Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jo díky, má to takovou zapeklitou historii a bylo to v bídném stavu, ale Tondako fakt umí, jsem tomu rád.

Sledoval jsem takové v černém provedení, ale padnul jsem na světlé, které jsoun více decentnější. Černé mi přijdou akčnější, ale zatím jsem spokojen. /Foto černých je netu, ebay.ie/.

**

post-18915-0-11545500-1430998625_thumb.jpg

post-18915-0-45630300-1430998633_thumb.jpg

Odesláno

Sú skvelé, maximálna spokojnosť. Výborný pomer cena / výkon / kvalita. Proste láska na prvý pohľad. Ja mám verziu s kovovým ťahom, takže si striedam kov, koža, nato strapy podľa chute a príležitosti. A čo sa týka presnosti, moje idú +7s za deň.

Hľadal som hodinky na každodenné nosenie, ktoré mi budú dlho slúžiť a som rád, že som si vybral práve tieto  :)

Odesláno

Mě na nich nejvíce zaujal ten dvou úrovňový ciferník. Kde si je kupoval?

Jo, tá dvojitá úroveň vytvára peknú hĺbku. Kúpil som ich na stránke optimuswatches.com, oni sú z Litvy, mám pocit. Nemal som žiadny problém, hodinky mi ešte aj odfotili pred cestou, dobrá komunikácia, Seiko EU záruka. Teraz tam nemajú ale skoro žiadne Seiká, asi by som si ich kúpil z creationwatches.com, čo tak pozerám aj na zahraničných fórach, celkom sú spokojní ľudia. 

BTW ja zas slintám z tvojich SKX  ;)

Odesláno (upraveno)

Chcel by som poprosit ci mi vie niekto poradit....

Vlastnim starsie hodinky Seiko 5 /obrazok/, ktore by som chcel tak repasovat. Je mozne niekde dat vymenit sklicko a prelestit aby dostali znovu svoj lesk?

V podstate o nich ani nic konkretne neviem len to, ze to bola masovka ale maju citovu hodnotu.

Dakujem za kazdu radu.

post-39315-0-76295500-1431611972_thumb.jpg

Upraveno uživatelem domkac
Odesláno (upraveno)

Hlásím se mezi vás. Dnes dorazil balíček...

SNZH 55-Mám je taky,mě přiíjdou jako krásné mechanické hodinky ale tady na foru moc populární nejsou.

Upraveno uživatelem Nick06
Odesláno

Chcel by som poprosit ci mi vie niekto poradit....

Vlastnim starsie hodinky Seiko 5 /obrazok/, ktore by som chcel tak repasovat. Je mozne niekde dat vymenit sklicko a prelestit aby dostali znovu svoj lesk?

V podstate o nich ani nic konkretne neviem len to, ze to bola masovka ale maju citovu hodnotu.

Dakujem za kazdu radu.

Co je přesně uvedeno na dýnku? A co míníš tím "repasovat". Já osobně bych jim nechal udělat jen generálku strojku (tzn. rozložit, vyčistit, naolejovat a složit) a pokud je poškrábané sklo, tak přeleštit. Jinak vypadají zachovale. 

Odesláno

ano to by urcite stacilo. Sklicko je poskrabane tak ak to ide lestit super. Na dynku z vonkajsej alebo vnutornej strany?

Z vonkajšej. Malo by tam byť číslo vo formáte xxxx-xxxx.

Odesláno

ano to by urcite stacilo. Sklicko je poskrabane tak ak to ide lestit super. Na dynku z vonkajsej alebo vnutornej strany?

Na dýnku z vnější strany, vypadá to na kalibr 6119 nebo mu podobný.

Odesláno

Gratulace Bushman, jsou paradni, at dlouho vydrzi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...