Chumpus Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Hadr není špatnej, ale co nějaký normální řemínek? To nikoho z vás neláká? Pár fotek jsem viděl, zkusím to vyhrabat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 že jo... já ti nevím Vojto, kožený řemen na potápkách moc nemusím (mimo OP, ale to podle zlých jazyků nejsou potápky), ale kdyby to bylo něco zvláštního, možná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 20:13, 'Chumpus' napsal: Hadr není špatnej, ale co nějaký normální řemínek? To nikoho z vás neláká? Pár fotek jsem viděl, zkusím to vyhrabat. MM na řemenu, to by mne zajímalo. Zkus vyhrabat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 V 1. 3. 2012 v 20:32, 'tombed' napsal: já ti nevím Vojto, kožený řemen na potápkách moc nemusím (mimo OP, ale to podle zlých jazyků nejsou potápky), ale kdyby to bylo něco zvláštního, možná...Striktně bráno, neměl bys tam cpát ani ten hadr Někdo to tak fakt má - jenom guma nebo kov. Fotku jsem našel na disku, je celkem provařená. A ano, je dobře udělaná, takže určitě přidává plusové body. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Hmmm, budu si muset nechat neco spichnout,to je dobry, zdroj asi nemas co?S tou hadrou to mam tak, textil rychle schne a voda mu nevadi, tudiz za me, na potapky muze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Zdroj už nevím, datum uložení je staré. Ale bude to nejspíš z WUS. Tam stojí za shlédnutí i tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 ...a aj toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Jo tenhle remen znam , doporucil mi ho lekar kdyz jsem mel chripku. Upraveno 2. března 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 V 2. 3. 2012 v 2:18, 'instant' napsal: ...a aj toto To je ten tvůj nový letní? Gratuluju, povedl se Kde jsi bral inspiraci, to víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 za ten zeleny by starsia dcera vrazdila tupou stranou noza.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Tohle foto tady tuším ještě nebylo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Večerní sluníčko .... MM mne stále hrozně baví ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Seiko Ambasadora máme fuč a navíc bez Seiko .... Aby nám to tu nevychladlo, přidám ještě další fotky z minulého focení ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Já pořád čekám na fotky od kulturisty. Snad se dočkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Lukin: ty fotky by měli jít na casting do kalendáře všechny...! Chumpus: tenhle řemen jim enormně suší ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Snad se trochu budou líbit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 V 22. 4. 2012 v 19:01, 'lukin_ova' napsal: Seiko Ambasadora máme fuč a navíc bez Seiko .... Aby nám to tu nevychladlo, přidám ještě další fotky z minulého focení ... Godzilla is Back in Town Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 V 23. 4. 2012 v 7:50, 'Peta-Biker' napsal: Snad se trochu budou líbit. pekne pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Zvažoval jsem nějaký pěkný nato řemen, hledal a pátral na netu a objevil poměrně zajímavou koláž, jak MM vypadají na různých řemenech. Pro případné majitele a nebo zájemce, dobrý tip! Osobně se mi líbí nejvíce tah, pak guma a poté Bond Nato. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 co je zkusit na shell cordovanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se