Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) před 7 hodinami, Mason-Mac napsal: Pěkná sbírkaTy úplně vpravo spodní řada, copa to je za referenci? Přesně ty se z něj snažím vymámit, mám k nim do páru světlé. Ale zatím bez úspěchu Upraveno 3. září uživatelem Jiří Sedlák 2
Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Když to spočítám, SNXS, ty světlé, SNK 357, fieldy, LE55, staré 6119, asi 6 se starým logem. 1
Arthur N. Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Když to spočítám, SNXS, ty světlé, SNK 357, fieldy, LE55, staré 6119, asi 6 se starým logem. taky slušnej pacient
Jiří Sedlák Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září A s novým žádný. Když máš SKX nepotřebuješ 5kx. To je jako proč bych jedl páreček, když mám teplý řízeček. 1
eloga Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září V 3. 9. 2025 v 14:21, Arthur N. napsal: Jak uz to stary logo 5ky nedelaji, tak se mi cim dal vic libi forever Správně, já to vidím také tak. Proto jsem chtěl tady fóru, aby se skutečná pětka s pětkou nespojovala s tím novým hadem. Ale běžný uživatel zde to nechápe. Tož co naděláme... 1
Harwey Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Ved to tu mas, tak co riesis furt https://forum.chronomag.cz/topic/140623-seiko-5-sports-5kx/
Arthur N. Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 12 minutami, eloga napsal: Správně, já to vidím také tak. Proto jsem chtěl tady fóru, aby se skutečná pětka s pětkou nespojovala s tím novým hadem. Ale běžný uživatel zde to nechápe. Tož co naděláme... Musime vydrzet, nepolevit, sirit osvetu a von ten had vysumi
fcervenicky Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Tak sa priznám aj ja. Le taký nočný rýchlocvak. 3 1
Arthur N. Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 1 hodinou, fcervenicky napsal: Tak sa priznám aj ja. Le taký nočný rýchlocvak. pekny, uz to videl doktor? 1
eloga Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září před 14 hodinami, Harwey napsal: Ved to tu mas, tak co riesis furt https://forum.chronomag.cz/topic/140623-seiko-5-sports-5kx/ To asi ne...., to je takový mišmaš, ani ryba ani rak. Takže stále nic. To by si někdo musel dát práci a ty nové hady odfiltrovat a skutečně to založit odděleně. Jak jsem tu kdysi psal. Asi tak. 1
eloga Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Harwey ale mohl bys zařídit, aby se na tom začalo pracovat. Díky Seiko 5 Seiko 5 Nové logo alias Hadi.
Harwey Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září stale nerozumiem co by si este, okrem dvoch roznych vlakien, potreboval
Kamil.K Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 44 minutami, eloga napsal: Harwey ale mohl bys zařídit, aby se na tom začalo pracovat. Díky Seiko 5 Seiko 5 Nové logo alias Hadi. Tak to vlákno Seiko 5 Nové logo alias Hadi založ Ty ...a založ i Seiko 5 pro pravověrné (kdo sem dá Hada tomu ať ruka upadne!) 1
eloga Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Kamil.K - Já to nemyslel jako for, ani ty hady, ale co už, musím to lépe probrat. Harwey - to ti ještě napíšu.. Zatím klid, 1
Kamil.K Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září (upraveno) V 4. 9. 2025 v 18:37, Arthur N. napsal: Musime vydrzet, nepolevit, sirit osvetu a von ten had vysumi Nevěřím,...I Ty, Brute???? před 11 hodinami, Arthur N. napsal: tak uz mam taky hady Upraveno 20. září uživatelem Kamil.K 1
Arthur N. Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 5 minutami, Kamil.K napsal: Nevěřím,...I Ty, Brute???? Omlouvam se, musel jsem. Nikdy nerikej NIKDY!
Kamil.K Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září (upraveno) Mně se neomlouvej, pro mě jsou nové 5-ky pořád pětky (i když se mi staré logo taky líbilo víc)... úplně nechápu tu nekompromisnost některých kolegů, je to srandovní . Něco jiného je HEUER vs.TAG HEUER nebo Seiko vs. Grand Seiko. Kolegové ze sekce Breitling se, tuším, také nedělí na bezkřídlé a blanokřídlé. Upraveno 20. září uživatelem Kamil.K 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se