Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím zdejší osazenstvo. Rád bych si pořídil hodinky a hlavním kritériem je barva. A to přitom nejsem ženská :-) Jde mi o to, aby měly alespoň modrá čísla, případně může být modrý celý číselník. K tomu by měl být odpovídající tah. Výlučně kožený a buď bílý s modrým prošíváním nebo také modrý s bílým prošíváním. Docela se mi líbí tyto: http://www.mall.cz/panske-hodinky-analogove/rodaniaswiss-adage-hneda-2501120 ale ten tah bych musel vyměnit :-) Takže nějaké tipy? Cenově jsou ty hodinky v odkazu maximum, jsem chudý student...

Odesláno

Na chronoshop.cz najdes tyhle krásně modrý Glycine Airman včetně řemenů z tmavě modré kůže a s bílým prošitím.... :smile_anim:

Hergot nevím, jestli bych si už neměl zařídit profi-registraci.... :crying_anim02: :whistle:

Odesláno

Zdravím zdejší osazenstvo. Rád bych si pořídil hodinky a hlavním kritériem je barva. A to přitom nejsem ženská :-) Jde mi o to, aby měly alespoň modrá čísla, případně může být modrý celý číselník. K tomu by měl být odpovídající tah. Výlučně kožený a buď bílý s modrým prošíváním nebo také modrý s bílým prošíváním. Docela se mi líbí tyto: http://www.mall.cz/panske-hodinky-analogove/rodaniaswiss-adage-hneda-2501120 ale ten tah bych musel vyměnit :-) Takže nějaké tipy? Cenově jsou ty hodinky v odkazu maximum, jsem chudý student...

Skús niečo v tomto štýle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33022-seiko-snzd93k1/page__p__494423&do=findComment&comment=494423

Odesláno

jestli mas dost velkou ruku a nevadi ti kvartz, tak nejlepsi modry hodinky co mam jsou Zodac V-Wolf:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

celek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a detail ;) :

Odesláno

ty Vostoky fakt nejsou spatny. akorat koukam, ze tam montuji strojky Seiko? kam ten svet speje?! ;)

Navíc tam mají tritium - 15 kousků trubiček, indexy a ručky, takže budou svítit parádně, mám docela cukání nové GAZ-14 zkusit, jenom, mít kousek menší průměr, 45 je u mě lehce za maximem velikosti...
Odesláno

jestli mas dost velkou ruku a nevadi ti kvartz, tak nejlepsi modry hodinky co mam jsou Zodac V-Wolf:

celek:

a detail ;) :

Budu na tebe trochu hnusnej a to proto, protože je to má oblíbená značka, ale nejsou to náhodou Zodiac V-Wolf ( asi překlep ). Jinak krásná fota a uvažuju o nich já.

Odesláno

Budu na tebe trochu hnusnej a to proto, protože je to má oblíbená značka, ale nejsou to náhodou Zodiac V-Wolf ( asi překlep ). Jinak krásná fota a uvažuju o nich já.

No dyt. Chlastam, tak nepisu spravne. Jo, a taky kdyz chlastam, tak kupuju nesmyslny hodinky, ktery nepotrebuju... pred peti minutama jsem koupil Casio Waveceptor WV200A, a uz ted nevim proc. :suicide_anim:

Takze jasne, Zodiac. Mimochodem, k te modre se IMHO bude krasne hodit kozenej remen... tak si ted jeden necham delat u clena zrno. Prirodni, medova hneda. Uz se nemuzu dockat.

...ale co ja budu delat s tema Casiama...

Odesláno (upraveno)

Díky za tipy, nejvíc mě zaujaly Vostoky, fakt se mi líbí a cena super. Ale, a asi mě moc nepochválíte, mě zajímají quartzový hodinky. Upřímně, nejsem hodinkář, beru to jako ukazatel času, takže skutečnost, že bude docházet až k půlminutovým nepřesnostem za den a že pokud je na chvíli odložím, tak je budu muset natahovat a štelovat je nepřekousnutelná... Mám ještě jedno potižení: vůbec se mi nelíbí kovový tah a nedokážu si jej z hodinek odmyslet, takže když vidím na obrázku kovový tah, hned je škrtám :-)

little_w: Jen orientačně by mě zajímalo, co takový tah na zakázku koštuje, klidně do zprávy...

edit: Ty Vostoky se mi líbí tyhle: Gaz-14 Limousine 5601057

Upraveno uživatelem krb

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...