hejdik Odesláno 11. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 originalitu neoveruj, tuti je to OK, udelal si dobrej kauf.. Tak to díky,tak to ani nevím,jestli je mám vůbec nosit
bandicoot Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 ...hlavně je nech přetěsnit, ať ti třeba jen díky pocení nezoxiduje vnitřek. To by byla škoda.pokud byly ve výloze, mohla na ně pražit lampa, slunce a těsnění bude na prach.
kuncák7 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Hm, tak to gratuluju. Asi vyjedu do Prostějova na jukandu
atomicsteve Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 Nedáš nám sem obrázek těch dalších? ;-)
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Jsou parádní. A tah je taky povedenej. Fakt pěknej úlovek.Přidej foto krabičky, prosím, rád bych se mrknul, v čem se kdysi dodávaly.
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Jsou parádní. A tah je taky povedenej. Fakt pěknej úlovek. Přidej foto krabičky, prosím, rád bych se mrknul, v čem se kdysi dodávaly. Díky. Všechno určitě nafotím,ale nevím jestli ta krabička není úplně z nejstarších. Myslím si,že je pro prodej dali do něčeho novějšího. Je to taková bílá koženková krabička.
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Ještě než jsem je začal nosit,tak mám dilema.Co jsem tak vyzvěděl,tak jsou tyhle hodinky ne úplně běžnej masovej kousek,tak teď nevím,jestli je mám prostě nechat v krabičce pro "příští generace"a nebo si pořídit něco obyčejnějšího na běžné nošení Nejde ani tak o jejich cenu,ale snad spíš to že jsou tak ojedinělé....Kurňa ale když mě se na ruce tak líbí Jak by jste se zachovali vy???
little_w Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 nosit! cenu (rozhodne alespon subjektivni, emocni) to ziska jenom nosenim. navic... hodinky se prece delaji pro to, aby se nosily, ne?
bandicoot Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Co jsem tak vyzvěděl,tak jsou tyhle hodinky ne úplně běžnej masovej kousek Vždyť jsem ti to psal v tom odkazu. Vidím to jako sibiř. Zase to není takovej hit, aby z toho potomci měli nějaký zisk. Prodej to teď dokud jsou NOS. A kup si na nošení něco dražšího mechanickýho.
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 ja bych je se ziskem prodal.. No jo,jenže ,kdybych je chtěl prodat,tak bych je střelil tady ,třeba někomu do sbírky a to by mi zase bylo proti mysli na tom nějak vydělávat,navíc ani nevím,kolik bych si za ně mohl říct Co se týká ceny,tak je mi jasné,že to nejsou hodinky s kdovíjakou hodnotou,ale už jen prot,že jak všichni píšou,že je to dobrej kup,tak ty hodinky pro mě dostaly spíše hodnotu morální,která se těžko kvantifikuje a navíc bych je docela rád nosil. Prostě totální rozpoložení,asi tomu budu muset dát chvilku času,aby se to ve mě uleželo
bandicoot Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 bych je střelil tady ,třeba někomu do sbírky a to by mi zase bylo proti mysli na tom nějak vydělávat Tady by celkem vzácný postarší NOS Doxy asi nikdo nedocenil. Střelil bych je přes chrono24 nebo e-bay, ať na to vidí víc lidí.
long Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Ty ručky a ten jejich tvar. VELIKÁ PARÁDA.Hodně zajímavě vypadá i ten tah.
NIGHTinGALE Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Tak já bych to na těch 700 dolarů neviděl, takhle vysoko nechodí vintage quartz ani u lepších značek.Nechal bych je přetěsnit a používal bych je jako hodinky na léto, k vodě, na sport.A na běžný nošení bych si koupil nějaký hezký elegantně-sportovní automaty.
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Tak já bych to na těch 700 dolarů neviděl, takhle vysoko nechodí vintage quartz ani u lepších značek. Nechal bych je přetěsnit a používal bych je jako hodinky na léto, k vodě, na sport. A na běžný nošení bych si koupil nějaký hezký elegantně-sportovní automaty. Vidím to nějak podobně
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Já bych je nosil ( koupil sis je na nošení a ne na to, abys na nich rejžoval, ne ? ). A nebo si ode mě kup ty Prim sporty a nos ty :-))))) a tyhle prodej.
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Tak jsem se asi rozhodl,nechám je přetěsnit a budu je nosit Zase nějakej echt kousek to není,tak proč to tak řešit ...
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 No pěkně jsem se do toho s těma hodinkama zapeklil Ještě by tady mohla být jedna možnost a to ta že bych je třeba za něco vyměnil.Asi to bych to hodil do sekce vyměním a třeba by mě nějaká zajímavá nabídka nahlodat...
hejdik Odesláno 12. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 No pěkně jsem se do toho s těma hodinkama zapeklil Ještě by tady mohla být jedna možnost a to ta že bych je třeba za něco vyměnil. Asi to bych to hodil do sekce vyměním a třeba by mě nějaká zajímavá nabídka nahlodat... Takže prdlajs ,hodinky zůstanou u mě Bude to tak lepší. Trochu jsem si v poslední době připadal jak schyzofrenik. To bych nevěřil co s člověkem dovede udělat nákup jedněch hodinek
kuncák7 Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 No vidíš, dostals rozum, nech si je. A poprosil bych tě jen o jedno, udělej si na ně nějakej pěknej koženej pásek, protože až je od tebe budu kupovat, tak ho budu vyžadovat . Musím ti ještě 1x říct, že jsi udělal dobrej kauf - fakt pěkný hodinky ( nech je přetěsnit a vydržej ti dlouho ). Na rovinu ti je závidím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se