Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

V 19. 5. 2023 v 22:37, martincihak napsal:

Orient defender v1

týden jsem majitelem těchto hodinek a musím uznat, že jsou fakt perfektně čitelný.  Dnes jim přišel tento řemínek, tak to testuji.

Docela mě překvapilo, že tuto barevnou kombinaci tu snad nikdo nemá.  

IMG_6139.jpg

Moc pěkný, ono sehnat tento model asi nebude jednoduché. Ja dnes opět takto, nedávno jsem dopřál tahu ultrazvukovou očistu, tak si pěkně chrochtají. 

IMG_0084.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 5. 2023 v 11:03, Pavel87 napsal:

Moc pěkný, ono sehnat tento model asi nebude jednoduché. Ja dnes opět takto, nedávno jsem dopřál tahu ultrazvukovou očistu, tak si pěkně chrochtají. 

IMG_0084.jpeg

Ono to vlastně pro mě bylo jednoduché 😀 jsem tu na fóru jen krátce a sháněl jsme oblekovky, tyto mi ale na zdejším bazaru padli do oka a jsou naprosto univerzální a dokonce i do toho mého obleku se hodí. Od značky Orient jsem nečekal absolutně nic a přiznám se, že jsem z hodinek stále odvařenej 😀 zpracování, přesnost času, komplikací přesně tak akorát, i ta korunka na 4. hodině je vlastně fajn. Trošku by to chtělo delší svit luminiscence a jsou dokonalé. Kladu si otázku, když jsem takto nadšen z levných hodinek, tak jaké to asi je u dražších modelů. 

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, martincihak napsal:

Ono to vlastně pro mě bylo jednoduché 😀 jsem tu na fóru jen krátce a sháněl jsme oblekovky, tyto mi ale na zdejším bazaru padli do oka a jsou naprosto univerzální a dokonce i do toho mého obleku se hodí. Od značky Orient jsem nečekal absolutně nic a přiznám se, že jsem z hodinek stále odvařenej 😀 zpracování, přesnost času, komplikací přesně tak akorát, i ta korunka na 4. hodině je vlastně fajn. Trošku by to chtělo delší svit luminiscence a jsou dokonalé. Kladu si otázku, když jsem takto nadšen z levných hodinek, tak jaké to asi je u dražších modelů. 

To je dobře. Podle mě štěstí z hodinek není přímo úměrné jejich ceně ;) Ale tak žádný dražší kousek jsem nikdy neměl a možná bych mluvil jinak. Při pohledu na Patek Philippe Nautilus, co teď dotáhl šéf jsem ale zůstal docela chladný no. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...