Baker Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Dokonale hodinky. Ve svetlem provedeni jeste hezci.
Head Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 krasny oblekovky, okukoval jsem je jen ve vyloze, ale Noramis bez tech subcifernicku me prisel jeste cistci.
tombed Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 moc pěkné, ale asi bych po čase nepřekousnul datumovku nad 6, chápu, že je to dáno velikostí strojku, ale ideál pro mě by byl datumovka na 6 bez 6.
lac1 Odesláno 2. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Tie živé fotky vyzerajú skvele, len mi príde 2500,- Euro trocha prestrelené za 7753-jku.
Chorche Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Marně přemýšlím, co jim chybí... možná MI, ale to je tak všechno, jsou opravdu krásné.
Návštěvník Tada Odesláno 2. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2011 Proč to datum? A datum proč? Ale jinak velice vydařené a asi bych jim i odpostil datum, kdybych je měl...
Chorche Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Proč to datum? A datum proč? Ale jinak velice vydařené a asi bych jim i odpostil datum, kdybych je měl... Asi by bylo lepší s černým datovým věncem, ale jinak do cifru krásně zapadá, dobře, že ho umístili na šestku.
Head Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 bez data uz to je:) http://www.union-glashuette.com/Home/Noramis.aspx
Chorche Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 bez data uz to je:) http://www.union-glashuette.com/Home/Noramis.aspx Tada by rád chrono a bez data On je prostě náročnej...
skalis Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Oni konecne udelali zakladni model i s vterinovkou, tak to je lahoda! A beztak maji i klenuty ciselnik, ja se picnu, suprovy hodinky. zdroj/source: www.union-glashuette.com
funf5 Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 Oni konecne udelali zakladni model i s vterinovkou, tak to je lahoda! A beztak maji i klenuty ciselnik, ja se picnu, suprovy hodinky. Tak ty se mi líbí, velmi elegantní kus.
patriknapr Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 ahoj, zajímalo by mě, zda je možné tyhle hodinky vidět někde v praze? Ty noramisy vypadají velice dobře.
Head Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 presne po tehlech jsem koukal:smile_anim: Oni konecne udelali zakladni model i s vterinovkou, tak to je lahoda! A beztak maji i klenuty ciselnik, ja se picnu, suprovy hodinky. zdroj/source: www.union-glashuette.com
NIGHTinGALE Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Mně nevadí datum, ale to, že kvůli němu tu šestku zplacatili, vypadá to hnusně, je taková připrclá.To už z ní to datum mělo radši kus ukousnout.
Baker Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Mně nevadí datum, ale to, že kvůli němu tu šestku zplacatili, vypadá to hnusně, je taková připrclá. A proto to tady mam rad, toto detailu jsem si vubec nevsil, mas pravdu a vypada to divne.
shag Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2011 Mně nevadí datum, ale to, že kvůli němu tu šestku zplacatili, vypadá to hnusně, je taková připrclá. To už z ní to datum mělo radši kus ukousnout. Mne prijde ta 6 ok. Koresponduje s fontom, ktory je asi prisposobeny tej 6.
Hugo14 Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2011 No je to chrono podobného ražení jako chrono od Stowy. A musím bohužel říct, že zatímco Stowa mne vzala u srdce, tak tyhle mne nechaly chladným. Něco jiného je ale ne-chrono Noramis. Ten je nádherej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se