Přejít na obsah

Exotické kůže

Doporučené příspěvky

Tak zaprvé - Ondra Šíma není dražší než si jeho práce zaslouží. Tolik k "vysoké částce". Navíc je asi logický, že poctivýho krokouše člověk nedává na Parnisy. Takže cena oblíkaných hodinek vynaloženou částku relativizuje.

Zadruhé, materiálů má hromadu, včetně žab... Tolik k tuzemskému "ochuzení se".

Dělá kvalitněji než mistři od HH značek. Tolik osobní zkušenost s řemeny Breguet, Jaeger-leCoultre.

Žádný kšeft z ciziny nevynahradí osobní kontakt, osobní výběr materiálu a barvy v Ondrově ateliéru, spolupodílení se na designu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na BR bych si koupil Gunnyho. Mel jsem od něj 2 řemeny na Panerai a jsou to TOP materiály

http://gunnystraps.blogspot.com/

Ten červený hornback gator, cos tu postnul je dle mého názoru strašný.

podobný řemen jak od Gunnyho mám,ale chtěl jsem právě někoho v Čechách,abych to viděl naživo,

červená je extravagantní, viděl jsem i bílou, ta byla decentnější,ale chce to přiložit k hodinkám,

podle obrázku z netu to není ono.

Odkaz ke komentáři

Prijd nekdy mezi nas na http://www.br-avo.com forum, tam teprve uvidis divociny. Na BR preferuji remeny od Roba Montany a Petera Gunnyho, ale ted trochu slintam nad aligatorem od ABP, ale tam ta cena uz je trochu moc vysoka.

fotka je právě z br-avo,občas tam nakouknu :D ale jak píšu výše,chci to vidět live
Odkaz ke komentáři

Tak zaprvé - Ondra Šíma není dražší než si jeho práce zaslouží. Tolik k "vysoké částce".

"Vysoká částka" díky ceně materiálu, aspoň takhle to onney dle mého mdlého rozumu myslel. Máš tady dva posty a vypadá to jako kdybys byl Ondřejův mluvčí a zástupce :) To myslím oba nemáte zapotřebí...
Odkaz ke komentáři

"Vysoká částka" díky ceně materiálu, aspoň takhle to onney dle mého mdlého rozumu myslel. Máš tady dva posty a vypadá to jako kdybys byl Ondřejův mluvčí a zástupce :) To myslím oba nemáte zapotřebí...

Bandy je prostě hodnej kluk :) doufám, že se to nikoho moc nedotklo... ale mě to fakt potěšilo :)

Odkaz ke komentáři

"Vysokou částkou" jsem myslel samozřejmě materiál (jsem rád, že Chumpus to pochopil tak, jak to bylo myšleno). Od simona mám řemen a částka je rozhodně úměrná kvalitě zpracování - řemen je v podstatě dokonalý, šitý na hodinky a moji ruku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...