Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 271
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Locque - ja jsem nedavno koukal na Scotty Cameron puttery a tahle rada: http://www.webgolf.cz/panske-hole/scotty-cameron-studio-select-putter se mi 1) velmi libila, 2) mela vynikajici zvuk, 3) skvely pocit po impaktu + 4) vsechno ostatni co k putteru patri, vcetne drzeni, designu, uderu a tak.. dela se hodne druhu a uvazuju, ze si na sezonu nejaky z nich poridim.. Nejak jsem zjistil, ze me prestavaji bavit puttery s takovou tou tlumici vlozkou jako mam ve svym spiderovi http://www.theworldofgolf.com/images/images/monzaspider.jpg, kazdej uder je takovej "prokazatelnejsi" :) Tak uvidime.. Kazdopadne minimalne za vyzkouseni stoji - me sednul na prvni pohled.

Odesláno

2Spiderer: Před dvěma lety jsem vybíral "definitivní" putter :D Měl jsem požadavek klasický design kladívka a byl jsem pevně rozhodnut pro Scotty Cameron. Zajel jsem do GolfUSA jej vyzkoušet a byl jsem velmi zklamaný právě z pocitu při impaktu, přišlo mi to tupé, bez odezvy, nebyl jsem s ním tak přesný, tedy pro mě zklamání.

Pak jsem vyzkoušel Odyssey Black series, poznamenám, že jsem do té doby neměl Odyssey rád, ale tenhle putter mě uchvátil. Cit, přesnos i odhad vzdálenosti byl ten nejlepší, co jsem vyzkoušel, pak jsem dál zkoušel a zkoušel a nakonec jsem objednal Odyssey Black series a vykročím do třetí sezony s maximální spokojeností.

Nebo klasický 2ball od Odyssee je taky super.

a shopy, kde nakupu www.onlinegolf.co.uk nebo www.golfonline.co.uk delivery je 5-10 liber, což se při větší objednávce a akcích rozhodně vyplatí a v Čechách Golfarts, zkušenosti 50/50.

2Locque: Za mě rozhodně putter Odyssey.

22Locque: Výběr holí Mizuno je skvělá volba, tahle značka jde hrozně nahoru a letos budu kupovat nové hole a chci Mizuna, holt TaylorMade R7 už to maj za sebou.

Kecám prostě jenom chci nový hole. Je to jako s hodinkama.

Odesláno

A ještě jsem zapomněl, že na hřiště se ještě neodvážím a víkend strávím venku v Čechii na drivingu, tam to moc nezničím:D

Odesláno

Bandi, nejhorší na tom je, že ho dlouho vybíráš a pak na greenu dáš i 4 putty a chtěl by´s ho zahodit:suicide_anim: , zatím mě dycky uklidnila jeho cena:smile_anim:

Odesláno

To je dobry, me jako laikovi kterej to v zivote nedrzel, pripada putter jako nejvetsi pohoda, zahrat by se to dalo i floorballkou, tagem nebo proste keckou. A vono to stoji sest klacku...

celou svoji sadu i s bagem mam za 6 klacku, takze putter, kterym se v pohode dostanu na hcp 25 nestoji vic nez 500 kc..

Odesláno

On ten putter neni otázka ceny... to je stejnej přístup jako "dražší víno-lepší víno". Ale je fakt těžký, vybrat ten správnej. Někdo má rád lehčí, někdo těžší, někdo takhle vyváženej, jinej zas jinak... To aby si člověk vzal měsíc dovolenou a nonstop zkoušel puttery, aby zjistil co mu sedne...

Nechci ze sebe dělat profíka, to by ani s mým HCP dost dobře nešlo :-), ale tohle je fakt hůl, u který jsem si jistej, že ovlivňuje moji hru... Puttování je až hodinářská práce ;-)

Odesláno

marty87 - tak to ja to mel presne naopak - uz minuly rok jsem si rikal, ze si koupim putter Oddysey i na zaklade referenci od znamych, nekolik jsem jich vyzkousel a nebylo to proste ono, letos jsem v golf USA vyzkousel puttery temer vsech znacek a ten Scotty Cameron mi sednul nejlip a pocit pri impaktu i odhad vzdalenosti mi prisel zdaleka nejlepsi :) Ale kazdy to muze vnimat jinak..

tmoris - to mas jako s hodinkama - QaQ za petikilo ti ukazou cas stejne jako Omegy, Breitlingy, Rolady atp za pade, ale.. :D

Edit:

Locque - zajdi nekam do prodejny - treba Webgolf nebo golf USA a vyzkousej to, treba tam stravis jako ja sve hodiny a budes hledat, zkouset, vybirat a nakonec ti neco prinese ten spravnej pocit :)

Odesláno

Já jsem měl podobný zážitky s patrama... Vystřídal jsem jich několik a nakonec jsem taky skončil u Scottyho, a už ho mám 3 roky a mám pocit že se ho jen tak nevzdám, jen grip jsem měnil.

Měl jsem Never Compromise s vložkou, pak Taylormade, atd... Ale nakonec mi ten "obyčejnej" Cameron dělá nejlepší službu. Přesně víš kdys to trefil a jak a odhad vzdálenosti a směru je nejlepší. (aspoň pro mě).

Je to možná podobný jako ty Rolády, nemá to antireflex, ani žádný speciality, vypadá to pořád stejně, ale prostě to funguje... (a je to taky trochu drahý :crying_anim02:)

Odesláno

2Spiderer: je pravda, že nejvíc mi dalo vyzkoušet si všechny puttery a z toho jsem vybral. Každému může sedět něco jiného. Ale tehle Odyssey, pokud jej neutopím, nezlomím nebo neztratím, tak se mnou zestárne :-)

Odesláno

Muzu ti pujcit svoji starsi sadu :)

No to by bylo fajn. Jestli hraješ taky zleva aspoň tam nebudu jako exot, protože si ze mě všude dělali srandu, že i když jsem pravák hraju zleva :) . Jestli to dopadne domluvíme se nějak přes SZ. Zatim dík.
Odesláno

tak z toho si fakt nic nedělej, já mám 2 kamarády co hrajou na obrácenou stranu než píšou, jeden levák napravo a pravák nalevo, takže klid:smile_anim:

Odesláno

jeden trener rikal, ze kdyz by se chtel clovek hodne zlepsit, coz u nas nikoho nehrozi, je potreba aby clovek hral na tu stranu co pise, protoze, jakmile to mas krizem, tak se pry nekde zaseknes a je konec, ale mozan je to jen povest

Odesláno

Jirka404 - taky jsem pravak s levejma holema :) nejak to neresim, ale je fakt ze levaku potkavam tak 5%, takze jsme mensina :)

Vubec levaci v golfu to nemaj jednoduchy. Mam dva kamarady co hrajou nalevo a porad maj problem sehnat dobry hole za dobrou cenu. Treba muj oblibeny golfbuyitonline vubec neprodava Titleist nalevo...
Odesláno

Vubec levaci v golfu to nemaj jednoduchy. Mam dva kamarady co hrajou nalevo a porad maj problem sehnat dobry hole za dobrou cenu. Treba muj oblibeny golfbuyitonline vubec neprodava Titleist nalevo...

Tak tohle já neřeším. Do pravý ruky vezmu 7 železo, do levé putter a jdu :lol2: .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...