Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 50 minutami, Jiří Sedlák napsal:

SNXS-J super hodinky. Akorát já už mám modrých hodinek moc, tak padla volba na tyhle.

ty jsou taky supr a taky jsem je chtěl:), ale nakonec pořídil  skoro šedivý Alpinisty SPB243

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, Jerryl napsal:

Úplně základní Seiko 5, letitý dizajn, ale klasika, furt se mi líbí 😀

Jenže nám je zapsané jako hodinky za 2500,- , v dnešních cenách tak za 4, ale co mi vyrazilo dech je jejich nástupnický model.

WTF ?

IMG_1324.thumb.jpeg.963f81cab853a1f687d364699fa105f6.jpeg

Jo a přitom stačí z těch původních vyndat stroj a nechat udělat tlakovku, věřím tomu, že pouzdro dá 5 a nejspíš i 10 barů. A máš vystaráno.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jerryl napsal:

Úplně základní Seiko 5, letitý dizajn, ale klasika, furt se mi líbí 😀

Jenže nám je zapsané jako hodinky za 2500,- , v dnešních cenách tak za 4, ale co mi vyrazilo dech je jejich nástupnický model.

WTF ?

IMG_1324.thumb.jpeg.963f81cab853a1f687d364699fa105f6.jpeg

...ta cena je masakr, hodinky jsou sice provedením výš než původní, ale ne 3-4x výš. Navíc ( nevím, jaká je tloušťka těch původních, co prezentují kolegové), ty nové mají dle mého nepoměr velké tloušťky s malým průměrem a na ruce se mi nelíbí.

Odkaz ke komentáři

nádhera... 😎, ano, skutečné pětky... 🧐. V těch cenách tak před 10 lety to bylo solidní pořízení.

Cena/výkon/design a hmatatelný duševní přínos pro chronomagora seikového ražení což bylo velice příjemné.

Ale zlaté časy už byly. 🤠

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem dostal ty světlý k maturitě před 22 lety (vybíral jsem sám) a když začly mizet z trhu, dokoupil jsem ještě dvoje a jsem rád, že jsem to stihl. Omluvte to špinavý prostěradlo, tam lehává pejsek a taky koukám že SNXS jsou vzhůru nohama. No jinde není na focení světlo, už to znova tahat nebudu.

IMG_20241003_173436.jpg

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 44 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Tak já jsem dostal ty světlý k maturitě před 22 lety (vybíral jsem sám) a když začly mizet z trhu, dokoupil jsem ještě dvoje a jsem rád, že jsem to stihl. Omluvte to špinavý prostěradlo, tam lehává pejsek a taky koukám že SNXS jsou vzhůru nohama. No jinde není na focení světlo, už to znova tahat nebudu.

IMG_20241003_173436.jpg

Tyhle 5 mám taky a kupoval jsem je v podobné době jako ty. Běžně jsem se s nimi koupal a v pohodě. Jen jsem je po dvou letech nechal zkontrolovat na tlak, případně přetěsnit. No, přežili to. Dneska už bych takovou blbost neudělal.

Odkaz ke komentáři

Recenzí je na YT už dost, i se mi celkem zamlouvají, ale asi jsem nepochopil cenovou politiku.

Je to nástupce jednoho z nejlevnějších a masově vyráběného modelu. Za 6-7 tis bych to snad zvážil, ale za 10-12 rovnou Seiku vzkazuji, že to bude beze mě 👎

Mimochodem nechcete mi někdo přenechat původní model SNXSxx ?

Nějak jsem na ně při mém hodinkovém půstu dostal chuť.

Díky J.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...