honzyk Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Jak se teď udělalo vedro tak jsem si oblíbil lehký plastový Suunta, dokonce až tak že se mi Maka zastavily, tak jsem je při neděli přezul a vyvenčil na Legendy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Taky je sem dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Západ slnka s Nami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda0071 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Môj prvý príspevok tady na fóre a prekrásne bambina zakúpené od člena. Upraveno 20. června 2018 uživatelem Fanda0071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda0071 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) A pardon, zabudol som vás všetkých pozdraviť tak dodatočne to napravujem a plus ešte jedna fotka. Upraveno 20. června 2018 uživatelem Fanda0071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Povedený start a dobrá volba. Ať tě těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Aktualne mam tyto jako pripominku a odmenu zaroven na zdarne a uspesne zavrsena studia. Velmi kvalitni zpracovani, trochu tezsi na ruce i pres kozeny pasek a oproti barevne obrazkove predloze na strankach obchodu i vyhledavace maji cifernik tmave zeleny nikoli svetle. Ale i tak jsou nepochybne povedenym kouskem. Lehce se predchazeji ale v souladu se specifikacemi vyrobce. Lepsi nez kdyby se zpozdovaly. Lepe prijit vzdy drive nezli pozdeji!;-). Reminek je rovnez kvalitni, celokozeneho provedeni. Velmi tichy chod. Krasne plynuly chod vterinove rucicky. V noci slusna luminiscence i kdyz ne prilis dlouheho trvani. Multifunkcni kalendar citelny i pres me casto velmi unavene oci. Ovladace prijemne jemne na pohyb. Za me aktualne velika spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 No super! Az budu mit na stari cas, tak si musim nastudovat jak ten vecnej kalendar funguje. Blby je, ze pak nemusim mit ale dost casu ho vyzkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 ...jenze jak jiste mozna vis, tak ten stolety kalendar bohuzel neni stolety ale cca 20-lety. Takze kdyz si je koupis do penze, tak je s jistotou urcite dostatecne uzijes.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak taky zkusim Bambina k formalnimu obleceni, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak to tu ožilo. Přidám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Dobre sladene, pekny remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacak Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak to tu ožilo. Přidám se.to máš nové že ? pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Moc děkuji pánové AKUC, dnešní. Máš lepší přehled jaké mám hodinky než já děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Vyborne! Cierno oranzova kombinacia je naj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Moc dobre vyzerajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Aj to má pekné, aj to slušne odfotil, palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Děkuji pánové, jsou to takové letňásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Tak vzhledem k tomu, že jsem si na svoje Orienty nějak zvyknul a už dlouhodobě okupujou moje zápěstí 24/7, asi by se slušelo jim tady dát taky malinko prostor, aby jim to nebylo líto. Jsou to pro mě nesmírně praktický hodinky, jen už chudáci zažily dva lihový držkopády až jim stěžejky hrůzou vyskočily. Ale pořád drží, ikdyž dostávají celkem do těla. PS: nejsem schopen vyrobit rozumě kvalitní fotku, tak dám pro jistotu tři, pardón. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se