Přejít na obsah

výběr kvalitního kompaktu

Matthew

Doporučené příspěvky

Já, když jsem kupoval Sony RX-100III, jsem si režim auto zakázal a opravdu ho ani jednou nepoužil, na to mám mobil a odolný kompakt, co nosím na krku na motorce. Nejde o nic složitého, jen pár jednoduchých zásad a postupů, které udělají výrazně lepší fotku např. v prioritě clony nebo času namísto v plném automatu. Nejde o dar od boha, ten nemám taky a určitě nejsem dobrý fotograf, ale za ty 2 roky co mám RX a pak ještě zrcadlovku Sony, mně začalo focení bavit, něco jsem o tom přečetl a fotím co nejvíc. A to samé přítelkyně a dcera a fotky děláme mnohem lepší než dřív (resp. sem tam se povede, ale to dřív nebylo), nejen technicky, ale i jinak, což je u kopyta jako jsem já, co říct...:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Tak já už jsem taky spokojený parchant. Asi nakonec i tu zrcadlovku prodám :/

Volba padla na Olympus a zatím se seznamujeme ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jiřina
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Osobne bych se na ten zoom vykaslal ... na bezne foceni zoom mas a ta svetelna skla (vcetne tech, co uvadel pebe) Te budou bavit daleko vice ...

Navic Te pevna skla budou nutit vice premyslet a byt kreativnejsi :)

Pancake bude na tahani na kolo, to PRO cko chci vyzkouset, protoze pry ma krasnou kresbu. No a pak jeste nejake tele a samo ze pevne skla. Tam dam mozna ale prednist Panasonicu Leica :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Kluci poradte nejaky vodotesny fotak - idealne z druhe ruky, vybavuju se ted 35mm Nikonem a potrebuju mit v pulce ledna hotovo, odletam na 3 mesice do Asie.
Bude to jediny digital co s sebou povezu a nechci vozit fotak plus pouzdro, bylo by tedy vhodne aby i rozumne fotil.
Diky moc za pripadne rady :)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...