Přejít na obsah

co je kde ke koupi

t2

Doporučené příspěvky

Hodinky Casio Protrek PRW-2500T-7E  za 2 990,-  :D

no nevím, ale chtěl bych vidět borce, co by od něho něco koupil, dost(hódně) to smrdí! :smile_anim:

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/69291080/Hodinky-Casio-Protrek-PRW-2500T-7E.php

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil jsem ho, napsal mi u jinych hodinek, ze foto je autenticke :) Dal jsem ho neprovokoval :)

tak že bych mu zkusil taky napsat,jak pošle údaje a účet tak mu napíšu že to předávám PČR. ..schválně jak dlouho ten inzerát vydrží. ..,DD
Odkaz ke komentáři

Vsadil bych se, že číslo účtu bude na nějakou bezejmennou "e-peněženku", kterou lze koupit v každé trafice (je to vlastně jakoby platební karta s vlastním č. účtu, kterou lze "dobít" přes terminál sazky, takže vstup ani výstup nedohledatelný, natož mnohdy nepřizpůsobivý majitel)....

Odkaz ke komentáři

tak podle hodnocení se jeden důvěřivec našel, nechápu

"Pozor Pozor, na 100% podvodnik , Stejne jako inzerat ktery tady byl pred vanocema od MGR. Renaty Hrube , prodavala podobne boty inzerat totozny akorat ze dovazela z nemecka. Je to podvod, penize jsem poslal predem a zatim mi nic neprislo. E-mail uz nefunuje telefon je vypnutej. Urcite naletelo hodne lidi tak pozor na ne. TOTO BUDE STEJNY PRODEJCE AKORAT POD JINYM JMENEM

Hodnocení od: Martin - z IP: 213.192.25.***"

Odkaz ke komentáři

Koukám, jak si podvodníci před jména v rámci zvýšení důvěryhodnosti začali psát tituly, Ing., Mgr.... :-) A ty různé anonymní "Blesk" peněženky, to je taky vynález. Jediné, co může potenciálního kupce varovat, je to, že prodávající kromě čísla účtu požaduje vždy i vyplnění variabilního symbolu, což je u soukromých prodejců normálně neobvyklé a nadbytečné. Právě ten variabilní symbol je tím identifikátorem platby, spojující platbu s konkrétní osobou, resp. s konkrétní platební kartou, která však bohužel může být zcela anonymní a podvodník ji po jednom použití klidně vyhodí a zřídí si jinou. Vtip je v tom, že si ji koupí třeba v trafice, stejně jako třeba předplacenou telefonní kartu, a k jejímu použití nemusí nikde uvádět žádné osobní údaje, stačí jen aktivace pomocí SMS, což může být zase pouze anonymní dobíjecí simkarta. Číslo účtu prodejce vůbec nic neznamená, je to jeden celkový "sběrný" účet, na kterém celý systém běží, takže potom desítky podvedených kupujících v internetových diskusích horují nad podáním hromadného trestného oznámení, protože číslo účtu se přece shoduje, ale bohužel... musí se shodovat variabilní symbol, nikoliv číslo účtu.

Takže pokud je inzerát "podezřelý", resp. podezřele výhodný a prodejce, který se tváří jako soukromá osoba, která třeba jako prodává nevhodný dárek nebo něco podobného, ale při platbě požaduje vyplnění přesného variabilního symbolu, radím nejvyšší opatrnost, s největší pravděpodobností se jedná právě o podvodníka používajícího ty různé "peněženky".

Odkaz ke komentáři

O tomto podvodnikovi se bavi i zde na tomto foru

A vratim se k tematu na ebay mate kalkul -prodejce je v poho uz sem od nej bral a vse souhlasilo + perf.baleni + fajn sledovani - z Japonska doruceno za 8dni (5dni cs.posta)

http://www.ebay.com/itm/Vintage-Casio-Data-Bank-DBC-32-Wristwatch-Excellent-From-japan-237-/172456480950?hash=item28273510b6:g:SFoAAOSwKfVXHwJR 

s-l225.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

nevím zda pokládám dotaz do správné kategorie, jestli sem do digitální sekce, nebo do "Poraďte s koupí / výběrem" - letmým pročtením několika diskusí na forum.chronomag.cz jsem pochopil, že lenoši co opakují dotaz místo studia už napsaného, za trest odpověď nedostanou :)

Já bych si potřeboval koupit hodinky, které splňují tři parametry. Normálně mě vybírání zboží relativně i baví, ale těch hodinek je tolik, že nejsem s to nějak rozumně předfiltrovat a strašně rychle odpadnu.

1. chodím běhat a chtěl bych, aby hodinky v sobě měly GPS modul, který po přiběhnutí nějak spáruji s iphonem/PC a aby k nim existovala nějaká iphone/PC aplikace, která to umí nějak zpracovat. Pochopil jsem, že dneska se těžiště očekávání přenáší z obslužných aplikací na běžecké servery, tj. aplikace to v podstatě vezme a nahází to někam na např. strava.com, a víc se od ní neočekává, takže v zásadě může být klidně jednoduchá.

(sám bod jedna nic zvláštního není, ale teď to přijde)

2. chtěl bych, aby hodinky byly každopádně ručičkové, tj. aby na nich tato funkce nebyla vůbec jinak patrná. Digitální displej se mi nelíbí. Mohl bych to řešit tím, že si nechám svoje hodinky a k tomu budu mít nějaký druhý chytrý náramek, ale preferoval bych mít obé v jednom, pokud možno.

Podíval jsem se na Casio G-shock, některé modely bych relativně zvládl, ale i tak je to na mě hrozně moderní. Já mám rád ucouraný nudný design a jsem zvyklý na superlaciné hodinky. Tyhle hodinky mám teď

6isc3n.jpg

a v podstatě bych rád aby zůstaly v tomto stylu, trochu hezčí by být klidně mohly :)

(teď přijde pointa)

3. Chtěl bych aby cena nepřesáhla 100?. Ne, nezbláznil jsem se :)

Ty hodinky na předchozí fotografii mám 12 let. Stály přesně tisíc korun českých. Je na nich napsané FOIBOS, když jsem to zkoušel googlovat, tak mi přišlo, že to ani není značka ničeho :)

Jenže problém je ten, že mi to stačí. Já vím, že přijít sem s tímto požadavkem, je jako dojet na sraz vlastníků BMW s felicií a říct "no co, taky mi to jezdi rovně, couvá a volant zatáčí".

Jenže já mám dvanáct let hodinky za tisíc korun které dělají co po nich chci (nic, ukazují čas) a jednou za rok jdu nechat vyměnit baterku za padesát. Takže jsem vůči argumentu kvality zatrvdlý. 

Máte prosím představu, jak splnit tyto tři požadavky, pokud vůbec?

Díky, JV

Odkaz ke komentáři

... Já vím, že přijít sem s tímto požadavkem, je jako dojet na sraz vlastníků BMW s felicií a říct "no co, taky mi to jezdi rovně, couvá a volant zatáčí".

Jenže já mám dvanáct let hodinky za tisíc korun které dělají co po nich chci (nic, ukazují čas) a jednou za rok jdu nechat vyměnit baterku za padesát. Takže jsem vůči argumentu kvality zatrvdlý. 

Díky, JV

Je to, jak píšeš. A obávám se, že skloubení tvých požadavků nemá řešení. Zkusil bych si k těm nezničitelným hodinkám koupit nějaký ten náramek... 

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

nevím zda pokládám dotaz do správné kategorie, jestli sem do digitální sekce, nebo do "Poraďte s koupí / výběrem" - letmým pročtením několika diskusí na forum.chronomag.cz jsem pochopil, že lenoši co opakují dotaz místo studia už napsaného, za trest odpověď nedostanou :)

Díky, JV

obávám se že toto je nereálný skloubit spolu s cenou

náramek je asi ta cesta jak píše siwi

Odkaz ke komentáři

Garmin vivofit - vejdes se do 1000 kc ( treba z aukra ), ukazuje to hodiny, do vody s tim lze taky a baterka vydrzi u tohodle modelu taky cca rok ( nebo se to nabiji? To ted nevim, mam ho na ruce, ale rok to jeste neni ). Hodinky v tehle cene asi poradnejsi, nesezenes.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...