3RYCK Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Mozna by stacilo si hlidat vodotesnost. Myslíš, že to sa mu spravilo pre netesnosť?
Ivanhoe34 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Mozna by stacilo si hlidat vodotesnost. Toto nie je o vodotesnosti, tie hodinky neboli nikdy vo vode... bud olej alebo tam nieco drhne. ak by to bolo vodou, bordel by bol vsade, spinava je len ta cast okolo perovnika
ggrand Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Me to prijde jako rez. I z potu muzou hodinky zreznout. To,ze je to pruser,ale souhlasim.
villain83 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Dobre,ale tak snad je tam nejaka vodotesnost,ne?To by si driv vsiml zamlzenyho dynka,kdyby tam kondenzovala voda...
Ivanhoe34 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Tlakovkou v 2013 presli. Tondako tiez o hrdzi nehovoril...Uz su par dni mimo provoz a cakaju na opravu. No dobrych hodinarov malo...
murdoch Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak fotit moc neumím, ale přesto - takhle vypadá můj první zkušební nákup z Aliexpressu, černý nato zhruba za stovku, bylo to tu asi za deset dní - což je při nulovým poštovným a vzdálenosti z Číny úctyhodnej výkon...
3RYCK Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak fotit moc neumím, ale přesto - takhle vypadá můj první zkušební nákup z Aliexpressu, černý nato zhruba za stovku, bylo to tu asi za deset dní - což je při nulovým poštovným a vzdálenosti z Číny úctyhodnej výkon... Pekný BTW nie je toto ZULU strap s týmto typom krúžkov? Ja mám prakticky všetky NATO strapy z Číny (asi 20 ) občas bývajú aukcie na ne na ebay. 1 - 2 doláre za kus free shipping, nemôžem sa sťažovať Aj teraz bežia dajaké aukcie.http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_Auction=1&_nkw=22mm+nylon+strap&_sop=1
murdoch Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Hm, já myslel, že NATO je s tím provlíkacím páskem jakože dvojitým - jeden pruh pod hodinky a druhej kolem zápěstí... A ZULU že je jenom jednoduchej jeden pruh. Prodejci na aliexpressu většinou píšou do názvu položky NATO i ZULU, takže to pro své potřeby moc nerozlišuju:) Zítra bych měl přidat ještě koženou verzi NATO/ZULU, když se dostanu na poštu:)
murdoch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Tak a tady je ta slíbená kůže... Za čitapade nečekaná kvalita, jen mi ten řemen skoro přijde na mou ruku a mé hodinky dost masivní a asi si budu muset zvyknout i na barvu (ve skutečnosti je o trochu červenější než na fotkách), ale co nekupte to za ty peníze:)
EngineerHack Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Vyzeraju ozaj dost masivne na tvojich rukach. Ale mne sa to paci
Mr.Štěpka Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Ten řemen vypadar fakt parádně! Za tři kila určitě super kup. Něco podobnýho se mi bude na pilotky jistě hodit :-)
murdoch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Děkuji vám, už se mi taky líbí o dost víc:) Mimochodem, kožený NATO s těma masivníma kroužkama jsem tam viděl snad už něco málo přes šest dolarů (pravá kůže, PU kůže je ještě levnější, ale tu jsem nechtěl)... A na pilotkách to bude vypadat jistě úžasně, asi bych si je měl k tomu řemenu pořídit:)
EngineerHack Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Děkuji vám, už se mi taky líbí o dost víc:) Mimochodem, kožený NATO s těma masivníma kroužkama jsem tam viděl snad už něco málo přes šest dolarů (pravá kůže, PU kůže je ještě levnější, ale tu jsem nechtěl)... A na pilotkách to bude vypadat jistě úžasně, asi bych si je měl k tomu řemenu pořídit:)vies hodit dajaky link kde si to kupoval ? Pozrel by som daco podobne pre moje SRP481K
murdoch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Tady to bylo... http://www.aliexpress.com/snapshot/6724746683.html?orderId=67709946591448 snad ten link bude fungovat.
Hodo65 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) vies hodit dajaky link kde si to kupoval ? Pozrel by som daco podobne pre moje SRP481KBacha na to, abys ten řemen vůbec provlekl, SRP481 má extrémně malou vzdálenost mezi stěžejkami a pouzdrem (alespoň u mejch hodinek). Měl jsem docela problém tam protáhnout normální látkovej NATO řemen, kůže bude zřejmě ještě silnější. Upraveno 8. července 2015 uživatelem Hodo65
EngineerHack Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Bacha na to, abys ten řemen vůbec provlekl, SRP481 má extrémně malou vzdálenost mezi stěžejkami a pouzdrem (alespoň u mejch hodinek). Měl jsem docela problém tam protáhnout normální látkovej NATO řemen, kůže bude zřejmě ještě silnější. Hm tym padom mi nic neostava len kupit leather NATO na moje Moscow Classic a klasicnej latkovej na SRP481K. Diky chlapci.
murdoch Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Já to teda na SRP357J1 provlík, ale fakt je, že už tam nemám origo Seiko stěžejky, jsou tam normální tenký...
Hodo65 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 SRP357 má normální tvar nožiček, ale SRP481 tam má ještě kolem vlastního pouzdra takový osazení kolem stěžejek (viz foto). Je to opravdu tak akorát na koncovku originálního tahu nebo na tenkej NATO, nic tlustšího se tam fakt nevejde, zkoušel jsem to i s tenčíma stěžejkama. Třebas gumu jsem tam nedostal naprosto žádnou, a že jsem ji zkoušel několik.
eloga Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Denní pětky stále v pohotovosti, přesnost v garantovaném rozsahu... **
folpec Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Před nějakými osmnáctimy měsíci jsou dostal g shocky, hodinky perfektní jen ten návod byl dost nedostačující takže jsem začal googlovat a skončil jsem na chronomagu což nevyhnutelně vedlo k prvním automatum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se