zvonek1969 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj,prosím potřebuji poradit ohledně tohoto modelu.Jsou po mém kamaradovi a nevím co je to za model a jakou maji hodnotu?Bratranec mi za ne nabízí 50 000kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ,tak nevím.Přdem děkuji za radu.Jirka.
Baker Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Z takovych fotek toho nejde moc poznat, presto bych si dovolil tvrdit, ze jde o velmi zdarily padelek.
Jay Doll Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Mě na těch fotkách zaráží docela dost zdobenej strojek. To přece u fejků nebývá zvykem, ne?
Návštěvník pitrs182 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 (upraveno) Zde odkaz na jejich stránky. Porovnání si udělej sám. http://www.breitlingforbentley.com/en/series/collections/versions/bentley-barnato-racing-versions-34-150 Upraveno 30. července 2011 uživatelem pitrs182
zvonek1969 Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já právě nevím,mám k tomu ještě tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Mě na těch fotkách zaráží docela dost zdobenej strojek. To přece u fejků nebývá zvykem, ne? Jayi, mas pravdu, ale jednim ze znaku, kde na to cinan kasle je datumka, v originale by mela mit jiny font a mela by byt cervena, pak i na dynku jsou drobne rozdily, ale v tomto pripade nejde o "live" fotku. Jak pisu, z takovych fotek je to velice tezke posoudit. Dalsim voditkem by mohla byt cena. Omlouvam se za velkou fotku, ale jde o detaily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sy242 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Z takovych fotek toho nejde moc poznat, presto bych si dovolil tvrdit, ze jde o velmi zdarily padelek. To bude těžký rozhodování s tím prodejem: prodat za aspoň 25x víc než stály, jenže zas bratránkovi?!
Jay Doll Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Jayi, mas pravdu, ale jednim ze znaku, kde na to cinan kasle je datumka, v originale by mela mit jiny font a mela by byt cervena, pak i na dynku jsou drobne rozdily, ale v tomto pripade nejde o "live" fotku. Jak pisu, z takovych fotek je to velice tezke posoudit. Dalsim voditkem by mohla byt cena. Máš pravdu, to je dobrý postřeh s tou datumkou. Ale ty fotky jsou tak blbě nasvícený, že mi příjde, že by na té druhé fotce mohla být i červená - srovnej to s černými elementy na cifru na lepším monitoru. Na dýnku nějaké rozdíly jsou, třeba ten nápis BENTLEY MOTORS je vyzlacený, kdežto na tvé fotce není. Ale tam jde zase o prototypovou fotku, to se může ještě lišit. Mě fakt zaráží to zdobení těmi kruhy, to přece číňan dělat nebude. Navíc i ten strojek, alespoň ta část co je vidět, mi příjde stejná. Je v tomhle modelu ETA a nebo inhouse? Kdyby se to líp nafotilo, asi by se určovalo líp. Ale já osobně jsem dost na vážkách. Pokud je to fejk, tak je sakra dobře udělanej
Baker Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Máš pravdu, to je dobrý postřeh s tou datumkou. Ale ty fotky jsou tak blbě nasvícený, že mi příjde, že by na té druhé fotce mohla být i červená - srovnej to s černými elementy na cifru na lepším monitoru. V kazdem pripade je tam jiny typ pisma. Nicmene kompletni papiry moji teorii zrejme vyvraci. Pro uplnou jistotu bude potreba zajit k nejakemu AD.
T1000 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Chlapi, áčkové fejky se prodávají i s papírama a origo krabicí a plovoucíma výr. číslama. Chce to fotky cifru a dýnka za deního světla bez blesku a s lepším rozlišením. Jiný typ písma a datumka by mohly hodně napovědět, zdobení kruhy pro číňana žádnáý problém, když zvládá ženevské pruhy. Mně se ty hodinky nezdají origo, ale možná se pletu...
ricous Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Přidávám se ke skeptikům. B jsem nikdy neměl, nevím kam se co píše v papírech a jaká čísla jsou vyražená, ale souhlasím s T1000 ohledně á fíků. Mně se třeba nezdá ten cifr a indexy, zejména na 7 a 8 mi přijdou "trochen šejdrem". Třeba je to jen (ne)kvalitou fotek, ale celkově na mě působí jako levandule a ne měsíc starý B. Ale je to jen můj laický názor...
zvonek1969 Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ještě nějake lepší foto a už přestanu otravovat.Dik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Udelej nejake marko te datumky, ale i ta vypada, ze je v pohode.
ricous Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Tak nové fotky spíše ukazují na originál a tak "odvolávám co jsem slíbil"... Každopádně jistotu ti dá návštěva u AD, jak výše radil Baker.
Jay Doll Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Tady je o těch hodinkách dokonce i vlákno: http://forum.chronom...barnato-racing/ Já se fakt omlouvám, ale ten model je tak nový, že nejsem schopen ani najít aktuální cenu. O to víc se mi nechce věřit, že by to někdo stihl tak rychle okopírovat. Ty hodinky se prodávají sotva pár měsíců. Jinak jsem si ale jistý, pokud jsou tedy pravé, že za 50 000,- by to byl nevýhodný prodej. Ty hodinky mají cenu spíše ve stovkách tisíc. Našel jsem na webu cenové rozpětí 10 000 - 20 000 CHF. Mimochodem, s jistotou by se dala pravost poznat podle videa, kde běží chronograf. Ty hodinky mají nějaký speciální 30-sekundový chronograf.
T1000 Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Taky se přikláním spíš k origo, bo číňan by tam cpal swiss nebo asia 7750, která má setrvačku trochu jinde. Mně spíš zarazil ten malinko jiný typ písma + rozměr mezer na dýnku, ale je to nejspíš taky opotřebením. Doporučuji ale navštívit dealera. Strojek vypadá origo.
lib Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Dole na ciferníku mi nějak nesedí "6" subciferníku, červená šipka a "240" na tachymetrické škále.Ale těžko posuzovat podle těchto fotek
zvonek1969 Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Maš pravdu Jay Doll.Vteřinovka jede jak z praku.Jedno kolo za 30 vterin a ne za 60.
Jay Doll Odesláno 30. července 2011 Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Bylo by moc troufalé tě požádat, aby jsi to natočil na video? Osobně bych měl takový malý pocit zadostiučinění, kdyby se tady aspoň jednou prokázalo, že takovéhle hodinky opravdu nejsou fejk Jinak bych chtěl poprosit ostatní členy, třeby ty co byli na Baselworldu, jestli někdo nemá aktuální ceník BfB. Zajímalo by mě, za kolik se tyhle hodinky prodávají
zvonek1969 Odesláno 30. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2011 Já bych sem to video dal,ale je to moc velký soubor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se