Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem měl obavy, ale když jsou ty :newyear:

Tak ať to klapne k tvé plné spokojenosti

Odesláno

Krámek zlatnictví Soukupovi v Olomouci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krásný ceny! Vemte je někdo. CMD 10 mám, ale za 590 bych je vzal ještě jednou. Škoda, že jsou tak daleko. Tyhle PRT nemám, kdybych bral ty CMD tak bych si je koupil taky.

Odesláno

Krásný ceny! Vemte je někdo. CMD 10 mám, ale za 590 bych je vzal ještě jednou. Škoda, že jsou tak daleko. Tyhle PRT nemám, kdybych bral ty CMD tak bych si je koupil taky.

Jestli je chceš, pošli SZ a domluvíme.

Odesláno

Ahoj,

prosím G-shockery o pomoc :) Sháněl jsem volnočasové hodiny a původně koupil japonskou verzi Mudman GW-9300-1JF. Mám ale trochu poruchu a mám až nezdravě rád modrou barvu, taky mi trochu chyběly ručky :) Mudmany tedy asi pošlu dál kdyby někdo měl zájem a teď jsem si vyhlédl GW-4000-1A2JF. Je to už ale starší model a nemůžu je nikde sehnat a potřebuju je mít :D Nenapadá vás kde bych mohl ještě zapátrat? Na shoppinginjapan mají info, že poslední prodali 20.12.2017. Psal jsem jim mail, ale bojím se že už nebudou. A model 3000 ani 3500 se mi už tak nelíbí. Díky za případné info.

Odesláno

Jojo, Brawat na plasťáčky můžu vřele doporučit. Mám od nich už asi troje. Vždy přijdou perfektně zabaléné, vybavené všemi doklady a je k nim pěkná plastová krabička se stojánkem.

Odesláno (upraveno)

Jojo, Brawat na plasťáčky můžu vřele doporučit. Mám od nich už asi troje. Vždy přijdou perfektně zabaléné, vybavené všemi doklady a je k nim pěkná plastová krabička se stojánkem.

Přesně jak řikáš...

Jinak já už si radost udělal.. mám oboje :-)

Upraveno uživatelem Olin.uj
Odesláno

Nevím jestli tímhle příspěvkem neporuším nějaká pravidla, když tak se předem omlouvám, ale kdyby měl někdo zájem tak vidím GW M5610 pod mým VIP účtem na Alze za 2 513 Kč, já osobně je vrátil, přemýšlím jestli jim nedat šanci znovu :-D blbě se mi manipulovalo s tlačítkama, ale jinak se nosily moc dobře :-) mají 2ks

Odesláno

Tohle je moc pěkná cena. Škoda, že ty svoje už mám. Ale včera na silvestrovské diskotéce obstály na výbornou.

Odesláno

Nevím jestli tímhle příspěvkem neporuším nějaká pravidla, když tak se předem omlouvám, ale kdyby měl někdo zájem tak vidím GW M5610 pod mým VIP účtem na Alze za 2 513 Kč, já osobně je vrátil, přemýšlím jestli jim nedat šanci znovu :-D blbě se mi manipulovalo s tlačítkama, ale jinak se nosily moc dobře :-) mají 2ks

No kdybys do toho šel, tak bych měl zájem...........

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...