JohnDoeX Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Canon S100 a Fuji X10 jsou moji favoriti. S100 - velikost X10 - retro design Srovnání velikostí - tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 me na X10 hlavne vadi ten trcici objektiv, potrebuju fotak, co srcim do kapsy, coz aji s moz G12kou de docela blbe. no nic, neska vyzvednu nikona, a pokud si nesednem, pujdu si pro S100ku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 S100 je na me uz moc kompakt.Nejradsi bych Fuji X100, ale to uz je za moc penez.Mno, jeste mozna zkusim Panasonic gf2 s palacinkou a portretni sklo poresit pres nejakou redukci... A kdyz ne, tak zkusim tu fudzinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 Ještě jsem zapomněl na novinku Canon PowerShot G1 x. Preview Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2012 ten uz bude ale za necelou dvacku ja neska zacal testovat P300 a za ty drobaky je to docela na pohodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Já mám objednanou Leicu V lux3. Má někdo osobní zkušenost? Recenze zatím všude chválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 A co tohle...? http://www.polaroid.com/en/sc1630 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 ten uz bude ale za necelou dvacku ja neska zacal testovat P300 a za ty drobaky je to docela na pohodu.. Cus Sibir, jak jsi dopadl s tim fotakem ? vyhovuje ti nebo jdes do toho Ska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 hochu, neska si s tim hraju v praci a vypada to, ze nejdu do Ska, ten nikon je hodne fajn za ty love.. jako nevim, jestli mam gramlavy ruky, nebo cim to je, ale ty makra, co lezou z nej, sou lepsi, nez z G12.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Tak pak nahod nejakou fotku ... taky po necem pokukuje a ten se mi docela libi - a hlavne, jak sam pises, nestoji majlant.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 ale je fakt, ze jak pisou v recenzi, travu docela maze. ted sem to zkousel a neni to vono. nastesti travu ja fotit nebudu, takze na to pecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Ja travu nepestuju natoz abych to fotil. Staci kdyz to nerozmaze ksicht a hodinky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Tak pak nahod nejakou fotku ... taky po necem pokukuje a ten se mi docela libi - a hlavne, jak sam pises, nestoji majlant.... chyba je v rukach, no, to ani canon nezachrani a vyrez ze 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 Vlastním Digitální fotoaparát Sony CyberShot DSC-HX9, hojně využívám vestavěnou GPS, video v nejvyšší kvalitě též není k zahození... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parre Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 chyba je v rukach, no, to ani canon nezachrani a vyrez ze 100% Se zájmem sem začal sledovat tuhle debatu, neb se po něčem podobnym taky poohlížim, a tohle nevypadá vůbec blbě... Dneska jsem měl v ruce S100 a je krásně malej, Fuji X10 je o hodně hezčí, ale argument vyčuhujícího objektivu má svoje opodstatnění. Pokud teda hledám něco co umí slušně fotit, ale současně to budu ochoten tahat sebou (jinak to zase skončí jako teď...iPhone wonder...), tak mi ta S100 nebo i P300 připadá velmi ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Se zájmem sem začal sledovat tuhle debatu, neb se po něčem podobnym taky poohlížim, a tohle nevypadá vůbec blbě... Dneska jsem měl v ruce S100 a je krásně malej, Fuji X10 je o hodně hezčí, ale argument vyčuhujícího objektivu má svoje opodstatnění. Pokud teda hledám něco co umí slušně fotit, ale současně to budu ochoten tahat sebou (jinak to zase skončí jako teď...iPhone wonder...), tak mi ta S100 nebo i P300 připadá velmi ok... mrkni sem a sem to je presne muj pripad, nejsem ochotnej sebou tahat neco vetsiho, ani G12, natoz bezzrcado nebo zrcadlo, pak to dopada, ze mam vse foceny mobilem S100 je o neco mensi, nez ten nikon, jeste si pust tyhle recenze: http://www.youtube.com/watch?v=i8gi6F50Z70 a http://www.youtube.com/watch?v=8dfn--qMF3M Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 A ja sem pro porovnání dám ten Ricoh Digital GR III Makro a výřezy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) Nevypada to spatne (fotka). EDIT: To bylo pro sibire... Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 A ja sem pro porovnání dám ten Ricoh Digital GR III Makro a výřezy... ja ale neumim fotit, takze se s tebou nehadam nehlede na to, ze me na tom nikonu hodne lakalo 24mm ohnisko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2012 (upraveno) ja ale neumim fotit, takze se s tebou nehadam nehlede na to, ze me na tom nikonu hodne lakalo 24mm ohnisko.. Já se taky hádat nechci, mě na tom Ricohu vadí, že je jenom fix na 28mm, ale učím se s tím vystačit Malý tip, zkus nastavit ISO na 100, nebo 200, zbytek automat... Kompakty mají tendenci dávat zbytečně velkou citlivost a pak to vypadá, jako ta ta tvoje fotka... EDIT: Doplnění... Upraveno 18. ledna 2012 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se