sharz Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Milus Heritage Snow Star Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. info / foto: ablogtoread.com
instant Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 myslim ze napisem Romanovi (Snow) a nieco z nich vytlcieme..
instant Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 tie zlate nemaju chybu. Navyse SNOW star ... INSTANT date.. mali by nam dat drzhubne - pekne kazdemu po jednom desiatovom balíčku, odpustim im aj ten nato strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pevo Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 SNOW star ... INSTANT date.. Sakra! Neměl jsem informace! Přejmenuju se na Heritage a jdu do toho s váma!
Návštěvník Snow Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 to instant - já jsem na ocel avšak vadila by mi WR, 30m je proklatě málo to pevo - na pořádný nick si měl myslet dřív
instant Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 to instant - já jsem na ocel avšak vadila by mi WR, 30m je proklatě málo ..ani na chvilu som nepredpokladal ze by kvoli tebe neutesnili tu paradu aspon na 10atm.. ked uz tak uz, nech sa zapotia chlapci sikmooki
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 no, este se to mohlo jmenovat MILIS misto Milus a bylo by vymalovano
kubson Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 mě se nejvíc líbí příběh - life barter kit nemá chybu
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 hledal jsem pozadi toho loga ci nazvu, a nic jsem nenasel. nevi nekdo, proc je Milus zrovna Milus a co se skryva za tim "detskym" vyobrazenim, tedy za logem rozcepyreneho chlapika "Miluse" (Mila, ja vim... nejak mi to nesedelo)?
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 hledal jsem pozadi toho loga ci nazvu, a nic jsem nenasel. nevi nekdo, proc je Milus zrovna Milus a co se skryva za tim "detskym" vyobrazenim, tedy za logem rozcepyreneho chlapika "Miluse" (Mila, ja vim... nejak mi to nesedelo)? Jinak pro mě jsou to velmi jasné,stručné,zkrátka top hodinky a určitě musí být v nerezu.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Každopádně je to firma vlastněná Číňany, ono se vlastně skoro není čemu divit.
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Každopádně je to firma vlastněná Číňany, ono se vlastně skoro není čemu divit. Vlastně co dnes ti číňani nedělají,vyjadřoval jsem se jen k dyzajnu,mechanika samo může být shit.
StanoBare Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 tak či práve shit...Milus bude vysoko nie? Inak mám rád ich web, ako sa pekne nastavia všetky tie ručičky...vyskúšate si repetíciu...logo a meno - ono fakt sa človek nedopátra, tak som im napísal priamo, tiež ma to zaujíma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se