Chumpus Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Já fakt doufám, že udělají s novým kalibrem ještě pár pěkných modelů. Na léto uvažuju o nových pětkách z hardlex lunetou (modré nebo oranžové), ale možná upřednostním něco se starým kalibrem. U nového to je vyhrazené pro Monstra.
marecek01 Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Zdravím všechny příznivce SEIKO 5, tak nějak s automaty začínám. Doposud jsem měl jen nějaké quartzky atd.Tyto SEIKO SNZF47J1 jsou mé první a jsem nadšen. Přikládám pár fotek.
Jezevcik2 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 V 25. 4. 2012 v 6:46, 'lub' napsal: .....takže na pětky nebude prostor. Ale nejspíš to nechám uležet.. Luboši,já už to nechal dost dlouho uležet a asistent Seiya Kobayashiho mi odepsal,že mé SARBy 033 jsou již na cestě.To bude nekonečné čekání ,než se celníci na Plzeňské uráčí....
misoo Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 (upraveno) Marecek01 pekne su, paci sa mi jednoduchy cifernik s mohutnymi rucickami. Luneta je na mna prilis siroka, aj na TV mam radsej tensie okraje Upraveno 2. května 2012 uživatelem misoo
marecek01 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 V 2. 5. 2012 v 4:58, 'misoo' napsal: Marecek01 pekne su, paci sa mi jednoduchy cifernik s mohutnymi rucickami. Luneta je na mna prilis siroka, aj na TV mam radsej tensie okraje zaleží na vkusu mě se libí a za cenu 3700 koupene nove v cechach super
ggrand Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Na fotkách tyhle hodinky vypadají hnusně a nikdy se mi nelíbily, ale na živo jsem zjistil, že mají celkem smysl..no ale monstra jsou monstra.
misoo Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 V 3. 5. 2012 v 7:35, 'marecek01' napsal: zaleží na vkusu mě se libí a za cenu 3700 koupene nove v cechach super samozrejme, dle chuti kazdeho soudruha!
Zelus Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Pánové - všichni co máte svoje Seiko 5 pisně te mi prosím typ a jejich přesnost, zajímalo by mě to jak moc se ty strojky od sebe liší. já mám SNZG15K1 a "nepřesnost" je jakási těžko uvěřitelná...tak nějak po zajetí jsem je šteloval minulej měsíc naposledy a od té doby mi jdou uplně přesně... podle www.time.is mě za měsíc udělali -2s a už týden se mi to tak přesně drží. Máte to taky tak "přesné" jako já a nebo to máte jinak?
Jezevcik2 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) V 3. 5. 2012 v 16:21, 'Zelus' napsal: ......máte to taky tak "přesné" jako já a nebo to máte jinak? Mám to taky tak přesné,jen s tím rozdílem,že jsou to digitálky:-) Ale vážně,buď rád,že to tak je a doufej,že to vydrží... Upraveno 3. května 2012 uživatelem Jezevcik2
Zelus Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 V 3. 5. 2012 v 17:39, 'Jezevcik2' napsal: Mám to taky tak přesné,jen s tím rozdílem,že jsou to digitálky:-) Ale vážně,buď rád,že to tak je a doufej,že to vydrží... Nic není věčný, to je mi jasný - jednou se budou muset promazat ;-) ale každopádně jsem rád a zajímá mě, jak to máte vy ostatní.
petr_cha Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Padlo tu vůbec někde, jaký význam má ta "pětka" v názvu ? Předpokládám, že asi jo, ale při hledání jsem to nenašel.. takže nakonec jsem musel googlit: "Seiko "5" - the 5 reflects the five essential features of the watch, namely shock resistant, water resistant, automatic, and day and date display." čekal jsem nějaký hezký příběh a ono je to jenom "prostý" výčet funkcí... asi chtějí říci, že za málo peněz hodně muziky.. :-) tak mě napadá, jsou všechny pětky vodotěsné ?
Dantechno Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Vyznam Seiko 5 se tu resil nekolirat... A musi byt vodotesne, jinak nemuzou byt 5
Jezevcik2 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Mám pocit,byly"pětky"s kalibrem bez dne v týdnu,takže by to vlastně měly být "čtyřky".Jestli se nepletu,tak to byl 7S35.Nechci to hledat,píšu z mobilu,tak mě kdyžtak někdo opravte.
Chumpus Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 V 3. 5. 2012 v 19:30, 'Jezevcik2' napsal: Mám pocit,byly"pětky"s kalibrem bez dne v týdnu,takže by to vlastně měly být "čtyřky".Jestli se nepletu,tak to byl 7S35.Nechci to hledat,píšu z mobilu,tak mě kdyžtak někdo opravte. Nevím to na 100%, ale myslím, že se mýlíš. Možná to byla nějaká modifikace. Rád se ale nechám vyvést z omylu.
Jezevcik2 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Někde jsem to četl.Až budu u počítače,tak to zkusím najít.Je ale možné,že to není pravda.
Dantechno Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Mozna myslis Seiko 5 s privlastkem Superior. To jsou, myslim, jedine co jsem videl bez dne v tydnu....
Jezevcik2 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Dantechno,co kalibr?Vyšťoural bys n?kde foto těch hodinek?
Dantechno Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Omlouvam se za vetsi foto.. SLX011Kzdroj: Yeoman
marecek01 Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 SEIKO SNK809 má někdo zkušenosti s tím to modelem celkem nad ním přemýšlím. ale netuším jak budou vypadat v reálu. chtěl bych na ně dát letecky řemen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se