MR.Black Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Mnoho lidí má hodinky rádo ale Realitou je, že pořízení kvalitních nebo exkluzivních hodinek, není levnou záležitostí. Bohužel vetšina z nás, průměrně vydělávajících jedinců, si asi ani jednou v živote nesáhne na zlaté rolexky za půl milionu korun. Ať se to komukoliv líbí nebo ne, tak neni problém v této době pořidit tzv.repliky nebo kopie hodinek. Co vy na to ????
nikdo Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Mnoho lidí má hodinky rádo ale Realitou je, že pořízení kvalitních nebo exkluzivních hodinek, není levnou záležitostí. Bohužel vetšina z nás, průměrně vydělávajících jedinců, si asi ani jednou v živote nesáhne na zlaté rolexky za půl milionu korun. Ať se to komukoliv líbí nebo ne, tak neni problém v této době pořidit tzv.repliky nebo kopie hodinek. Co vy na to ???? Já si myslím,že nosit na ruce repliky (fejky) drahých hodinek je jako klátit nafukovací babu. Dál to komentovat nebudu.
vraby Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Nic - Koupit si repliku abych mohl házet machra? Nikdy.Pořadně makej a našetříš si.Já mám vysněné Speedmastery a dopracuju se k nim.Jestli to bude za rok nebo dva? to je jedno.
sonny.c Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 To zas bude diskuze,pak se to tu poháda a pak se to zamkne.
gas Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Sis popletl forum, ne ? Taky jsem nosil seika za tri litry, s padelkama jdi do r...
MR.Black Odesláno 17. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 já to vím taky by mě sralo že nejsou origo možná že na oko jsou nerozeznetelné ale tížilo by mě svědomí takže s vámi souhlasím.
pavča Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Další obhajoba fejků nebo nahánění příspěvků? Není možné toto vlákno zrušit?????
spiderer Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Repliky jsou na ho*no, pokud na neco nemam koupim si to na co mam.. Holt kazdej na zlaty Rolexy nema, no a co? Existuje spousta jinych hodinek na ktere ma i prumerne vydelavajici clovek a tam je mozno vybirat.. Na Lambo za 5 mega taky kazdej nema a replikou to asi resit nebude. Na druhou stranu, pokud ma clovek koule na to obelhavat sam sebe, tak proc ne
MR.Black Odesláno 17. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 omlouvám se ale nevědel jsem že je to tak pobuřivé téma takže se omlouvám
Dantechno Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Repliky jsou na ho*no, pokud na neco nemam koupim si to na co mam.. Holt kazdej na zlaty Rolexy nema, no a co? Existuje spousta jinych hodinek na ktere ma i prumerne vydelavajici clovek a tam je mozno vybirat.. Na Lambo za 5 mega taky kazdej nema a replikou to asi resit nebude. Na druhou stranu, pokud ma clovek koule na to obelhavat sam sebe, tak proc ne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Delete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Falešné hodinky jsou pro falešné lidi a slovo "replika" je zbytečně jemné - správně je to "šmejd".Navíc je to tu proprané asi tak milionkrát.Takže to asi zase zavřem, co?
Bert Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Autor vlákna se omluvil. Názor mu byl jasně sdělen, pokud by mu to bylo málo, může přeci prohledat starší příspěvky. V rámci klidu na fóru LOCK.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.