Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pseudopilotky včera  , dnes a zítra .

S pilot strapem mám za sebou zajímavou zkušenost s nedonýtovanými nýty od výrobce , díky které mám nyní řemínky dva.

post-30377-0-95311000-1477466181_thumb.jpg

post-30377-0-58374800-1477466294_thumb.jpg

post-30377-0-54304100-1477466307_thumb.jpg

Odesláno

Hérgot nad těmahle "pseudo" pilotkama teď docela uvažuju. Ještě se mi do toho motají SNZG15K1.. Trošku past.. Strojek mají stejný, jestli se nepletu..

Odesláno
  V 26. 10. 2016 v 20:20, Jiří_99 napsal:

Hérgot nad těmahle "pseudo" pilotkama teď docela uvažuju. Ještě se mi do toho motají SNZG15K1.. Trošku past.. Strojek mají stejný, jestli se nepletu..

Měl jsem stejné dilema. Nakonec to vyhrály snzg akorát 13 leštěný. Strojek mají akorát ten upgradovaný, ale skoro stejný :D .. Zasílám foto na kůži od R4B4 ;)

post-47631-0-07089400-1477576360_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 10. 2016 v 20:20, Jiří_99 napsal:

Záleží jak máš velkou ruku.Mám 18cm zápěstí a rozhodně nejsou nadměrné , ale ani malé...Světlý cifr a design bez otoičné lunety je  mírně opricky zvětšují.

Jsou velmi pohodlné.

Osobně mám raději Muster B.A řemínek mám jako na fotkách viz odkaz.

http://ahaworth.com/...iko-snk803.html

Nicméně pokud máš větší ruku , 41mm SNZG budou na ní víc výrazné.Simonovy vypadají s řemínkem luxusně.

Odesláno

Mám právě zápěstí alá prcek, cca 16,5 - 17cm. Takže velikostně spíš SNK, ale SNZG bych nejspíš taky snesl v pohodě. Pouzdro se mi víc líbí asi SNK, cifr taky. Na druhou stranu, ty šípovité ručičky mi do oka moc nejdou, tady na celé čáře a ještě dál vyhrávají SNZG.. Taky mě trošku mrzí, že kalibr 7S36 nemá ruční nátah.. Ten upgradovaný je jaký, ten neznám.. V nějaké eshopu jsem vyděl SNK s popisem kalibru 7S26C s 21 šutrama.. Jsem z toho trochu Matěj.. Taky mě trošku děsí voděodolnost u SNK. Opravdu je jen 30m??  Ovšem co chceš, za ty prachy.. 

Čistě náhodou, nevíte o nějakém CZ e/shopu, kde by je měli? 

Odesláno

Měl jsem oboje a SNK jsem si nechal a rád je občas ponosím. U SNZG mi vadila hlavně vnitřní luneta nebo jak to nazvat, ciferník je kvůli tomu dost utopenej. A taky jsou na tahu docela masivní. Mám ruku asi jako ty a preferuji proto menší hodinky. SNK jsou třeba na jomashopu za 60 $. Když na ně hodíš slušnej řemen (ten textilní hnus tam nenechávej), tak má za pár švestek parádní hodinky. WR je tak na zmoknutí a umytí rukou no, ale když bys je náhodou utopil, tak tě to nebude zas tak mrzet.

Odesláno

K Snk mám pilotní řemínek , mesh ,nato strapy a hirsch Liberty. Nejhezčí mne přijdou na pilotním viz odkaz. S úzkým zápěstím za tu cenu není co řešit. Navíc jsou to jediná Seika v Mistrů B. Váhal jsem nad nimi už před 3mi lety , ale nad černými. Teď by L y jako alternativa Orientky , ale jejich datumovka mne trochu odradila. Mustr A mne tolik nebere. Tak šťastný výběr!

Odesláno

Dík páni. Ještě si to nechám projít, ale myslím že volba padne na ty SNK. Navíc mají šířku řemenu tuším 18mm, což je další plus. Můžu řemeny střídat s Primkama.. Akorát ta WR..  :frusty:

Odesláno

E shop lehce vygoogis. Nicméně z ciziny se dají levněji. 30wr je u Seika prý zkoušeno na 4 ať , což je zhruba jako u prim sport 2. Recenzent na jiném angl fóru na dotaz uvedl , že nové zvládnou zřejmě i plavání , ale ne zaručeně. Kalibr je osvědčený bezúdržbový držák. Měl by být V a 21 jewels. Existuje varianta 38mm s jinými indexy ruckami a pouzdrem 38mm , označení z hlavy nevím. Ty jsou dražší.

Odesláno

Pilotky se nekupují kvůli wr. Mám taky Primkya řemen na 803 je 18mm takže lze použít z přímek.

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 20:31, Liqid napsal:

WR je tak na zmoknutí a umytí rukou no, ale když bys je náhodou utopil, tak tě to nebude zas tak mrzet.

Já bych se toho nebál. Podrobil jsem SNXS77K s obyčejnou WR Frostie testu a prošly bez závad. Sprcha, tobogán, plavání v Pacifiku, sauna, skoky do vody. Ani se nezapařily, natožpak něco horšího. Byly cca rok  staré.

Odesláno

Jo , ale musím být připraven že to nezvládnou. Mně se stalo , že se mi zamlzily 2 roky staré wr100 v zahradním bazénu. Těsnění. Čím vyšší wr , tím vyšší pravděpodobnost , že to zvládnou. Proto mám teď potapky 200 m wr.

Odesláno
  V 28. 10. 2016 v 7:34, Edifice562 napsal:

Jo , ale musím být připraven že to nezvládnou. Mně se stalo , že se mi zamlzily 2 roky staré wr100 v zahradním bazénu. Těsnění. Čím vyšší wr , tím vyšší pravděpodobnost , že to zvládnou. Proto mám teď potapky 200 m wr.

ano stát se to může a výrobní či jinou vadu vyloučit nelze, to s tebou souhlasím

Odesláno
  V 27. 10. 2016 v 20:52, Jiří_99 napsal:

Dík páni. Ještě si to nechám projít, ale myslím že volba padne na ty SNK. Navíc mají šířku řemenu tuším 18mm, což je další plus. Můžu řemeny střídat s Primkama.. Akorát ta WR..  :frusty:

střídat s primkama, degradovat Seiko řemenem z primek, tvl,  :eek:  :frusty: 

Odesláno
  V 28. 10. 2016 v 10:49, eloga napsal:

střídat s primkama, degradovat Seiko řemenem z primek, tvl,  :eek:  :frusty:

Žádné "tvl".. Na Primkách nenosím origo řemeny. Vlastně mám jen jeden a ten nenosím, abych ho nezničil víc než je.. A když koupím ouplně vobyčejný 18mm tah či nato, nebo jiný řemen, nevidím jediný důvod, proč ho nedat jak na Primky, tak na jiné hodinky.. Třeba na Seiko.. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...