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 (upraveno) Tak konečne foto, teším sa s Tebou, vyzerajú fakt nádherne, tu nestačia slová. Klobúk dolu, GRATULUJEM a ten racer je perfektný, lepšie si už vybrať nemohol. P.S. Fotenie Ti tiež celkom ide Upraveno 26. července 2011 uživatelem robo
robo Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 (upraveno) Asi si ma presvedčil. Toto budú ďalšie moje hodinky , spona a antireflex sú neskutočné. Upraveno 26. července 2011 uživatelem robo
bedja Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Tak konečne foto, teším sa s Tebou, vyzerajú fakt nádherne, tu nestačia slová. Klobúk dolu, GRATULUJEM a ten racer je perfektný, lepšie si už vybrať nemohol. P.S. Fotenie Ti tiež celkom ide ......díky..
bedja Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Asi si ma presvedčil. Toto budú ďalšie moje hodinky
bedja Odesláno 26. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2011 gratuluju, seknou ti ..díky...
robo Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Tá na pravo teda riadne vyvalila oči s kamoškama..
Jay Doll Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Pěkný. Seknou ti a ladí i k tomu autu
Radimk Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Ty "B"-čka jsou zajímavý hodinky. Tolik emocí snad nevzbuzuje žádná jiná značka. Buď se ti líbí, nebo je uplně zavrhneš. Já se odhodlal k Coltům a vím, že z domu nepůjdou. Na tomhle cifru mi trochu vadí ta přílišná posypanost indexy, na můj vkus je jich tam mocmoc, trochu mi to evokuje Seiko.Nicméně jsou pěkné, velikostně akorát, je zajímavý tady sledovat, jak se zráním člověk vrací k velikosti +-40mm.Kde jsi kupoval gumu? České ceny jsou (mírně řečeno) brutální..
bedja Odesláno 27. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2011 (upraveno) Ty "B"-čka jsou zajímavý hodinky. Tolik emocí snad nevzbuzuje žádná jiná značka. Buď se ti líbí, nebo je uplně zavrhneš. Já se odhodlal k Coltům a vím, že z domu nepůjdou. Na tomhle cifru mi trochu vadí ta přílišná posypanost indexy, na můj vkus je jich tam mocmoc, trochu mi to evokuje Seiko. Nicméně jsou pěkné, velikostně akorát, je zajímavý tady sledovat, jak se zráním člověk vrací k velikosti +-40mm. Kde jsi kupoval gumu? České ceny jsou (mírně řečeno) brutální.. jj Seiko puntíky...ten nádech to má.. ale mě se Seika moc líbí..mám Monstra a určitě ještě nějaká Seika pořídím..a s tou velikostí ti musím dát za pravdu, chtěl jsem vždycky od Breitlingu dle fotek Superavengery, do té doby než jsem si je v obchodě dal na ruku..tak tam to skončilo.. ..jinak gumu jsem kupoval v amoku u Dušáka... se vší grácií.. Upraveno 27. července 2011 uživatelem bedja
Radimk Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 ..jinak gumu jsem kupoval v amoku u Dušáka... se vší grácií.. jojo, když musíš, tak musíš... já dal za trnovou sponu 15 stovek, taktéž v euforii... Guma je na řadě ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se