Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

skor nez marinebenjamin minie majetok za remene, aby vzapati uznal, ze fabricke opcie su jedine dokonale a neprekonatelne moznosti, rad by som upozornil, ze kompletny tah aj so sponou sa da u yobokiesa obstarat za slusnych 250usd, takze mat jeden komplet na dennu rutinu pri triedicke strku a druhy, nablyskany, na machrovanie pred stredoskolackami vo vrcholnom stadiu rozvoja psychomotorickych schopnosti, je absolutne predstavitelna a zaplatitelna realita ktora rozhodne stoji za zvazenie... :)

• Odpovědi 248
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 25. 4. 2012 v 13:20, 'Peta-Biker' napsal:

Zvažoval jsem nějaký pěkný nato řemen, hledal a pátral na netu a objevil poměrně zajímavou koláž, jak MM vypadají na různých řemenech. Pro případné majitele a nebo zájemce, dobrý tip!

Osobně se mi líbí nejvíce tah, pak guma a poté Bond Nato.

kdyby sis vlákno pročetl a podíval se třeba o stránku dopředu, zjistil by jsi, že jsme skoro všechno vyzkoušeli a koneckonců i ta tvoje koláž tady někde byla :suicide_anim:
Odesláno (upraveno)

Koláž už je někde zapadlá, tak bych mu to i odpustil. Dějou se tu mnohem horší věci.

Odvahu k nějakýmu pořádnýmu řemenu tu evidentně nikdo nenajde, takže je holt budu muset konečně koupit :)

edit: koukám, že instant kvůli fotce leze i po střechách. tomu říkám obětavost :)

edit2: aha, tak ono to asi bude střecha nějaký kůlny. tak nic :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno
  V 25. 4. 2012 v 19:11, 'instant' napsal:

skor nez marinebenjamin minie majetok za remene, aby vzapati uznal, ze fabricke opcie su jedine dokonale a neprekonatelne moznosti, rad by som upozornil, ze kompletny tah aj so sponou sa da u yobokiesa obstarat za slusnych 250usd, takze mat jeden komplet na dennu rutinu pri triedicke strku a druhy, nablyskany, na machrovanie pred stredoskolackami vo vrcholnom stadiu rozvoja psychomotorickych schopnosti, je absolutne predstavitelna a zaplatitelna realita ktora rozhodne stoji za zvazenie... :)

Odesláno (upraveno)
  V 28. 4. 2012 v 21:34, 'tombed' napsal:

kdyby sis vlákno pročetl a podíval se třeba o stránku dopředu, zjistil by jsi, že jsme skoro všechno vyzkoušeli a koneckonců i ta tvoje koláž tady někde byla :suicide_anim:

Já to vlákno pročetl tam i zpět asi 5x, sorry, nevšiml jsem si, hoj.

Koláž jsem neviděl nikde, rozhodně ne v tomhle vlákně!

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  V 28. 4. 2012 v 21:56, 'Chumpus' napsal:

Koláž už je někde zapadlá, tak bych mu to i odpustil. Dějou se tu mnohem horší věci.

Odvahu k nějakýmu pořádnýmu řemenu tu evidentně nikdo nenajde, takže je holt budu muset konečně koupit :)

edit: koukám, že instant kvůli fotce leze i po střechách. tomu říkám obětavost :)

edit2: aha, tak ono to asi bude střecha nějaký kůlny. tak nic :)

ti dam kulnu.. to je poctivy dreveny trtkumbalek z baumaxu.. pocuvaj hlas!

ale po strechach chodim dost, len tam nie je co fotit. bordel po holuboch a anteny :) /od istej vysky uz lne anteny/. az mi zas yebne a vyleziem niekde na komin, tak skusim nieco cvaknut. ale to mi fakt musi to.. cvaknut v bedni :)

k tomu remenu - ked to nebude z vorvanej predkozky, ani to sem nedavaj..

Odesláno
  V 28. 4. 2012 v 21:56, 'Chumpus' napsal:

Ano, to bude dobře. Konec konců o koupi mluvíš už nejméně rok ;).

Odesláno
  V 29. 4. 2012 v 8:02, 'instant' napsal:

ti dam kulnu.. to je poctivy dreveny trtkumbalek z baumaxu.. pocuvaj hlas!

No dyť řikám - kůlna :D Já po střechách radši nelezu, výšky bez zábradlí nejsou pro mě.

V 29. 4. 2012 v 9:07, 'Harlequin' napsal:

Ano, to bude dobře. Konec konců o koupi mluvíš už nejméně rok ;).

Možná i rok a půl, s přestávkama. Ale ne a ne se sejít ty správné okolnosti (peníze a chuť, v tomto pořadí). Člověk to vždycky na chvilku zaplácne SKX-něčím, jenže ono to rychle omrzí, takže se to zase vrátí zpět k MM.
Odesláno

Hehe nie, Baddy a je americkej krvi ale vracia sa /a posledne dni aj zvracia :-)/ ze by mu aj goro zavidel.. Inac je to macek, goro by bol z neho tak tretina (v uvode v jednom kuse, potom by isli sestiny, dvanastiny... :-)

• po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...