ivo8177 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 ja dnes raven ray s vcelym natom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Když si tak prohlížím tohle vlákno, no nejsou ty Orienty hezké hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2017 Jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 dnes kalendar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 modré nebe nad hlavou, modré hodinky na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Tak Orient co mám. Byl jsem lenošný vzít fotoaparát, tak jako vždy mobil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Omlouvám se, ale až teď se dívám na fotku, že jdou skoro stejně no rozdílem pár sekund. Jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Svatoslave, pěkný koutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 Svatoslave, pěkný koutek Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 pekná rodinka ať sa to ešte rozrastá ešte pekné mako alebo ray ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 AKUC:vidíš mi do hlavy,že? Jedny z nich měli být třetí, ale vzal jsem jiné. Slibuji, pokud pujdu ještě do Orientu bude to mako nebo ray! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 IMG_1639.JPGIvo: hezký titan nebo jen povrchovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Ivo: hezký titan nebo jen povrchovka? dik, je to original ocelovy remienok s PVD coatingom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Pěkné Raye. Jak drží to PVD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Pěkné Raye. Jak drží to PVD? Dik. Nenosim ich casto, ale za ten rok co ich mam sa to nikde nelupe a dokonca ani ziadne skrabance. Nikde nevidno kov pod tym. Ale ja si zas na hodinky davam velky pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number.beast Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 (upraveno) Jasně, to ja taky Jsou pěkné možná se k Rayum někdy vrátím touto cestou. Upraveno 23. května 2017 uživatelem number.beast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 A už je to tu, brouk hlodá, jak jsem psal výš uvažuji hodně o tom koupit si Raye. Takže otázka na Vás zkušené ano či ne. Orienty jak vidíte již mám ale ne sportovní. Za vše může AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 (upraveno) A už je to tu, brouk hlodá, jak jsem psal výš uvažuji hodně o tom koupit si Raye. Takže otázka na Vás zkušené ano či ne. Orienty jak vidíte již mám ale ne sportovní. Za vše může AKUC no držím palce k dobrému výberu, ide leto pekné potápky treba dokúpiť napríklad : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. května 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Takže otázka na Vás zkušené ano či ne. Urcite ano. Su to perfektne, odolne, nestarnuce a kvalitne hodinky. Mne viac vyhovuje verzia II. Ma rucny natah a hacking. Ale aj verzia I je super. Kupanie v mori prezili, ale zhrdzaveli mi stezejky, tah nesiel dole, musel som ho vytrhnut a bolo vidno ako lahko sa ohnu, su tensie ako bezne. Takze ich treba po kupani dobre oplachnut a vysusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se