Hasňa Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 V Berovicich mam clenstvi a je na prodej. Jen tak mimochodem. Jinak je mam taky moc rad. Dost se tam clovek nachodi do kopcu, ale aspon je to i trochu o fyzicce.
utrejch Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) Vdycky tam tak fouka? Já mám nejradši Beřovice.. V Berovicich mam clenstvi a je na prodej. Jen tak mimochodem. Jinak je mam taky moc rad. Dost se tam clovek nachodi do kopcu, ale aspon je to i trochu o fyzicce. Jinak ja mam nejraci dysinu, vary a marianky. Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem utrejch
Moty Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Botanika je fajnhttp://www.golfbotanika.cz Loni to bylo prvni hřiště mezi 9. Jamkovymi, druha byla Kotlina
Moty Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 (upraveno) Dcera(11 let) udělala dneska zelenou kartu, tak má tatínek radost:-)) Upraveno 2. května 2014 uživatelem Moty123
Locque Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tvl na to se taky těšim, až se k tomu za pár let dopracuje a vyrazíme spolu. Jestlí se jí teda s fotrem bude chtít
Moty Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 S Tebou urcite:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
Toams Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Nechysta sa niekto buduci stvrtok 8.5. v na turnaj v Pisku?
sta Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Vcera Pilsen Golf Master Tour v Mladych Bukach. Sice jen dva stupne a obcas vitr, ale aspon ze neprselo. No a jako bonus jsem postoupil do lokalniho finale :-)
Moty Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Odesláno 21. května 2014 Je to tu krásné Bite my shiny metal ass with Tapa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se