villain83 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 málo vídaný model pětek po po náročné opravě u Tondaka v běžném provozu, Tondakovi uznání a velké díky.moc pekny!
eloga Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 jo díky, má to takovou zapeklitou historii a bylo to v bídném stavu, ale Tondako fakt umí, jsem tomu rád.Sledoval jsem takové v černém provedení, ale padnul jsem na světlé, které jsoun více decentnější. Černé mi přijdou akčnější, ale zatím jsem spokojen. /Foto černých je netu, ebay.ie/.**
peetrys Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Hlásím se mezi vás. Dnes dorazil balíček... Upraveno 11. května 2015 uživatelem peetrys
Napoleon Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Pěkně, elegantní, sportovní i oblekove. Hezký automat :-)
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Dosť dlho som vydržal na koži Parádní hodinky. Jak si s nimi spokojen?
3RYCK Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Sú skvelé, maximálna spokojnosť. Výborný pomer cena / výkon / kvalita. Proste láska na prvý pohľad. Ja mám verziu s kovovým ťahom, takže si striedam kov, koža, nato strapy podľa chute a príležitosti. A čo sa týka presnosti, moje idú +7s za deň.Hľadal som hodinky na každodenné nosenie, ktoré mi budú dlho slúžiť a som rád, že som si vybral práve tieto
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Mě na nich nejvíce zaujal ten dvou úrovňový ciferník. Kde si je kupoval?
3RYCK Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Mě na nich nejvíce zaujal ten dvou úrovňový ciferník. Kde si je kupoval? Jo, tá dvojitá úroveň vytvára peknú hĺbku. Kúpil som ich na stránke optimuswatches.com, oni sú z Litvy, mám pocit. Nemal som žiadny problém, hodinky mi ešte aj odfotili pred cestou, dobrá komunikácia, Seiko EU záruka. Teraz tam nemajú ale skoro žiadne Seiká, asi by som si ich kúpil z creationwatches.com, čo tak pozerám aj na zahraničných fórach, celkom sú spokojní ľudia. BTW ja zas slintám z tvojich SKX
petr_cha Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Hlásím se mezi vás. Dnes dorazil balíček...Hezke :-).... taky se ne nadarmo tehle rade SNZH rika "Seiko beauty" nebo "Seiko glossy".. :-)
domkac Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Chcel by som poprosit ci mi vie niekto poradit....Vlastnim starsie hodinky Seiko 5 /obrazok/, ktore by som chcel tak repasovat. Je mozne niekde dat vymenit sklicko a prelestit aby dostali znovu svoj lesk?V podstate o nich ani nic konkretne neviem len to, ze to bola masovka ale maju citovu hodnotu.Dakujem za kazdu radu. Upraveno 14. května 2015 uživatelem domkac
Nick06 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Hlásím se mezi vás. Dnes dorazil balíček...SNZH 55-Mám je taky,mě přiíjdou jako krásné mechanické hodinky ale tady na foru moc populární nejsou. Upraveno 15. května 2015 uživatelem Nick06
ABCDE Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 (upraveno) Dneska mám tyto 5ky Upraveno 15. května 2015 uživatelem ABCDE
lucid Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Chcel by som poprosit ci mi vie niekto poradit....Vlastnim starsie hodinky Seiko 5 /obrazok/, ktore by som chcel tak repasovat. Je mozne niekde dat vymenit sklicko a prelestit aby dostali znovu svoj lesk?V podstate o nich ani nic konkretne neviem len to, ze to bola masovka ale maju citovu hodnotu.Dakujem za kazdu radu.Co je přesně uvedeno na dýnku? A co míníš tím "repasovat". Já osobně bych jim nechal udělat jen generálku strojku (tzn. rozložit, vyčistit, naolejovat a složit) a pokud je poškrábané sklo, tak přeleštit. Jinak vypadají zachovale.
domkac Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 ano to by urcite stacilo. Sklicko je poskrabane tak ak to ide lestit super. Na dynku z vonkajsej alebo vnutornej strany?
JaRooN Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 ano to by urcite stacilo. Sklicko je poskrabane tak ak to ide lestit super. Na dynku z vonkajsej alebo vnutornej strany?Z vonkajšej. Malo by tam byť číslo vo formáte xxxx-xxxx.
lucid Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 ano to by urcite stacilo. Sklicko je poskrabane tak ak to ide lestit super. Na dynku z vonkajsej alebo vnutornej strany?Na dýnku z vnější strany, vypadá to na kalibr 6119 nebo mu podobný.
Bushman Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Tak jsem nemohl odolat a tyhle krásný pětky jsem prostě musel mít... Ještě, že jsem byl tentokrát v prodejním vlákně ve správnou chvíli...
tano Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Gratulace Bushman, jsou paradni, at dlouho vydrzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se