Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zjistil sem další výhodu bílýho ciferníku: můžu je vzít bez obav na sluníčko, aniž bych se musel bát, že  se mi vyšisuje barva z ciferníku nebo lunety :)

Ale koukám, jak sou zapatlaný, už asi měsíc si furt marně říkám, že by si už ale vopravdu mytí zasloužily :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak já to tvrdím od samého začátku: Kamasu jsou dokonalé potápky, nejhezčí vůbec. Proto sem si taky jedny nasyslil domů do šuplíčku :) 

Odesláno

Tak já to tvrdím od samého začátku: Kamasu jsou dokonalé potápky, nejhezčí vůbec. Proto sem si taky jedny nasyslil domů do šuplíčku :) 

já už prdim na hledání něčeho dalšího...

attachicon.gifDSC_2117res.jpg

Absolutny suhlas, nehovoriac o farebnych mutaciach. Maju to paradne ?orientalci?.

Odesláno

sem to teď měřil šuplerou -

skx průměr 42, l2l 45,5

komatsu průměr 41,5, l2l 46 a něco málo.

rozměrově jsou téměř nastejno (=moje ideální velikost)

Odesláno

Diky moc. Ja potrebuju o chlup vetsi, to jsou tusim Kano, ale ty zas nemaji safir. Da se to resit predelavkou,,, Az se to rozvolni, tak zkusim zkusim sehnat Tritony, nebo M Force.

Odesláno

Kano mam, tie maju 44 aj nieco. Tritony su tak niekde na pol ceste medzi Kamasu a Kano, co sa teda rozmeru tyka, 43 aj nejake drobne. Na ruke su viditelne mensie ako Kano, ale inak skvele. Vyssi level oproti Kano je vidiet a to nie len vdaka zafiru. Spracovanie puzdra je paradne.

Odesláno

Zpátky ke kyklopovi

nahřátí trafopájkou bych zkusil (být váma ;o)

a vracím téma zpět na KAMASUtru

Odesláno

nonstop fitko pro levačku každý den :D

Ale parádní sou, o tom žádná!

A zpět ke kyklopu: dobrý nápad s tou pájkou, ale nemůže ta pájka, vzhledem k bodovému rychlému zahřátí a okolní teploty povrchu, vést k rupnutí sklíčka?

Pokračování Kamasu: Jinak hlasuji pro Kamasu každým coulem, na tahu určitě malý vypadat nebudou.

Odesláno

A kruci, tak ty M Force by už asi byly moc na zápěstí cca 18 cm. Dík Laco :-).

Mno , tak ještě ty Tritony, anebo Kamasu a nechat udělat safír s antirefexem, Mám o čem přemýšlet.

Odesláno (upraveno)

Já, pokud bych něco na Kamasu měnil, bych safír nechal jakej je, ( to blejskání safíru bez antireflexu má náhodou něco do sebe ) a pořídil jim místo toho pořádnej náramek i se sponou. Pak by už opravdu nebylo konkurence. Sponu mám a je to špica, popisovat nemá význam, to pohodlí, kdy si člověk ve zlomku vteřiny nareguluje dýlku kovového tahu k momentální 100% spokojenosti (a ta je v průběhu celého dne mnohdy i hodně odlišná) je k nezaplacení.

Upraveno uživatelem ten blbej
Odesláno

Ty M-Force - na to, jak je na ciferníku docela živo, jsou docela čitelné. Ten měřák nátahu ještě nemám, hodinky s touto fičurou, to bude můj další cíl.

A k té trafopájce - tou obyčejnou bych to zkusil opatrně a pomalu, vteřinu Kyklopovi topit a chvilku počkat -

a tak pořád dokola, ať nevznikne velký teplotní gradient. Mimochodem o víkendu jsem pekl nějakého živočicha

ve skleněném pekáčku a horké skleněné víko jsem odložil na sporák - a on má kolem varné desky kovový rámeček. A tam, kde se víko dotklo toho rámečku

došlo k porušení integrity víka a prasklina se rozjela přes celé víko.  - Ale kyklop není na kraji, já bych se toho nebál (ledaže by šlo o moje hodinky...;o)

Odesláno

Přesně tohle sem měl na mysli, páč se mi tohleto přesně stalo taky :D :D :D

Jinak fíčura potvrzuji je perfektní záležitost a prudce nakažlivá a prudce praktická. Vůbec nechápu, jak může někdo nadávat, že to má na ciferníku. Jak já dřív dycky večer před spaním kverdlal hodinkama bez týdletý fíčury, tápal na slepo, jestli už sou dotažený, aby se mi náhodou nezastavily. A teď? Těžká pohoda. Kouknu a vidím. Kverdlal sem akorát onehdá z posledních sil, když sem byl marod, 2 dny nevylez z postele a rafika byla někde těsně už docela dost pod 5ti hodinama :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...