Lacifer Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Tyto Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 V 19. 5. 2023 v 22:37, martincihak napsal: Orient defender v1 týden jsem majitelem těchto hodinek a musím uznat, že jsou fakt perfektně čitelný. Dnes jim přišel tento řemínek, tak to testuji. Docela mě překvapilo, že tuto barevnou kombinaci tu snad nikdo nemá. Moc pěkný, ono sehnat tento model asi nebude jednoduché. Ja dnes opět takto, nedávno jsem dopřál tahu ultrazvukovou očistu, tak si pěkně chrochtají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Ten cifr mě baví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 21 minutami, Mason-Mac napsal: Ten cifr mě baví. Měl jsem jedničkové a neskutečná modrá. Jen ten strap bych barevně doladil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 7 hodinami, Tclaw napsal: Měl jsem jedničkové a neskutečná modrá. Jen ten strap bych barevně doladil. Díky za reakci. Zkouším různá barevná komba a přišla na řadu méně obvyklá šedivka Jinak tyhle elastický strapy MN z CNS jsou fakt supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Tak jsem té modré neodolal a pořídil (již podruhé) Raye, i když předtím byly 1. generace v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Dnes venčím OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Orient Triton Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 tak jsem si v rámci levných orientích potápek k mako, ray a mforce pořídil ještě kanno. naživo lepší než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub87 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Já dnes vytáhl své Mako 1 gen. na sport a pak na pivo Mám je skoro 12 let a pořad jsou to pro mě super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Dneska dorazil z dálného východu pružný řemínek úplně to zase změnilo hodinky na sportovnější styl. Orient defender! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 V 25. 5. 2023 v 11:03, Pavel87 napsal: Moc pěkný, ono sehnat tento model asi nebude jednoduché. Ja dnes opět takto, nedávno jsem dopřál tahu ultrazvukovou očistu, tak si pěkně chrochtají. Ono to vlastně pro mě bylo jednoduché jsem tu na fóru jen krátce a sháněl jsme oblekovky, tyto mi ale na zdejším bazaru padli do oka a jsou naprosto univerzální a dokonce i do toho mého obleku se hodí. Od značky Orient jsem nečekal absolutně nic a přiznám se, že jsem z hodinek stále odvařenej zpracování, přesnost času, komplikací přesně tak akorát, i ta korunka na 4. hodině je vlastně fajn. Trošku by to chtělo delší svit luminiscence a jsou dokonalé. Kladu si otázku, když jsem takto nadšen z levných hodinek, tak jaké to asi je u dražších modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 před 3 minutami, martincihak napsal: Ono to vlastně pro mě bylo jednoduché jsem tu na fóru jen krátce a sháněl jsme oblekovky, tyto mi ale na zdejším bazaru padli do oka a jsou naprosto univerzální a dokonce i do toho mého obleku se hodí. Od značky Orient jsem nečekal absolutně nic a přiznám se, že jsem z hodinek stále odvařenej zpracování, přesnost času, komplikací přesně tak akorát, i ta korunka na 4. hodině je vlastně fajn. Trošku by to chtělo delší svit luminiscence a jsou dokonalé. Kladu si otázku, když jsem takto nadšen z levných hodinek, tak jaké to asi je u dražších modelů. To je dobře. Podle mě štěstí z hodinek není přímo úměrné jejich ceně Ale tak žádný dražší kousek jsem nikdy neměl a možná bych mluvil jinak. Při pohledu na Patek Philippe Nautilus, co teď dotáhl šéf jsem ale zůstal docela chladný no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se