Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

První fotka je jinej kus než třetí, chybí JAPAN dole uprostřed sklíčka. Tento typ se vyráběl ještě donedávna, dokonce měl pořád modul 675, akorát už to byla Čína a ne Japan.

Odesláno

Dík za info, normálně jsem se musel podívat na ty svoje co mám. A s úlevou jsem zjistil, že tam dole mám ten japan. Zezadu mám made in thailand.

Odesláno (upraveno)

Nevim, jestli od toho roku 1986 se vyráběly nepřetržitě, ale určitě donedávna, protože se dají ještě najít zbytky informací i na našem trhu: https://hodinky.heureka.cz/casio-db-520a-1a/ . A na ebay všichni, co je mají tak lacino, tak z fotek, co je vidět, tak jsou origoš. Pořád modul 675 a pásek B-859N. Akorát China. Mám patery a ty jsou Japan. Ale určitě i v těch China je investiční potenciál. A navíc, když by člověk sháněl jen nové pouzdro nebo pásek, tak za něj dá skoro tolik, co tam za celé hodinky.

Upraveno uživatelem casiotron
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem zachytil napodobeni oblibenych AnaDigiTemp ... (aspon dle mne to ma k nim nejbliz). 
Nevim pisou rok vyroby 2010- az nyni... -nevybavuji si, ze bych je uz videl. $40
Multifunkcni sek.rucka u Citizen.... -zde dalsi druhe hodiny.

ezn.png.a5585d6d40138536b35a5c86689ad7ba.png

• po měsíci...
Odesláno

V dnešní Válce skladů měli HP-01 ve zlaté verzi a znalec jim to odhadl na 1300 USD. Jedny z mála digitálek z americké produkce, co bych bral.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...