Spongebob Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února (upraveno) Borci to tenší dýnko jak píše kolega z monsterwatches.. Není to to samý co je i na Aliexpressu? https://www.monsterwatches.eu/product/slim-case-back-for-snxs/ I just found this on AliExpress: CZK239.75 | MOD Stainless Steel Watch Cases Back Cover Fits Seiko SKX007 Turtle 6105 Tuna Samurai NH35 NH36 Movement Watch Cases Parts https://a.aliexpress.com/_EHzh89A Nebo I just found this on AliExpress: CZK262.24 | SKX007 SKX Slim Caseback 316L Stainless Steel Polished + Brushed Finish with 100M Water Resistant Gasket https://a.aliexpress.com/_EHgHIJ6 Upraveno 15. února uživatelem Spongebob
Jiří Sedlák Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Bude to asi stejný, já mám ze starých 7009.
Spongebob Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Akorát teda na tom Alíkovi nepíšou že je to na snxs ale skx.. ale to je myslim stejný ne? Díky moc za info.
Jerryl Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února To bych si úplně nemyslel. Skx dýnko na mě působí masivněji s dostatečný prostorem pro těsnění. Přeci jen mají vodotěsnost 200m oproti 30m u snxs. Ale porovnat nemůžu, protože snxs už nemám, Skx naštěstí jo
cityfly Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Když porovnám SKX a SNXS co mám, tak si taky nemyslím že ty dýnka jsou stejný. Navíc třeba monsterwatches prodává snížené dýnko pro každý model zvlášť.
Jiří Sedlák Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Já to teoreticky můžu vyzkoušet. Ale myslím, že to bude překlep, koho by taky napadlo dávat na SKX jiný dýnko, tam je dokonalý a myslím, že vypouklejší a masivnější je kvůli tlaku.
Jiří Sedlák Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Ale pasovat to může a osobně si myslím, že bude, protože drážka na těsnění je v pouzdře a dýnko má proti těsnění plochu na obou modelech. Ruda mi tu plochu soustružil, protože byla trochu vyrezlá.
Spongebob Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Mě se právě zdá, že někde na netu nebo youtubu psali že Seiko5 maj stejný rozměry (asi průměry) dýnek
Jerryl Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Gratulace! Vždycky je rád vidím. Před vánocemi jsem si málem koupil SNXS77 v modré barvě, ale pak ve mě převážilo rčení, že nevstoupím 2x do stejné řeky. Většinou jsem pak byl trochu zklamám. Pokud bych je pořídil, tak už jsem měl připravený plán k vytunění: nízké dýnko, jubilee tah a v maximalistické variantě i safír. Tím by se velmi přiblížily mé představě dokonalých Seiko 5.
Spongebob Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února V 18. 2. 2025 v 18:17, Jerryl napsal: Gratulace! Vždycky je rád vidím. Před vánocemi jsem si málem koupil SNXS77 v modré barvě, ale pak ve mě převážilo rčení, že nevstoupím 2x do stejné řeky. Většinou jsem pak byl trochu zklamám. Pokud bych je pořídil, tak už jsem měl připravený plán k vytunění: nízké dýnko, jubilee tah a v maximalistické variantě i safír. Tím by se velmi přiblížily mé představě dokonalých Seiko 5. Rozšířit Jubilee a safír je samozřejmě na cestě nízký dýnko řeším viz výše Cityfly: od kterýho jsem je bral mi právě psal, že koupil to nízký dýnko a po týdnu hodinky přestaly jít...tak počkám na jeho pozdější vyjádření čím to bylo než to koupím.
Jerryl Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února (upraveno) Tak to je super plán. Pak se určitě pochlubíš. Těším se na to s tebou P.S. Také mě těší, že v tom nejsem sám. Myslel jsem si totiž, že jsem pošuk, když si koupím hodinky a nestačí mi je nosit, ale hned se v nich musím vrtat a tunit je k obrazu svému Upraveno 18. února uživatelem Jerryl
Spongebob Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února V 18. 2. 2025 v 19:25, Jerryl napsal: Tak to je super plán. Pak se určitě pochlubíš. Těším se na to s tebou P.S. Také mě těší, že v tom nejsem sám. Myslel jsem si totiž, že jsem pošuk, když si koupím hodinky a nestačí mi je nosit, ale hned se v nich musím vrtat a tunit je k obrazu svému Rozšířit Já dávám pokud se dá sehnat safír na všechny svý hodinky pokud tam není z výroby To samý platí na lunety, pokud jsou někde k sehnání keramiky na místo plechovek co se hned odřou nebo ošoupou..
Jiří Sedlák Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V 18. 2. 2025 v 18:17, Jerryl napsal: Pokud bych je pořídil, tak už jsem měl připravený plán k vytunění: nízké dýnko, jubilee tah a v maximalistické variantě i safír. Tím by se velmi přiblížily mé představě dokonalých Seiko 5. Rozšířit Já bych je ještě nechal přetestovat aspoň na 5 barů, myslím, že ty hodinky to v pohodě zvládnou. Možná i 10, ale všechny hodinky, které byly reálně otestovány na 5 a více barů prostě normální uživatel neutopí.
Spongebob Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Borci a můžu je vzít normálně kartáčkem s mýdlem pod tekoucí vodou a opláchnout ne? WR jsem nějak nedohledal někde psali 30m..
Ford Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Klasický malý pětky s WR 30 se mnou byly v moři a přežili jsme všichni
Spongebob Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Takže další zjištění ohledně nízkého dýnka.. průměr/závit mají skutečně asi stejný jako SKX.. ale SNXS mají jiný strojek a ren má vyšší rotor. Tzn ano šroubovat to půjde ale narazí se na rotor a ten se následně zastaví.
Jerryl Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února A nebude to spíš výškou pouzdra? Oboje hodinky přeci mají stejný calibr 7s26.
Spongebob Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Joo nebo.. chtěl jsem tím jen říct že fyzicky našroubovat to tam asi půjde ale výška s rotorem bude nekompatibilní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se