Kamil.K Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Však Ti sednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května No, v hodinkovém světě jsem stále začátečník, nicméně s čím jiným začít než se Seiko 5. S lunetou mám cca dva roky, bez lunety teprve půl roku, ale zatím velká spokojenost Jinak do budoucna bych chtěl pořídit Seiko Alpinist, ale zatím jsem chudý student, který si na hodinky vydělává po brigádách, takže to bude chtít ještě čas. PS: Ano k hodinkám mě přivedl kanál RUCE a ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Hele rozhodně dobrej začátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Pětky má snad každý což jejich kvalitu nijak nesnižuje, spíše naopak. Osobně se mi ale víc líbí staré logo než to nové, i když to už je jen detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Tak tedy ty starší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května před 14 hodinami, Wenceslas napsal: No, v hodinkovém světě jsem stále začátečník, nicméně s čím jiným začít než se Seiko 5. S lunetou mám cca dva roky, bez lunety teprve půl roku, ale zatím velká spokojenost Jinak do budoucna bych chtěl pořídit Seiko Alpinist, ale zatím jsem chudý student, který si na hodinky vydělává po brigádách, takže to bude chtít ještě čas. PS: Ano k hodinkám mě přivedl kanál RUCE a ručičky. Dobrý kombo do začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května …a jedny z nejpovedenějších nových: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května V 21. 5. 2024 v 8:27, Kalisport napsal: Dobrý kombo do začátku Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Ještě bych se chtěl zeptat, zda strojku vadí, když nějakou dobu nepoběží (třeba když hodinky na měsíc odložím). Nebo je dobré je občas natáhnout? Vím, že je to asi hloupá otázka, ale jak píšu, jsem pořád mladý a moudrostí hodinkového světa nepolíbený Díky za případnou odpověd, a také za povzbuzující komentáře, do hodinkových začátků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května Měsíc, dva nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vally Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června V 14. 5. 2024 v 21:41, nizkotucnytvaroh napsal: Zrovna na těch, mi nefunguje rychlopřeklápění data, ale zatím, s tím jsem v zenu . A to se stalo "samo" nebo si tomu nějak pomohl? Já se nedávno zapomněl a nastavoval datum rychlopřeklápěním po desáté večer. Naštěstí to strojek ustál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Dnes henty: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Jak bylo řečeno výše, původní logo je povedenější, ale jak tam přišli na hada, je mi záhadou. Zkoumal jsem to laicky i přes Katakanu+ nějaké další varianty. Ale bez skutečné znalosti japonštiny, gramatiky a vlivných aspektů japonských tradic všech možných oborů a činností se na to prostě nechytáme. Ovšem možná to tak ani není a je to jen výplod "něčeho". Tož tak. Takže pětky jsou stále OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. června Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června Pětky jsou samozřejmě pořád v pohodě. Akorát se mi podařilo sehnat původní 6119-6020 za takovou cenovku, že i když mi na ně dá Ruda tvarově stejnej safír a udělá komplet servis, tak to bude furt tak nějak cenovka podobná. A budou to sakra lepší a neokoukaný hodinky. Navíc to má něco do sebe, sehnat, ponosit, zjistit stav, poslat do lázní a čekat. Dokud nevyjde něco jako SRPK17 (LE55), tak si nové pětky nekoupím. Možná 5KX GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Nové pětky - s hadem si také již nekoupím. Pětky jsou jen jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Ciferník jako GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června (upraveno) Seiko 5 maju neuveritelnu schopnost vyzerat ako ovela drahsie hodinky Upraveno 11. června uživatelem pauliej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 4 hodinami, Lacifer napsal: Dobrý, tohle nemám. Jak je to prosím tě velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se