Jörg8X Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 V 21. 5. 2015 v 17:02, Bushman napsal: Tak jsem nemohl odolat a tyhle krásný pětky jsem prostě musel mít... Ještě, že jsem byl tentokrát v prodejním vlákně ve správnou chvíli...pěkné indexy
Bushman Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Jsou docela velký, prodávající říkal, že snad 46 a věřil bych - jsou velký jak Rangemany a to je taky kus hodinek. Ale nebudete mi věřit - ve čtvrtek v poledne jsem je dal na ruku, seřídil... a do dnešního rána se předešly o tři sekundy. Nosím je 24 hodin denně, nesundavám ani na noc, neřeším žádné odkládání... To bych nečekal.
out Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Nedojede, co je to za typ? Jsou hodne zajimave
kotuc20 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Môj nový prírastok. A moje prvé a automaty.
3RYCK Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V 28. 5. 2015 v 15:18, gathol napsal: Jedna z víkendového výletu Zaujímavý Nato strap. Odkiaľ ho máš pls?
nedojed Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 V 29. 5. 2015 v 19:00, out napsal: Nedojede, co je to za typ? Jsou hodne zajimavehttp://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-sports-automatic-watch-srp635k1-srp635k-srp635.htm
Bushman Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Pánové, musím si pochválit ty svoje pětky, které jsem tu ukazoval pár příspěvků výše. Co mi dorazily, tak jsem je nesundal z ruky a za poslední týden (od neděle do neděle) udělaly 10 sekund do plusu. To mi vyhovuje víc, než do mínusu, protože jednou za čas povytáhnu korunku a počkám, nemusím hýbat rafikama :-) Fakt jsem překvapený, nečekal jsem to. Možná kdybych na noc šikovně odkládal, motal bych se někde kolem nuly.
filo-boxer Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 7:56, Bushman napsal: ...To mi vyhovuje víc, než do mínusu, protože jednou za čas povytáhnu korunku a počkám, nemusím hýbat rafikama :-) ...Tvoje pětky mají hacking? Já jsem myslel, že všechny mají 7S2(3)6.
Bushman Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Jasně, kalibr 4r36 - manuální nátah a hacking. Bez hackingu hodinky nechci - jsem ulítlej na přesnej čas a potřebuju mít možnost je srovnat na vteřinu přesně. :-) Upraveno 1. června 2015 uživatelem Bushman
filo-boxer Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Aha, tak to je fajn. Se budu muset dovzdělat.
Pítrs 81 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 21. 5. 2015 v 17:02, Bushman napsal: Tak jsem nemohl odolat a tyhle krásný pětky jsem prostě musel mít... Ještě, že jsem byl tentokrát v prodejním vlákně ve správnou chvíli...Jsou parádní, mám ty stejné ale stříbrné a já být velmi spokojen. Delší dobu jsem tu nebyl a krásně se to tu rozrůstá i s krásnejma fotkama. Jinak kdo by chtěl poupravit s předbíháním či spožďováním, tak si dovolím zkopírovat citaci Jezevcika 2 z jiného vlákna, snad to někomu pomůže dostat se na vysněnou 0 u automatů, já to tedy nikde tak pěkně schrnuté nenašel, takže:Při zpožďování ciferníkem nahoru,při ještě větším ciferníkem dolů.Při předcházení kolmo k podložce.Mírné předcházení=na trojku,korunkou dolů,větší předcházení=na šestku,největší předcházení=na devítku
gathol Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 31. 5. 2015 v 17:16, 3RYCK napsal: Zaujímavý Nato strap. Odkiaľ ho máš pls? http://www.gnomonwatches.com
Bushman Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) V 1. 6. 2015 v 9:34, Pítrs 81 napsal: Jsou parádní, mám ty stejné ale stříbrné a já být velmi spokojen. Delší dobu jsem tu nebyl a krásně se to tu rozrůstá i s krásnejma fotkama. Jinak kdo by chtěl poupravit s předbíháním či spožďováním, tak si dovolím zkopírovat citaci Jezevcika 2 z jiného vlákna, snad to někomu pomůže dostat se na vysněnou 0 u automatů, já to tedy nikde tak pěkně schrnuté nenašel, takže:Při zpožďování ciferníkem nahoru,při ještě větším ciferníkem dolů.Při předcházení kolmo k podložce.Mírné předcházení=na trojku,korunkou dolů,větší předcházení=na šestku,největší předcházení=na devítku To schválně vyzkouším, na noc na korunku a uvidíme ráno :-)Fotku těch stříbrných někde nemáš, prosím? Upraveno 1. června 2015 uživatelem Bushman
3RYCK Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 10:14, gathol napsal: http://www.gnomonwatches.com Dík, pár zaujímavých kúskov som našiel
Návštěvník LukeD Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 9:34, Pítrs 81 napsal: Při zpožďování ciferníkem nahoru,při ještě větším ciferníkem dolů.Při předcházení kolmo k podložce.Mírné předcházení=na trojku,korunkou dolů,větší předcházení=na šestku,největší předcházení=na devítku Dle mého to rozhodně neplatí univerzálně a je zapotřebí si to změřit pro ty které hodinky individuálně. U mých Monster kupř. dochází k mnohem větší kompenzaci předcházení, nechám-li je ležet korunkou dolů než korunkou nahoru, tj. na devítku. Věc se má prostě tak, že ukládáním v různých polohách přes noc lze docílit různých odchylek. Zjištění ideální polohy už je pak na vás...
Pítrs 81 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Něco se najde, ale žádnej zázrak ;-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78065-seiko-srp599k1/ V 1. 6. 2015 v 10:46, Bushman napsal: To schválně vyzkouším, na noc na korunku a uvidíme ráno :-)Fotku těch stříbrných někde nemáš, prosím?
Pítrs 81 Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 V 1. 6. 2015 v 16:14, LukeD napsal: Dle mého to rozhodně neplatí univerzálně a je zapotřebí si to změřit pro ty které hodinky individuálně. U mých Monster kupř. dochází k mnohem větší kompenzaci předcházení, nechám-li je ležet korunkou dolů než korunkou nahoru, tj. na devítku. Věc se má prostě tak, že ukládáním v různých polohách přes noc lze docílit různých odchylek. Zjištění ideální polohy už je pak na vás...Tak já to dával spíš jako tip, určitě ne nějaké gro, mě to zaujalo tím, že to je pěkně pohromadě. Jasný je, že se to může lišit a každy si to musí vyzkoušet sám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se