Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

siwi: pecka, nemam slov

Odesláno

Tohle vlákno jsem našel také, a právě ten rozměr se mi líbí. Indexy mi nevadí, k tomuto stylu hodinek sedí. Nemyslím si, že jsou to hodinky pro starého orientálce.

Spíš mě zajímaly autentické fotky.

Odesláno

Děkuji. A jo v reálu se mi líbí. Hezky udělané a sedí mi akorát, ale fotku ještě někdy zkusím udělat lepší za denního světla. Fajn. Zatím jdou pár hodin přesně :D tak uvidím. Akorát ten NATO pásek i když se mi k tomu líbí tak mi úplně nesedí. Trochu tlačí a pak Mako mají na můj vkus docela vypouklé dýnko a ten Strap jak je podvlečen pod, ve dvou vrstvách tak mi to přijde, že mám ty hodinky dost vysoko nad rukou a každopádně nesedí tak dobře jako když nijak podvlečeny nejsou. Uvidím, už si zvykám a kdyby ne, tak dám časem pásek jiný. Asi kůži. ;)

Odesláno (upraveno)

Já mám Raye mají stejný kalibr i pouzdro, to asi víš :) Delají mi po zaběhnutí standrartně + 5 sekund / den, což si myslím, že je paradní. Dýnko mají vysoké no... Než jsem nakonec dokoupil origo tah, tak jsem je měl na gumě a byli pro mě super pohodlné. Možná bych se nebránil ani shark meshi ten jím taky sluší a je lehoučký, no zaleží co se ti líbí. U těch Mako / Ray si  s těmi řemeny nebo tahy fakt můžeš vyhrát a pokaždé jsou to trochu jiné hodinky :)

Upraveno uživatelem number.beast
Odesláno

Mako/Ray jsou asi nej na tahu. Kupodivu ten tah a spona pusobi pomerne kvalitnim dojmem a dobre se to vsechno obsluhuje. Treba takove LHC (Longines HydroConquest) by mohly zavidet.

Odesláno

... Treba takove LHC (Longines HydroConquest) by mohly zavidet.

LHC jsem měl, Maka mám pořád a tohle můžu jenom potvrdit. U Longinů jsem si při rozepínání spony mohl ulámat nehty. Maka mají sponu s tlačítky. Ale ono to platí i pro manipulaci s korunkou. 

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

LHC jsem měl, Maka mám pořád a tohle můžu jenom potvrdit. U Longinů jsem si při rozepínání spony mohl ulámat nehty. Maka mají sponu s tlačítky. Ale ono to platí i pro manipulaci s korunkou.

Já to mám úplně opačne. Lhc mám pořád a s tahem jsem spokojený, Raye i Maka celkově včetně tahu i spony mi přišly zpracováním dost odflaknute a lacině působící. Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno (upraveno)

Maka jsem pořídil na tahu i když jsem měl v plánu je využívat s tím "Zulu Strap". Ten jsem vybral předem na oko podle obrázků z netu a i mi jde k běhu mého dne a myslím i ke mě víc kůže nebo něco takového jako je právě to NATO. Tah jsem měl na jedněch hodinkách kdysi na základce :D a teď (stydím se zde :D) jsem nenosil žádné hodinky asi patnáct let. Tak vlastně teprve hledám.. Taky už mi prišly Maka na tahu subjektivně docela těžký, ale to se určitě dá zvyknout.

Hlavně, že mi sedí hodinky, pásek už se pořeší.

Ten Zulu mi teda fakt nesedí. Napadlo mě z něj ještě zkusit odebrat zbytečnou část (spodní část popruhu s jedním okem) což můžu ozkoušet. A zkusím určitě i ten tah, ze kterého jsem ještě ani nesundal folie a musím mrknout jak se zkracuje. Vypadá slušně provedený (stejně jako i Maka) i když nemám srovnání.

A jinak dobrý. Předcházejí se mi taky zatím o pět sekund za první den, lumi čitelná celou noc tak ještě poladím ten pásek a spokojenost.

Upraveno uživatelem biknik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...