bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Afri,řekl bych,že na to jsme asi tak naprosto stejně Ještě,že je ten AftoRežim+ Wifi přenos -yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Já, když jsem kupoval Sony RX-100III, jsem si režim auto zakázal a opravdu ho ani jednou nepoužil, na to mám mobil a odolný kompakt, co nosím na krku na motorce. Nejde o nic složitého, jen pár jednoduchých zásad a postupů, které udělají výrazně lepší fotku např. v prioritě clony nebo času namísto v plném automatu. Nejde o dar od boha, ten nemám taky a určitě nejsem dobrý fotograf, ale za ty 2 roky co mám RX a pak ještě zrcadlovku Sony, mně začalo focení bavit, něco jsem o tom přečetl a fotím co nejvíc. A to samé přítelkyně a dcera a fotky děláme mnohem lepší než dřív (resp. sem tam se povede, ale to dřív nebylo), nejen technicky, ale i jinak, což je u kopyta jako jsem já, co říct...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Tak já už jsem taky spokojený parchant. Asi nakonec i tu zrcadlovku prodám :/ Volba padla na Olympus a zatím se seznamujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Jiřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 A bavi me ten Olymp cim dal vic Uz se poohlizim po lepsim skle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Krásný fotky Jiřino, ta černobílá jim dává šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Uz se poohlizim po lepsim skle Mrkni na 17/1.8 ED ... ta by Te mohla na tenhle typ fotek hodne bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Mrkni na 17/1.8 ED ... ta by Te mohla na tenhle typ fotek hodne bavit No je jich hodne v hledacku Jako prvni ale bude 12 40 / 2.8 PRO Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 17/1.8 byl super objektiv, stejně jako 25/1.8 i 45/1.8a dost mě překvapil 12-50mm 3.5-6.3 s makro režimem, s tím mě to hodně bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Jako prvni ale bude 12 40 / 2.8 PRO Osobne bych se na ten zoom vykaslal ... na bezne foceni zoom mas a ta svetelna skla (vcetne tech, co uvadel pebe) Te budou bavit daleko vice ... Navic Te pevna skla budou nutit vice premyslet a byt kreativnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Osobne bych se na ten zoom vykaslal ... na bezne foceni zoom mas a ta svetelna skla (vcetne tech, co uvadel pebe) Te budou bavit daleko vice ... Navic Te pevna skla budou nutit vice premyslet a byt kreativnejsi Pancake bude na tahani na kolo, to PRO cko chci vyzkouset, protoze pry ma krasnou kresbu. No a pak jeste nejake tele a samo ze pevne skla. Tam dam mozna ale prednist Panasonicu Leica Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 měl jsem na Panasonicu GX1 Olympus skla a nebylo to úplně ono, asi bych ty značky nemíchal. Ale jen můj názor, měl jsem starší E-P2 tělo a třeba novější OM-D na tom bude lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 12-40 byla skvela - barvy, kresba neskutecna, mel jsem ji na E-M1, v kombu s 75 1,8 kombinace jedna radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 12-40 byla skvela - barvy, kresba neskutecna, mel jsem ji na E-M1, v kombu s 75 1,8 kombinace jedna radostTo jsem orave cetl. Dekuji za potvrzeni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Tak a je doma Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kluci poradte nejaky vodotesny fotak - idealne z druhe ruky, vybavuju se ted 35mm Nikonem a potrebuju mit v pulce ledna hotovo, odletam na 3 mesice do Asie.Bude to jediny digital co s sebou povezu a nechci vozit fotak plus pouzdro, bylo by tedy vhodne aby i rozumne fotil.Diky moc za pripadne rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nikon 1 AW1Napis o zkusenosti zdejsimu clenovi Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Diky, ale at jsem zatracen jestli si koupim jeste neco s vymennym objektivem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Chci zkusit poridit nejakou pouzitou bezzrcadlovku. Muzete mi doporucit nejaky internetovy foto bazar, pripadne forum, kde je vetsi "provoz", inzerce je ctenejsi a s vetsim poctem aktualnich nabidek? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Chci zkusit poridit nejakou pouzitou bezzrcadlovku. Muzete mi doporucit nejaky internetovy foto bazar, pripadne forum, kde je vetsi "provoz", inzerce je ctenejsi a s vetsim poctem aktualnich nabidek? Diky www.paladix.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se