junior300 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 (upraveno) vcera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dnes.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. června 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Dnes mi prisli tieto ray. Paradne kombo ku kamasu, kt. prisli na vianoce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Mám na cestě jedny Orienty od kolegy tady, a teď mě úplně polil pot když jsem si vzpomněl, že mám taky v poště dva magnetické pásy. Ty Orienty tady už měly být, tak jen doufám, že mi to pošťák nehodí do schránky naráz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Vždy ve středu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Také jsem po nich koukal,vypadají naživo zase o moc lépe. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanty Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 (upraveno) Za ty prachy myslím celkem slušné nářadí Zatím spokojenost, mám je krátce, dělají zhruba +5sec za den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2020 uživatelem Kanty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Dneska jsem vzal vyvětrat své první automaty. Myslím že jsem tenkrát vybral moc dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Co Rios Brazil hnědka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Za mna fajn, moze byt. Osobne mam radsej tento typ hodiniek na kozi. Z fotky to vyzera ako vhodny kontrast k cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 8 minutami, junior300 napsal: Osobne mam radsej tento typ hodiniek na kozi. Z fotky to vyzera ako vhodny kontrast k cifru. Také to tak nějak mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 před 38 minutami, vraby napsal: Co Rios Brazil hnědka? Určitě. Těmhle hodinkám bude slušet spousta kožených řemenů. Já ty svoje ale určitě nechám na kovu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Vraby Rios Brazil pecka , Siwi tradičně čupr zeleň , u mě dnes summertime s kamasu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Tak jenom hlásím, že hodinky v pořádku přišly. S těmi magnety se nakonec v poště minuly o den, takže v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 (upraveno) na kůži to je ono Jene vítej v Orientu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. června 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 Tak jenom hlásím, že hodinky v pořádku přišly. S těmi magnety se nakonec v poště minuly o den, takže v pořádku.Jsem rad, ze konecne dosly. Celkem jim to trvalo na to, ze to je kousek. Tak at slouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2020 @vraby, na tej kozi su velmi dobre. je tam pekny kontrast a cifernik vynika. dobra praca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Neděle a zase Orient Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Modrá a hnědá je prostě dobrá kombinace. A vím, kůže na potápkách není úplně oblíbená, ale kde já se dostanu k vodě, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Kurna, to vypada lip nez bych cekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 I mě překvapilo, jak pěkně to spolu funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se