Kairos Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Nevěděl byste někdo,kdo v Čechách vyrábí z exotických materiálů?Nechci se dostat do konfliktu s ochranou přírody,tak snad jen ty vyzkoušené :-)Líbilo by se mi něco jako na obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Snad Šíma, ten by mohl sehnat i něco exotičtějšího...a co to vůbec je, nějaká pštrosí noha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Krokodyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Kairos: A na jaké hodinky to máš? Myslím, že Šíma občas nějakou divočinu taky měl. Jen se připrav na velmi vysokou částku. Přeci jen je to drahý materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Urcite bych se podival za hranice, v Cechach se dost ochudis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Kairos: A na jaké hodinky to máš? Myslím, že Šíma občas nějakou divočinu taky měl. Jen se připrav na velmi vysokou částku. Přeci jen je to drahý materiál. na tyhle,to by byla asi úchylárna veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Na BR bych si koupil Gunnyho. Mel jsem od něj 2 řemeny na Panerai a jsou to TOP materiályhttp://gunnystraps.blogspot.com/Ten červený hornback gator, cos tu postnul je dle mého názoru strašný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Tak zaprvé - Ondra Šíma není dražší než si jeho práce zaslouží. Tolik k "vysoké částce". Navíc je asi logický, že poctivýho krokouše člověk nedává na Parnisy. Takže cena oblíkaných hodinek vynaloženou částku relativizuje.Zadruhé, materiálů má hromadu, včetně žab... Tolik k tuzemskému "ochuzení se".Dělá kvalitněji než mistři od HH značek. Tolik osobní zkušenost s řemeny Breguet, Jaeger-leCoultre. Žádný kšeft z ciziny nevynahradí osobní kontakt, osobní výběr materiálu a barvy v Ondrově ateliéru, spolupodílení se na designu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 (upraveno) Prijd nekdy mezi nas na http://www.br-avo.com forum, tam teprve uvidis divociny. Na BR preferuji remeny od Roba Montany a Petera Gunnyho, ale ted trochu slintam nad aligatorem od ABP, ale tam ta cena uz je trochu moc vysoka. Upraveno 4. srpna 2011 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Na BR bych si koupil Gunnyho. Mel jsem od něj 2 řemeny na Panerai a jsou to TOP materiály http://gunnystraps.blogspot.com/ Ten červený hornback gator, cos tu postnul je dle mého názoru strašný. podobný řemen jak od Gunnyho mám,ale chtěl jsem právě někoho v Čechách,abych to viděl naživo, červená je extravagantní, viděl jsem i bílou, ta byla decentnější,ale chce to přiložit k hodinkám, podle obrázku z netu to není ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 4. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Prijd nekdy mezi nas na http://www.br-avo.com forum, tam teprve uvidis divociny. Na BR preferuji remeny od Roba Montany a Petera Gunnyho, ale ted trochu slintam nad aligatorem od ABP, ale tam ta cena uz je trochu moc vysoka. fotka je právě z br-avo,občas tam nakouknu ale jak píšu výše,chci to vidět live Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Pokud osobně tak asi nezbejvá nikdo jinej naž Šíma :-) ja mam jen pštrosí nohu a to je takový moc "obyč" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Kurrrde, to vypadá, jako bych ho strčil do fritézy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Kluci, co takhle "simon", "Ondra", "Ondřej" nebo "pan Šíma" Je to slušnej kluk, žádný ucho, to "pan" si zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Ano pan mist Šíma, chci mít jeho ruce , nebo alepoň aby moje řemeny vypadaly alespoň z 50% jako ty jeho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Tak zaprvé - Ondra Šíma není dražší než si jeho práce zaslouží. Tolik k "vysoké částce"."Vysoká částka" díky ceně materiálu, aspoň takhle to onney dle mého mdlého rozumu myslel. Máš tady dva posty a vypadá to jako kdybys byl Ondřejův mluvčí a zástupce To myslím oba nemáte zapotřebí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 "Vysoká částka" díky ceně materiálu, aspoň takhle to onney dle mého mdlého rozumu myslel. Máš tady dva posty a vypadá to jako kdybys byl Ondřejův mluvčí a zástupce To myslím oba nemáte zapotřebí... Bandy je prostě hodnej kluk doufám, že se to nikoho moc nedotklo... ale mě to fakt potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 "Vysokou částkou" jsem myslel samozřejmě materiál (jsem rád, že Chumpus to pochopil tak, jak to bylo myšleno). Od simona mám řemen a částka je rozhodně úměrná kvalitě zpracování - řemen je v podstatě dokonalý, šitý na hodinky a moji ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 na tyhle,to by byla asi úchylárna veliká Cim jsem si ten chronobundus zaslouzil? Mne se ty BR zacinaji i libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se